Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Derox S2 [Dedyk] [Medium]

Reosia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Notka dla administracji MPCforum: Proszę NIE zmieniać nazwy tematu z DEROX-S2 na Derox-Rework, gdyż jest to druga odsłona serwera, a NIE rework S1. Z góry dziękuje.

Start serwera odbędzie się 15.07 (piątek) o godzinie 18.

1.png

2.png

3.png

4.png

5.png

6.png

7.png

8.png9.png

10.png

11.png

12.png13.png

14.png15.png16.png17.png

18.png

19.png

20.png21.png

22.png

23.png

24.png

25.png

26.png

27.png

28.png

29.png

30.png

31.png

32.png

33.png

34.png

35.png

36.png

37.png

38.png

39.png

40.png

41.png

42.png

43.png

44.png

45.png

46.png

47.png

48.png

49.png

50.png

Start przewidywany jest w piątek 15.07.2016r. Godzina jeszcze nie została określona.

SS'y weryfikacyjne: 

post-1420182-0-91722400-1467818660_thumb.png

post-1420182-0-22204600-1467818709_thumb.png

@EDIT: Dungeony zostały zmienione, teraz można je wykonywać bez grupy.

• Odpowiedzi 316
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czekam na serwer będzie pykanie! :3 Szkoda że tak późno start. :/

Stabilność gwarantowana po S1! :D

Koło losu będą jakieś karty czy bilet do zdobycia w grze?

Opublikowano

Zapowiada się fajnie,ale podziękuje za gre,nie moje klimaty. lecz polecam i udanego startu.

Chyba podałeś/łaś złą datę. Jest 06.07.2016 a piszę w zapowiedzi,że serwer startuje 15.06.2016. Zmień date na prawidłową

Opublikowano

@Reosia 

O reklamę nie będę pytał bo będzie mega :)

10/10 Chętnie zagram ale jak z expem exp medium i jak z dropem ?
Nie lepiej było by zamiast standardowego ulepszania od 1 do 9 zastąpić systemem krótszym ? :)

Opublikowano

Ludzie co z wami już 3 serwer startujący w ten piątek...

Ktoś nie umie czytać :v

­

Opublikowano

Start przewidywany jest w piątek 15.06.2016r. Godzina jeszcze nie została określona.

ROBIMY POWRÓT DO PRZESZŁOŚCI! :D

Znam team i mogę polecić :)

S1 stoi stabilnie od paru lat.

Opublikowano

Serwer jak najbardziej polecam :v, na pewno zagram. Trochę długo trzeba było czekać aż przeniesiecie serwer na nową maszynę (informacja ze strony kilka mieś. temu)

UN4J0mP.png

Opublikowano

@Reosia 

O reklamę nie będę pytał bo będzie mega :)

10/10 Chętnie zagram ale jak z expem exp medium i jak z dropem ?

Nie lepiej było by zamiast standardowego ulepszania od 1 do 9 zastąpić systemem krótszym ? :)

Serwer został zrobiony jako mocny medium. Przemyśleliśmy systemu ulepszenia i jednak woleliśmy zostać przy standardowym +0 do +9.

przenieś do zapowiedzi

Co do serwera, to wygląda bardzo fajnie. Na 100% widzimy się na starcie. Tylko pytanie, skąd bronie 75?

Koło losu jest za SM, ale SM są do zdobycia w dropie, więc raczej z tym problemu nie będzie. Bronie 75 głównie ripper, ale też okazyjnie w red lesie.

egon_program.jpg

Opublikowano

Polecam serwer ze względu na właściciela - ich pierwszy serwer stoi już ponad 4 lata ;)

Opublikowano

Stwierdzenie, ze pasy wystepuja w DWUCH rodzajach mistrzowskie

Serwer startuje za 3 tygodnie temu, ktos tu sie z kalendarzem nie lubi

Prezentacja jest napisana w polowie z uzyciem polskich znakow, a w polowie nie. Komus klawiatura dziala kiedy jej sie spodoba?

KD na 35% bloku, juz widze jak zajebiscie wyglada pvp WP, bodych i smokow

Ogolnie serwer jakis wybintny nie jest, wiecej rzeczy zniecheca niz zacheca, ale powodzenia :)

Opublikowano

Stwierdzenie, ze pasy wystepuja w DWUCH rodzajach mistrzowskie

Serwer startuje za 3 tygodnie temu, ktos tu sie z kalendarzem nie lubi

Prezentacja jest napisana w polowie z uzyciem polskich znakow, a w polowie nie. Komus klawiatura dziala kiedy jej sie spodoba?

KD na 35% bloku, juz widze jak zajebiscie wyglada pvp WP, bodych i smokow

Ogolnie serwer jakis wybintny nie jest, wiecej rzeczy zniecheca niz zacheca, ale powodzenia :)

Dwóch* ;)

Data startu już poprawiona.

Polskie znaki - no niestety, grafik dał ciała i wszyscy byliśmy z tego niezadowoleni. Niestety, nie chciał poprawiać swojej pracy, bo otrzymał już pieniądze. Standard.

egon_program.jpg

Opublikowano

Polecam ! Serwer dopracowany na maxa

Miałam okazję uczestniczyć w beta testach i wiem jak jest, Team bardzo szybko reagował i naprawiał zgłaszane błędy.

Naprawdę powstanie Mega serwer jeden z najlepszych priv wiem to bo grałam na bardzo dużej ilości serwerów prywatnych

na których bugi się powtarzały i nikt nie potrafił sobie z nimi poradzić tutaj na DEROX-S2 są one naprawione i wszystko działa jak się należy.

Widzimy się na starcie i wszystkich graczy metina serdecznie zapraszam na ten serwer a na pewno nie będą żałować tej decyzji dlatego że serwer będzie stał nawet do ostatniego gracza

co można zaobserwować po ich S1 która mimo znikomej ilości graczy stoi ładnych parę lat .

https://www.youtube.com/watch?v=fBykZ4RR1Zs

Opublikowano

Miałam okazję uczestniczyć w beta testach i wiem jak jest, Team bardzo szybko reagował i naprawiał zgłaszane błędy.

Naprawdę powstanie Mega serwer jeden z najlepszych priv wiem to bo grałam na bardzo dużej ilości serwerów prywatnych

na których bugi się powtarzały i nikt nie potrafił sobie z nimi poradzić tutaj na DEROX-S2 są one naprawione i wszystko działa jak się należy.

Widzimy się na starcie i wszystkich graczy metina serdecznie zapraszam na ten serwer a na pewno nie będą żałować tej decyzji dlatego że serwer będzie stał nawet do ostatniego gracza

co można zaobserwować po ich S1 która mimo znikomej ilości graczy stoi ładnych parę lat .

W imieniu całego teamu DEROX-S2, dziękujemy bardzo za tak miłe słowa!

Pozdrawiamy! :)

Opublikowano

Lecz nie wiem czy wam się to utrzyma serwer w miarę ogarniety no ale medium z max 200 to trochę przesada prezentacja bardziej pasuje pod serwer easy , nie życze wam zle ale było kilka takich serwerów i presji czasu nie wytrzymali chodzi o większą ilość graczy niż 100+ :) (Nie chodzi o stabilność)

Opublikowano

Lecz nie wiem czy wam się to utrzyma serwer w miarę ogarniety no ale medium z max 200 to trochę przesada prezentacja bardziej pasuje pod serwer easy , nie życze wam zle ale było kilka takich serwerów i presji czasu nie wytrzymali chodzi o większą ilość graczy niż 100+ :) (Nie chodzi o stabilność)

Sprawdzaliśmy co pisali inni gracze i większość z nich pisała, że chcieli by medium gdzie max level jest do nabicia w ciągu 2-3tyg. Tak więc dostosowaliśmy się i max level jest tu kwestią około 2,5 tygodnia :)

egon_program.jpg

Gość `Mentos
Opublikowano

Nawet, nawet może wbije zobaczyć co i jak ;)

Opublikowano

Sprawdzaliśmy co pisali inni gracze i większość z nich pisała, że chcieli by medium gdzie max level jest do nabicia w ciągu 2-3tyg. Tak więc dostosowaliśmy się i max level jest tu kwestią około 2,5 tygodnia :)

Pytaliście graczy ehee ? :v zrób ankiete i ją podrzuć tutaj i zobaczymy czy wygra medium czy easy :) Z resztą zobaczycie ^^ ja odpadam przy medium

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...