Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Torreador

ParadiseMC

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 166
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale z*******y serwer. Jak oglądałem intro to normalnie ciary.

czekaj, czekaj. Czy ja przeczytałem tam że Respekt jest "Promotorem serwera"? Od kiedy respekt jest "pracownikiem naukowym"? (tak mówi wikipedia)

Jeżeli respekt jest w teamie (nawet jako tylko reklama) to serdecznie nie polecam. Zanim to przeczytałem to było "o ale z*******y serwer ciekawe za ile startuje".

Sam napis "R3spect" w prezentacji mnie odrzuca. No nic zostaje tylko życzyć powodzenia. Na pewno nie zagram jeżeli respekt będzie robił za główną reklamę.

UN4J0mP.png

Opublikowano

Co tu jest nowego ? bo jak dla mnie tu nic nie ma nowego .

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

TORREADOR BITÓW!!!!!@!@!@!1111

w kurniku

Zetbełka skurczybyku :v

MŁODA KREF huehueheuheuehue

~ Start w piątek bez bugów. ~

Opublikowano

No jak i komuś iq aby dac sensowna odpowiedz i te xdddddddddddd po prostu wiek mnie twój powala na kolana kłaniam sie mr panie a pieniędzy mam tyle ze moge cie kupic i drugie tyle żebyś mi codziennie kolacje do łóżka donosił

Bardzo ciekawe, to po co bawisz się w stawianie kolejnego gówna ?:) Ponadto skopiowałeś 95% plików Concordii i myślisz że to wypali ? Również nie polecam. 

Opublikowano

Jessey jesteś tylko kolejnym pionkiem a to niczego nie zmieni, po pierwsze zagraj na serwerze a pózniej powiedz ze pliki są z concordii, concordia to bug na bugu tak nathan i perm ją rozwalili... po drugie serwer był pisany od 0 i tego ci nie udowodnie ale wjade ci tym na banie a udowadniac niczego nie musze hejterom bo hejter to sobie moze swoje nerwy przez komputerem pododawac bo boli to go tak ze az mnie to cieszy, a po trzecie concordia tez była moja więc tym komentarzem tylko siebie błaznisz, concordie również pisałem od 0 a po 2 miesiącach odszedłem ponieważ byłem okradany tam na duże pieniądze... i serwer przejeli błazny przykro mi ale to prawda, i nikt mi nie musi w nic wierzyć, nie zależy mi na tym.... teraz moim celem jest wypuszczenie tego serwera a kto będzie próbował go zddosować temu życzę powodzenia i szerokiej drogi.

Opublikowano

Jessey jesteś tylko kolejnym pionkiem a to niczego nie zmieni, po pierwsze zagraj na serwerze a pózniej powiedz ze pliki są z concordii, concordia to bug na bugu tak nathan i perm ją rozwalili... po drugie serwer był pisany od 0 i tego ci nie udowodnie ale wjade ci tym na banie a udowadniac niczego nie musze hejterom bo hejter to sobie moze swoje nerwy przez komputerem pododawac bo boli to go tak ze az mnie to cieszy, a po trzecie concordia tez była moja więc tym komentarzem tylko siebie błaznisz, concordie również pisałem od 0 a po 2 miesiącach odszedłem ponieważ byłem okradany tam na duże pieniądze... i serwer przejeli błazny przykro mi ale to prawda, i nikt mi nie musi w nic wierzyć teraz moim celem jest wypuszczenie tego serwera a kto będzie próbował go zddosować temu życzę powodzenia i szerokiej drogi.

Widzę że kolega robi się co raz bardziej nerwowy ;)

Opublikowano

:) a no robie robie tak to jest jak się wjeżdza na czyjąś prywatność... a jeśli ty robisz inaczej to jesteś tylko piczą która się bronić nie umie.

Opublikowano

:) a no robie robie tak to jest jak się wjeżdza na czyjąś prywatność... a jeśli ty robisz inaczej to jesteś tylko piczą która się bronić nie umie.

Powiedział przyszły właściciel serwera ;) Chyba nie muszę komentować z jaką osobą będą mieć doczynienia przyszli gracze tej padaki ;)

Opublikowano

Bardzo fajnie, prosto i na temat. Klasyczny hardzik jak trzeba na wakacje. Mam nadzieje ze wypali bo możliwe ze zagram. Powodzenia! 

P.S. Jakas reklamę macie przyzwoitą ? Oraz skąd bronie 75lv? :) 

Opublikowano

Grafika bardzo słaba i odpychająca, według mnie.

Jak na Harda to nic ciekawego nie widzę, więc dalej pozostaje że międzynarodowe serwery obecnie są lepszym rozwiązaniem.

Opublikowano

Powiedział przyszły właściciel serwera ;) Chyba nie muszę komentować z jaką osobą będą mieć doczynienia przyszli gracze tej padaki ;)

No niestety można powiedzieć że mam dwie twarze dla hejterów jedną a dla ludzi ogarniętych drugą.

Bardzo fajnie, prosto i na temat. Klasyczny hardzik jak trzeba na wakacje. Mam nadzieje ze wypali bo możliwe ze zagram. Powodzenia! 

P.S. Jakas reklamę macie przyzwoitą ? Oraz skąd bronie 75lv? :)

Reklamodawcy to R3spect, xCruZer oraz ciągle czekam na informacje od kilku innych, będą rownież reklamy u dużej ilości mniejszych youtuberów.

Opublikowano

Respect i hard? :D Powodzenia mu życzę, żeby wszystkich itemów z isa nie wykupił xD, a co do serwera, to nic ciekawego, będzie jak poprzedni serwer, który startowały z twoich rąk.

Opublikowano

Grafika bardzo słaba i odpychająca, według mnie.

Jak na Harda to nic ciekawego nie widzę, więc dalej pozostaje że międzynarodowe serwery obecnie są lepszym rozwiązaniem.

no przykro mi nie każdemu dogodzę a nie będę inwestował pieniędzy na darmo aby dzieci mogli pooglądać obrazki, ten komu się serwer podoba zagra kto nie temu nie.

Respect i hard? :D Powodzenia mu życzę, żeby wszystkich itemów z isa nie wykupił xD, a co do serwera, to nic ciekawego, będzie jak poprzedni serwer, który startowały z twoich rąk.

Jesteś prorokiem? boje się.

Opublikowano

Powiem tak. Chcesz dużej ilości graczy na tym hardzie? Raty praktycznie jak na PL

Masz mase hajsu jak to piszesz to dla top 3 zafunduj nagrody :).

Przykład IP 6s czy tam 6 dla tego kto 1szy wbije max

2. Aparat cyfrowy np

3. Sprzęt gamingowy czy jakoś tak. Klawiatura+mysz+słuchawki+podkładka.

GWARANTUJE CI,że zarobisz więcej na samym IS'ie podczas tej rywalizacji niż stracisz. A graczy przybędzie multum. Także takie moje zdanie.

@ zapomniałem dopisać. Watpie czy uzyskasz nawet 400 graczy na tym serwerze.. Sa wakacje NIKOMU praktycznie nie chce się spędzać kilkanaście godzin na darmo przed grą bez możliwości zyskania niczego. Jest moda na EASY/PVP/4FUN teraz. Mediumy i Hardy wyszły z obiegu podczas wakacji. Jedyny chyba jest Vesteris i Antaris.

Opublikowano

Powiem tak. Chcesz dużej ilości graczy na tym hardzie? Raty praktycznie jak na PL

2. Aparat cyfrowy np

GWARANTUJE CI,że zarobisz więcej na samym IS'ie podczas tej rywalizacji niż stracisz. A graczy przybędzie multum. Także takie moje zdanie.

@ zapomniałem dopisać. Watpie czy uzyskasz nawet 400 graczy na tym serwerze.. Sa wakacje NIKOMU praktycznie nie chce się spędzać kilkanaście godzin na darmo przed grą bez możliwości zyskania niczego. Jest moda na EASY/PVP/4FUN teraz. Mediumy i Hardy wyszły z obiegu podczas wakacji. Jedyny chyba jest Vesteris i Antaris.

o nagrodach nie musisz mi pisać mam nagrody pieniężne i nie tylko już na sam start serwera, wszystko jest rozplanowane, w głównej prezentacji serwera która ruszy 24 Godz. przed startem serwera.

A co do liczby graczy online są osoby które mnie przekonują że ja się niczym nie muszę martwić oni zrobią to tak że będzie 1k online... nie nastawiam się na to bo nie chce się rozczarować ale ja sam w chwili obecnej robie wszystko żeby tak było. jutro o 12:00 ruszą zapowiedz serii u xCruZera a w poniedziałek u R3specta oraz o ostatnich 2 YouTuberach dowiecie się przed startem serwera.

mam jeszcze wiele asów a o nie nie musicie się martwić, myślcie czy zagracie czy nie.

Pozdrawiam.

Opublikowano

2. Aparat cyfrowy np

o nagrodach nie musisz mi pisać mam nagrody pieniężne i nie tylko już na sam start serwera, wszystko jest rozplanowane, w głównej prezentacji serwera która ruszy 24 Godz. przed startem serwera.

A co do liczby graczy online są osoby które mnie przekonują że ja się niczym nie muszę martwić oni zrobią to tak że będzie 1k online... nie nastawiam się na to bo nie chce się rozczarować ale ja sam w chwili obecnej robie wszystko żeby tak było. jutro o 12:00 ruszą zapowiedz serii u xCruZera a w poniedziałek u R3specta oraz o ostatnich 2 YouTuberach dowiecie się przed startem serwera.

mam jeszcze wiele asów a o nie nie musicie się martwić, myślcie czy zagracie czy nie.

Pozdrawiam.

Wielkie asy, chłopie jak Ty będziesz miec tu 200 osob to juz rekord bedzie a ten mi tu o asach mowi, chyba o takich z kart to tak. Powiedz mi jaka Ty masz reklame?? Respect który grac nie umie i wszystko w isie kupuje bo normalnie sam nie umie nic osiągać, nastepny cruzer ktory tez z isa wszystko ciągnie a jego filmy sa na poziomie poczatkujacego jutuberka. Powiem Ci tak będziesz mial te 200 osob to szacun. Ten serwer to na pare msc i do zamkniecia, jak chcecie tylko hajs przewalic i pograc z 3 msc to powodzenia wam życzę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...