Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Derox S2 [Dedyk] [Medium]

Reosia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@gromrob wytłumacz gdzie pobrać clienta :D

Wy wklejcie linki do prezentacji a mi nie pisz kto nagrywał bo ja to wiem, ludzie nie wiedzą i myślą że startujecie bez jakiejkolwiek reklamy.

qolJA1e.png

• Odpowiedzi 316
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@gromrob wytłumacz gdzie pobrać clienta :D

Wy wklejcie linki do prezentacji a mi nie pisz kto nagrywał bo ja to wiem, ludzie nie wiedzą i myślą że startujecie bez jakiejkolwiek reklamy.

https://www.youtube.com/watch?v=8Ft0AawgcE0

https://www.youtube.com/watch?v=Pak4LsxWXCc

https://www.youtube.com/watch?v=_qKxo5LdrU4

https://www.youtube.com/watch?v=Dc3pb1YE2DU

https://www.youtube.com/watch?v=LS7Kz01dbOg

To jedynie część tego co było nagrywane, było tego więcej. Niestety, nie udało nam się załatwić zapowiedzi np u Zakeconego, gdyż miał problemy z internetem i odezwał się dopiero dziś, oraz u Respecta, który wyjechał na wakacje. Część YouTuberów powiedziała po prostu, że nagrają po starcie serwera, gdyż nie lubią robić zapowiedzi, etc.

Myślę, że na dzień dzisiejszy jest całkiem spoko, ale i tak postawimy bardzo mocno na reklame.

egon_program.jpg

Opublikowano

Nazwa tematu zmieniona. Powodzenia ze startem!!!

Proszę o zmiane tematu na DEROX-S2, to już 4 raz jak ktoś zmienia nam nazwe na "Rework", mimo iż jest to S2. Przecież nawet na samym początku tematu Reosia napisała, by nie zmianiać nazwy, gdyż jest to druga odsłona... Czytacie to w ogóle...?

egon_program.jpg

Opublikowano

Proszę o zmiane tematu na DEROX-S2, to już 4 raz jak ktoś zmienia nam nazwe na "Rework", mimo iż jest to S2. Przecież nawet na samym początku tematu Reosia napisała, by nie zmianiać nazwy, gdyż jest to druga odsłona... Czytacie to w ogóle...?

Oni tylko widzą to co chcą widzieć ;v Bo jakiś pajac napisze że był już taki serwer, to od razu że to rework. Jak szybko zdobędę broń na 75 poziom? Czy is będzie dostępny w grze? Polecam&Zagram.

obraz.png

Opublikowano

Oni tylko widzą to co chcą widzieć ;v Bo jakiś pajac napisze że był już taki serwer, to od razu że to rework. Jak szybko zdobędę broń na 75 poziom? Czy is będzie dostępny w grze? Polecam&Zagram.

No niestety, jak widać nie pomaga nawet notka dla aministacji, która jest napisana na samej górze i do tego na czerwono...

Bronie 75 możesz dropnąć z rippera, lub w czerwonym lesie (rzadko, ale dropią).

IS będzie w grze, PD i rękawiczki w sklepie PO, kole losu. Dodatkowo dropią zwoje SM.

egon_program.jpg

Opublikowano

No niestety, jak widać nie pomaga nawet notka dla aministacji, która jest napisana na samej górze i do tego na czerwono...

IS będzie w grze, PD i rękawiczki w sklepie PO, kole losu. Dodatkowo dropią zwoje SM.

Czy będzie na kilku hostingach klient na start? Bo jak wszyscy włącza patcher'a, to połowa graczy nie wejdzie.

obraz.png

Opublikowano

Wbijam na start kozak serwer się zapowiada kupcie reklamę na fanpage np: typowy metinczyk metin2list dużo daje zrobi się od razu 300/400 osób w prezce a kupić reklamę tam jest tanio :) pozdrawiam widzimy się na starcie! :D

Opublikowano

Czy będzie na kilku hostingach klient na start? Bo jak wszyscy włącza patcher'a, to połowa graczy nie wejdzie.

Tak, clienta wrzucimy jeszcze na mega i zippyshare.

@lewus123

Mógłbyś coś zrobić z nazwą tematu? :)

egon_program.jpg

Opublikowano

Czy mnie ma już graczy co wchodzą bo server im się podoba?

Tylko MUSI być reklama? 

;-;

Server polecam & zapraszam. :| 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

Polecam usunać jakies misje, bo jak gracz przechodzi z serwera do serwera i cialge widzi te same misje typu , zbierz tyle i przynies tyle i w kołko biegac to juz naprawde monotonia. Biolog, bossologia jakas i mysle ze to wystarczy a nie gornistwo, rybnictwo, zbieranie kwiatow no to juz jest bezsens i sie tym rzygac chce.

Opublikowano

Polecam usunać jakies misje, bo jak gracz przechodzi z serwera do serwera i cialge widzi te same misje typu , zbierz tyle i przynies tyle i w kołko biegac to juz naprawde monotonia. Biolog, bossologia jakas i mysle ze to wystarczy a nie gornistwo, rybnictwo, zbieranie kwiatow no to juz jest bezsens i sie tym rzygac chce.

Albo zrobić własną fabułę i do tego fabularne dopracowane mega misje.

obraz.png

Opublikowano

Albo zrobić własną fabułę i do tego fabularne dopracowane mega misje.

Badanie to nieodłączna część serwera wg. mnie, bo daje wiele bonusów, bez których pewnie wielu graczy by narzekało.

egon_program.jpg

Opublikowano

Badanie to nieodłączna część serwera wg. mnie, bo daje wiele bonusów, bez których pewnie wielu graczy by narzekało.

Dokładnie - też tak myślę. Serwer polecam ze względu na administrację.

Opublikowano

Ja rozumiem dlatego mowie zeby biologa i nie wiem cos jeszcze zostawic ale bez przesady ze 5 rzeczy naraz takich samych (tzn na tym samym polegajacych typu zbierz tyle i przynies tyle i czekaj po godzinie)

Specjalista
Opublikowano

Gdzie można pobrać clienta? (strona nie działa)

Dobra działa jednak,a bd jakiś link do clienta bo na stronie widzę sam patcher?

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Dajcie reje i klienta bo jak ma być o 16 to 2 godziny przygotowania troche mało.

Ebać kurły maczetami...

Janusz Kałoelo

Opublikowano

Dlaczego wyskakuje mi problem przy aktualizowaniu serwera:

Nie można pobrać pliku deroxmonster.dpk bodajże. :v

A za drugim razem "błąd podczas aktualizowania bazy" czy jakoś tak. :(

knm7jLQ.png

Opublikowano

Derox-Rework? Raczej Derox s2, z tego co wiem to s1 nadal stoi, to nie jest żaden rework. Administracja MPC zawsze wie lepiej. ;)

qolJA1e.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...