Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Derox S2 [Dedyk] [Medium]

Reosia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 316
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W ile wbije max lvl? 

O ulepy trudno?

Max level - około 2-2,5 tyg. Zależy ile h dziennie grasz.

System ulepszeń ogólnie jest łatwiejszą częścią serwera, tak by gracze się nie nudzili zbytnio.

egon_program.jpg

Opublikowano

Nie no serio, ta mała czcionka to porażka.

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

W prezentacji? Właśnie nawet nie dałem rady jej przeczytać bo mam jakieś malutkie rozmazane literki xD 

W ile wbije max lvl? 

O ulepy trudno?

System ulepszeń ogólnie jest łatwiejszą częścią serwera, tak by gracze się nie nudzili zbytnio.

2 tyg... Tak długo? Expiąc przynajmniej 5h dziennie? 

Jest Balans klas?

Wbije na serwer jak start będzie bez problemu i bd z 500 online :)

8816414724839291359194.png

Opublikowano

W prezentacji? Właśnie nawet nie dałem rady jej przeczytać bo mam jakieś malutkie rozmazane literki xD

W ile wbije max lvl? 

O ulepy trudno?

2 tyg... Tak długo? Expiąc przynajmniej 5h dziennie? 

Jest Balans klas?

Wbije na serwer jak start będzie bez problemu i bd z 500 online :)

Jeśli ktoś będzie wykonywał misje to troche szybciej, 2tyg bijąc tylko same moby. A to jaki styl gry obejmiecie zależy już od was. Rozwiązaliśmy to w taki sposób, by wykonywanie misji było u nas opłacalne.

egon_program.jpg

Opublikowano

Liczę na jakieś 800 online jeśli tak to wbijam, bo serwer zapowiada się bardzo ciekawie. Pozdrawiam i życzę powodzenia ;).

Po starcie serwera uderzymy też mocno w reklame. Ale jak będzie zweryfikuje życie :D

egon_program.jpg

Opublikowano

Z tego co widzę po aktywności prezentacji to graczy nie będzie wiele. Serwer może i jest okej pod względem systemów ale na ilość graczy nie ma co liczyć. Słabo - bardzo słabo panowie.. :(

NIE POLECAM NOWEJ JAKOŚCI ,SAME BUGI, STRATA  CZASU

Opublikowano

Z tego co widzę po aktywności prezentacji to graczy nie będzie wiele. Serwer może i jest okej pod względem systemów ale na ilość graczy nie ma co liczyć. Słabo - bardzo słabo panowie.. :(

67 osób czyta prezke, a jest dzień przed startem więc nie ogarniam o co Ci biega.

IDcncno.png

Opublikowano

Dodatkowo będzie większa reklama na FanPage + YT... ;) Spokojnie jutro nic nie startuję wejdzie z 800+ osób oblukać tymbardziej że to już jakaś Marka Derox! :)

Opublikowano

67 osób czyta prezke, a jest dzień przed startem więc nie ogarniam o co Ci biega.

Prezka niedawno została przerzucona, jeszcze się rozkręci :)

egon_program.jpg

Opublikowano

Polecam serwer tylko ze względu na Żonę Mariana. Może zobaczymy się na starcie.

NIE POLECAM NOWEJ JAKOŚCI ,SAME BUGI, STRATA  CZASU

Opublikowano

Polecam serwerek, chłopaki odpierdoli kawał dobrej roboty (szczególnie sponsor), nie pozostaje mi nic innego jak życzyć udanego startu.

Opublikowano

A jak było z s1? Bo chyba stała bardzo długo ja niestety nie grałem ale wchodząc czasami na strone widziałem zaledwie 50-100 online 

Mam nadzieje że tu bd reklama i bd te 500+

Opublikowano

A jak było z s1? Bo chyba stała bardzo długo ja niestety nie grałem ale wchodząc czasami na strone widziałem zaledwie 50-100 online 

Mam nadzieje że tu bd reklama i bd te 500+

S1 nadal stoi, już 5 lat :D Na S2 mamy zamiar mocno uderzyć w reklame, by przyjemnie się grało.

egon_program.jpg

Opublikowano

a jeśli chodzi o exp to będzie ciężko? Mam na myśli dmg itp 

Da rade expić normalnie ninja? 

Itemy z isu można zdobyć jakoś w grze?

EDIT:

Czy tylko ja w prezce widze jakieś małe rozmazane literki? Wgl nie idzie się nic dowiedzieć :P

Opublikowano

EDIT:

Czy tylko ja w prezce widze jakieś małe rozmazane literki? Wgl nie idzie się nic dowiedzieć :P

U mnie normalnie prezentacja działa, wszystko da się odczytać.

IDcncno.png

Opublikowano

EDIT:

Ja normalnie widzę literki w prezce. Pewnie to zależy od rozdzielczości :D

Wbijamy jutro na pełnej :)

Opublikowano

Nie podaliście do teraz YouTube'row którzy zrobili zapowiedz, będą nagrywać a jest ich dużo. Ludzie myślą że nie macie wogólę reklamy, więc powciepujcie linki do filmików z zapowiedzi/innych materiałów.

qolJA1e.png

Opublikowano

Nie podaliście do teraz YouTube'row którzy zrobili zapowiedz, będą nagrywać a jest ich dużo. Ludzie myślą że nie macie wogólę reklamy, więc powciepujcie linki do filmików z zapowiedzi/innych materiałów.

Nagrywali: Dezan, Waffel, Zakręcony, Respect, AdasBambi, Siembid.

Jeszcze paru(nastu) YouTuber'ów zobowiązało się nagrać po starcie.

egon_program.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...