Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Derox S2 [Dedyk] [Medium]

Reosia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam ! Serwer dopracowany na maxa

Miałam okazję uczestniczyć w beta testach i wiem jak jest, Team bardzo szybko reagował i naprawiał zgłaszane błędy.

Naprawdę powstanie Mega serwer jeden z najlepszych priv wiem to bo grałam na bardzo dużej ilości serwerów prywatnych

na których bugi się powtarzały i nikt nie potrafił sobie z nimi poradzić tutaj na DEROX-S2 są one naprawione i wszystko działa jak się należy.

Widzimy się na starcie i wszystkich graczy metina serdecznie zapraszam na ten serwer a na pewno nie będą żałować tej decyzji dlatego że serwer będzie stał nawet do ostatniego gracza

co można zaobserwować po ich S1 która mimo znikomej ilości graczy stoi ładnych parę lat .

W imieniu całego teamu DEROX-S2, dziękujemy bardzo za tak miłe słowa!

Pozdrawiamy! :)

Lecz nie wiem czy wam się to utrzyma serwer w miarę ogarniety no ale medium z max 200 to trochę przesada prezentacja bardziej pasuje pod serwer easy , nie życze wam zle ale było kilka takich serwerów i presji czasu nie wytrzymali chodzi o większą ilość graczy niż 100+ :) (Nie chodzi o stabilność)

Sprawdzaliśmy co pisali inni gracze i większość z nich pisała, że chcieli by medium gdzie max level jest do nabicia w ciągu 2-3tyg. Tak więc dostosowaliśmy się i max level jest tu kwestią około 2,5 tygodnia :)

Pytaliście graczy ehee ? :v zrób ankiete i ją podrzuć tutaj i zobaczymy czy wygra medium czy easy :) Z resztą zobaczycie ^^ ja odpadam przy medium

Ale czemu Ty od razu zakładasz, że wszyscy mają takie poglądy jak Ty? :D Przecież na MPC jest temat w dziale "Metin2 - serwery prywatne" temat o nazwie "Wasz wymarzony serwer - wymiana zdań", gdzie większość skłaniała się właśnie w stronę medium, lub medium/hard :) Nie powiem, było też kilka głosów za easy, ale nie aż tak wiele jak mówisz.

egon_program.jpg

• Odpowiedzi 316
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Byłby wymarzony serwer gdyby dungeony można było robić solo. Projekt naprawdę ciekawy z zapowiedzi.

Przemyślimy to, możliwe że wprowadzimy dungi solo.

egon_program.jpg

Opublikowano

Polecam ! Serwer dopracowany na maxa

Miałam okazję uczestniczyć w beta testach i wiem jak jest, Team bardzo szybko reagował i naprawiał zgłaszane błędy.

Naprawdę powstanie Mega serwer jeden z najlepszych priv wiem to bo grałam na bardzo dużej ilości serwerów prywatnych

na których bugi się powtarzały i nikt nie potrafił sobie z nimi poradzić tutaj na DEROX-S2 są one naprawione i wszystko działa jak się należy.

Widzimy się na starcie i wszystkich graczy metina serdecznie zapraszam na ten serwer a na pewno nie będą żałować tej decyzji dlatego że serwer będzie stał nawet do ostatniego gracza

co można zaobserwować po ich S1 która mimo znikomej ilości graczy stoi ładnych parę lat .

W imieniu całego teamu DEROX-S2, dziękujemy bardzo za tak miłe słowa!

Pozdrawiamy! :)

Lecz nie wiem czy wam się to utrzyma serwer w miarę ogarniety no ale medium z max 200 to trochę przesada prezentacja bardziej pasuje pod serwer easy , nie życze wam zle ale było kilka takich serwerów i presji czasu nie wytrzymali chodzi o większą ilość graczy niż 100+ :) (Nie chodzi o stabilność)

Sprawdzaliśmy co pisali inni gracze i większość z nich pisała, że chcieli by medium gdzie max level jest do nabicia w ciągu 2-3tyg. Tak więc dostosowaliśmy się i max level jest tu kwestią około 2,5 tygodnia :)

Pytaliście graczy ehee ? :v zrób ankiete i ją podrzuć tutaj i zobaczymy czy wygra medium czy easy :) Z resztą zobaczycie ^^ ja odpadam przy medium

Ale czemu Ty od razu zakładasz, że wszyscy mają takie poglądy jak Ty? :D Przecież na MPC jest temat w dziale "Metin2 - serwery prywatne" temat o nazwie "Wasz wymarzony serwer - wymiana zdań", gdzie większość skłaniała się właśnie w stronę medium, lub medium/hard :) Nie powiem, było też kilka głosów za easy, ale nie aż tak wiele jak mówisz.

Akurat jednego jestem pewny Ludzie chcą medium do czasu aż zaczną grać potem już jest tylko narzekanie, za trudno za słabo dropi exp pod is itp :)  ja na medium bym się łapał tylko jak wyżej pisałem dungi w pt odstraszają  i to bardzo 

Opublikowano

Co to za problem dungi w pt?

Wystarczy napisać w m1 czy na wołaju, że szukasz 2 osób na dunga i moment są..
Jutro startuje serwer i jak na nim mi się nie spodoba to zawitam tu :)

Polecam!

Opublikowano

@EDIT: Dungeony zostały zmienione, teraz można je wykonywać bez grupy.

To mi się podoba szybkie działanie i reakcja ze strony administracji serwera wszystko na bieżąco dla graczy robione

Naprawdę szacun wielki dla Teamu, życzę powodzenia dla serwera i całego Teamu

Opublikowano

@EDIT: Dungeony zostały zmienione, teraz można je wykonywać bez grupy.

To mi się podoba szybkie działanie i reakcja ze strony administracji serwera wszystko na bieżąco dla graczy robione

Naprawdę szacun wielki dla Teamu, życzę powodzenia dla serwera i całego Teamu

Dziękujemy. :)

Opublikowano

no i jest. Jak z is ? Staly ? wiadomo pierki i wierchy nie, pytam o strój/fryz/peta. Jeśli exp to czy w każdym itemku daje % na dosw ? 

Za 150 zl będzie stać mnie na 2x full is + pierki ( do expa/pvp full bez mikstur mądrości ) Wprowadźcie oddawanie biologa gdzie kol wiek jesteśmy jeśli są duze odstępy czasowe, ułatwi to wykonywanie go. Jest prócz biologa/polowań jakieś dłuższe misje ? Fajnie by było zobaczyć metinologie/bossologie ( z tym pierwszym tylko ubicia i % na metki, z tym 2 szkaty i % na bosy) oraz kolekcjonera i szkaty z map :) Medium- nie bawmy się w druga Inv***  revork, gdzie  misji jak na pl.. myślę ze odpowiecie chociaż w sprawie is ;3 

Opublikowano

no i jest. Jak z is ? Staly ? wiadomo pierki i wierchy nie, pytam o strój/fryz/peta. Jeśli exp to czy w każdym itemku daje % na dosw ? 

Za 150 zl będzie stać mnie na 2x full is + pierki ( do expa/pvp full bez mikstur mądrości ) Wprowadźcie oddawanie biologa gdzie kol wiek jesteśmy jeśli są duze odstępy czasowe, ułatwi to wykonywanie go. Jest prócz biologa/polowań jakieś dłuższe misje ? Fajnie by było zobaczyć metinologie/bossologie ( z tym pierwszym tylko ubicia i % na metki, z tym 2 szkaty i % na bosy) oraz kolekcjonera i szkaty z map :) Medium- nie bawmy się w druga Inv***  revork, gdzie  misji jak na pl.. myślę ze odpowiecie chociaż w sprawie is ;3 

Pety standardowo są stałe, nawet te dostępne w grze. Fryzury i strój jak najbardziej stałe. Z tym pytaniem odnośnie ceny, póki co nie jestem w stanie odpowiedzieć, gdyż jeszcze nie ustalaliśmy cen w is'ie. Aczkolwiek będą one niższe niż na innych serwerach, więc możliwe. Oczywiście, dłuższe misje będą np. na peta - zdobycie zwierzaka będzie można by nawet powiedzieć lekkim wyzwaniem, jednakże nie będą one trwały wieczności. Są zróżnicowane, nie są to questy typu "ubij 5 tyś mobów na 80 level".  Metinologia, bossologia, riposty i inne tego typu rzeczy oczywiście są. Ogólnie staraliśmy się, żeby rozgrywka nie była jakoś przynudzająca, tylko by cieszyła gracza, dawała mu satysfakcję z gry.

egon_program.jpg

Opublikowano

Powiem tak Możliwe że zawitam :)

A i Proszę o jedno... Grafik co robił tą prezke niech strzeli sobie w Kolano... ta Czcionka jest za mała i nie czytelna...

Prezentacja będzie zmieniona. :)
Opublikowano

Grałem na s1, i powiem szczerzę miło się grało chodz wtedy dużo osób nie grało. 

Chwilowo nie gram w metina, ale jak znajdę czas zawitałbym u Was.

Powodzenia życzę. 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

Opublikowano

Powodzenia życzę. 

Racja, s1 kuleje trochę, jeśli chodzi o ilość graczy, ale to też załatwimy :) Mamy nadzieje, że s2 ruszy z pełną pompą.

egon_program.jpg

Opublikowano

Jezeli wszystko gra i nie ma Błędów to Projekt bardzo fajnie wygląda a zwłaszcza System petów 

Przewidziane za Topke jest cos?

Oczywiście, nagrody rzeczowe będą za topke levelową jak i PvP :p Nagrody, jakie będą do wygrania opublikujemy niedługo na naszym FanPage'u.

egon_program.jpg

Opublikowano

Powodzenia życzę. 

Racja, s1 kuleje trochę, jeśli chodzi o ilość graczy, ale to też załatwimy :) Mamy nadzieje, że s2 ruszy z pełną pompą.

Niestety takie czasy, dobre projekty z dobrą Administracją nie maja graczy. 

Czy macie przewidzianą reklamę by nie było tak jak na S1? ;p 

2e6ftab.png

Opublikowano

Powodzenia życzę. 

Niestety takie czasy, dobre projekty z dobrą Administracją nie maja graczy. 

Czy macie przewidzianą reklamę by nie było tak jak na S1? ;p 

Oczywiście. Skontaktowaliśmy się z wieloma YouTuberami, by start był udany najbardziej jak to możliwe.

egon_program.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...