Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ludzie z tego działu POWSTAŃCIE

selweron

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 877
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

To kiedy następne powstanie? 

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Jak Code Geass będą emitować, to może wtedy powstanie jakaś dyskusja. 

W sumie, to już możemy zacząć mieszać tego CG z błotem, a gdy wyjdzie dopełnimy formalności (czyli założenie tematu) i z głowy :P (o ile ktoś dożyje do tego momentu)

Edytowane przez indywidualistaA

gfgdf

Opublikowano

W sumie, to już możemy zacząć mieszać tego CG z błotem, a gdy wyjdzie dopełnimy formalności (czyli założenie tematu) i z głowy :P (o ile ktoś dożyje do tego momentu)

Ehh, trudno się przyznać, ale Indy mówi prawdę. Tak będzie.

Jak Code Geass będą emitować, to może wtedy powstanie jakaś dyskusja. 

Dobry wieczór, coś się, coś się popsuło i nie było Cię słychać.

86c8af66becd4cbd96bddb30bc4fb0cd.png

846961419869130987022.png

417711489342956987022.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Jak to generalnie jest z filmami [nie jestem obeznany],że jak wychodzi w Japonii któregoś tam dnia jakiś film,to od razu jest on już jakoś online ?

Załóżmy że wydadzą już to na online,to zna ktoś gdzieś jakąś angielską stronkę gdzie już może nie tłumaczą od razu ale udostępniają sam film ? [lub podają jakąś datę kiedy będzie online]

Edytowane przez BornVillain

nh766_44609_black_rock_shooter_czarne_wl

Those nostalgic memories,the times where we are simply had fun !

​     ​

Opublikowano

Sprawa taka sama jak z normalnymi filmami. Ktoś nagrywa kamerką w kinie, a potem wrzuca do internetu CAM'a, a potem ktoś robi napisy ze słuchu - nie ma jakiejś wielkiej filozofii. 

106071453484304291456.jpeg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Dzieje się może komuś coś tak na shinden`ie ?

Nie ważne w co bym tam wszedł wyświetla się komunikat error : Chat can`t recive new messages.No ,,Faye,, Library.,

wejść we wszystko idzie,ale żadnego player`a nie idzie załadować.Wyłączanie ublock`a nic nie daje!

O co się to rozchodzi?

Edytowane przez BornVillain

nh766_44609_black_rock_shooter_czarne_wl

Those nostalgic memories,the times where we are simply had fun !

​     ​

Opublikowano (edytowane)

Dzieje się może komuś coś tak na shinden`ie ?

Nie ważne w co bym tam wszedł wyświetla się komunikat error : Chat can`t recive new messages.No ,,Faye,, Library.,

wejść we wszystko idzie,ale żadnego player`a nie idzie załadować.Wyłączanie ublock`a nic nie daje!

O co się to rozchodzi?

To jest ukryta treść, proszę

Te całe Faye library wyskakuje tylko jak się nie uda załadować javascriptu od czatu (patrz wyżej), ublock domyślnie go blokuje.

Z wyłączonym ublockiem wszystko mi działa, chociaż przyznaję, że nie korzystam z takich gówno stron i wszedłem obczaić tylko błąd o którym pisałeś.

//Moja rada jest następująca, odpal sobie okno incognito, zaloguj się, odpal odcinek i powinno działać.

10edc1302b2c46929951652bcd2bdf0a.png

Edytowane przez TheMadMan9512

Opublikowano (edytowane)

W ostatnim czasie zostały zakończone jakieś romanse/dramaty bo nie śledziłem ?

Edytowane przez Etaus
Opublikowano (edytowane)

Dobra apka na androida do czytania mangi z dużym zapleczem.

Poleca ktoś jakąś ?

edit:Oczywiście w języku angielskim.

Edytowane przez Etaus
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Czy ktoś jeszcze ogląda te anime?

Rzadko tu wchodzę sobie, a i tak żadne tematy się nie rozwijają hehe

Edytowane przez selweron
Opublikowano

Weszliśmy na wyższy poziom spierdolenia i położyliśmy długiego c***a na to całe forum. Czasami z dobroci serca, a raczej z powodu nostalgii się zajrzy a tak to nic poza tym. Kto powinien ten siedzi na Telegramie.

Opublikowano

Weszliśmy na wyższy poziom spierdolenia i położyliśmy długiego c***a na to całe forum. Czasami z dobroci serca, a raczej z powodu nostalgii się zajrzy a tak to nic poza tym. Kto powinien ten siedzi na Telegramie.

Ekhem... położyliśmy... ja tam nie mam czasu XDD a z drugiej strony, j**** anime tylko dramy!

gfgdf

Opublikowano

No to smutek bo fajnie mi się czytało tu to pierdolenie xD

A jeśli siedzicie na telegramach by w dużej mierze dyskutować o anime, to z całego serca, współczuje :D

Opublikowano

A jeśli siedzicie na telegramach by w dużej mierze dyskutować o anime, to z całego serca, współczuje :D

Typie, nie było cię c**j wie ile czasu i jeszcze zgrywasz jakiegoś fifarafę. Wracaj do tych prawdziwych chińskich gówien lub pisz w normalny sposób, bo tu poklasku nie zdobędziesz. A co by mod się nie przypierdolił, to powiem, że Samurai Jack wraca. 

W końcu coś godnego uwagi.

Opublikowano (edytowane)

Kto powinien ten siedzi na Telegramie.

jeśli siedzicie na telegramach by w dużej mierze dyskutować o anime, to z całego serca, współczuje :D

@selweron

Rozumiem, że mogłeś poczuć się urażony przez słowa Pitbulla, ale żeby nam współczuć..?

951331486570398987022.gif

Edytowane przez TheMadMan9512

Opublikowano (edytowane)

Wybacz senpai, rozumiem, że ty osiągnąłeś wyższy poziom spierdolenia i ci smutno, że nie masz z kim o tym porozmawiać? xD Oh, wait, zapomniałem o twojej waifu...

Edytowane przez Pitbull_

Opublikowano (edytowane)

Ja mam zamiar wrócić i obejrzeć z kilka tytułów selweronku :)

@Edit

A i moze lepiej nie piszcie w ten sposób do ludzi.. Ja rozumiem ze napisal takim tonem patrzącym się z góry, ale naprawdę wątpie, ze faktycznie tak czuje się selweron.. raczej po prostu tak mu się napisało, ma taki styl. Brzmiało to niefajnie, ale jeśli jest wrażliwy (mam nadzieje że nei) to wasza odpowiedź do niego mogla wplynąć na jego samopoczucie. Zwlaszcza, ze on napisal sam a przeciw niemu było - "3 ludzi". Boli mnie to ze nigdy nie mysli się o uczuciach innych ludzi. Glownie odnoszę się do Eftara, wypowiedź Pitbulla i Madmana mam nadzieje, ale była raczej bardziej humorystyczna, sarkastyczna a nie dokuczliwa

Edytowane przez Royal3
Opublikowano

Ja mam zamiar wrócić i obejrzeć z kilka tytułów selweronku :)

@Edit

A i moze lepiej nie piszcie w ten sposób do ludzi.. Ja rozumiem ze napisal takim tonem patrzącym się z góry, ale naprawdę wątpie, ze faktycznie tak czuje się selweron.. raczej po prostu tak mu się napisało, ma taki styl. Brzmiało to niefajnie, ale jeśli jest wrażliwy (mam nadzieje że nei) to wasza odpowiedź do niego mogla wplynąć na jego samopoczucie. Zwlaszcza, ze on napisal sam a przeciw niemu było - "3 ludzi". Boli mnie to ze nigdy nie mysli się o uczuciach innych ludzi. Glownie odnoszę się do Eftara, wypowiedź Pitbulla i Madmana mam nadzieje, ale była raczej bardziej humorystyczna, sarkastyczna a nie dokuczliwa

Bo to jest internet, tutaj mamy w dupie uczucia innych ludzi...