Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Derox S2 [Dedyk] [Medium]

Reosia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 316
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wbiję na start zobaczę, jak będzie się dobrze grało to może zostanę. Mam nadzieję, że za trudno nie będzie i ninją dam radę zrobić wszystko solo w dość normalnym czasie.

Jakiś ts jest?

Balans?

Client/patcher? O ktorej

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Nowy patcher nie działa, żaden admin nie daje znaku życia na forum a pytania ciągle padają na sb. Kappa. 

Admin jest trochę zajęty w tym momencie :/

W ciągu godziny lub dwóch upniemy całego clienta.

To okej. Czekam.

To startuje dzisiaj ? czy w który piątek bo nie widzę daty 

Dzisiaj.

obraz.png

Opublikowano

To startuje dzisiaj ? czy w który piątek bo nie widzę daty 

Dzisiaj :) Data pisze na samym początku, czerwonymi literami.

To po co Patcher skoro nie działa? :P xD

Opublikowano

Czy rejestracja już działa i skąd poprać klienta bo nie chcę pobierać w ostatniej minucie przed startem bo będzie taki transfer ze to strata czasu tylko na pobieranie po 10 czy 50 mb 

Opublikowano

Czy rejestracja już działa i skąd poprać klienta bo nie chcę pobierać w ostatniej minucie przed startem bo będzie taki transfer ze to strata czasu tylko na pobieranie po 10 czy 50 mb 

Rejestracja zostanie włączona około godziny 16. Client w ciągu 1-2 godzin powinien być wrzucony w całości, na zewnętrzne serwery typu mega, zippyshare.

egon_program.jpg

Opublikowano

Rejestracja zostanie włączona około godziny 16. Client w ciągu 1-2 godzin powinien być wrzucony w całości, na zewnętrzne serwery typu mega, zippyshare.

Aha no to czekam na rejestracje i klienta oby nie było tak ze na ostatnią minute wszystko zrobicie i będą problemy z rejestracja a jeszcze większe z pobieraniem bo  100+ ludzi w jednym momencie będzie pobrać klienta 

Opublikowano

a jeśli chodzi o exp to będzie ciężko? Mam na myśli dmg itp 

Da rade expić normalnie ninja? 

Itemy z isu można zdobyć jakoś w grze?

8816414724839291359194.png

Opublikowano

a jeśli chodzi o exp to będzie ciężko? Mam na myśli dmg itp 

Da rade expić normalnie ninja? 

Itemy z isu można zdobyć jakoś w grze?

-Tak jak na medium przystało

-Da rade

-można

egon_program.jpg

Opublikowano

Jest tu client bo na stronie nic nie ma a ten patcher nie działą :P

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

Dodajcie tę nieskończoną zmiankę, nie róbcie cyrków.S1 było zacofane w stosunku do innych serwów, nie zróbcie tego samego z s2...

Czego Ty się spodziewałeś na s1 w roku 2011? O_o

S1 wystartował w 2011.Grałem na nim w latach 2013/2014 i nadal był niesamowicie zacofany względem innych serwerów a administracji ani myślała o jakiś aktualizacjach.Co z tego, że serwer jest stabilny jak jest reliktem z przeszłości?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...