Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDZ] Insygnia Mu Seazon 6 Episode 3 |Exp:50x||Drop:40%| TEST

Rydzykk

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Coś już wiadomo na temat serva? Zapowiada się ciekawie, zobaczymy ile osób wbije i jak z administracją będzie (online/pomoc/odpowiedzi) :) 

Opublikowano

Mam jeszcze kilka pytań:
1) Czy będzie zostawiony helper?
2) Co będzie potrzeba by zrobić rr? wystarczy tylko zen, czy tak jak bylo na xw exe/tukany? 
3) Martwi mnie to 250 osób online, znając życie i graczy większość zrobi sobie po kilka kont i porobią EE, i inne postacie by szybciej zarabiać, może warto wprowadzić jakiś block na ip, np tylko 2 konta na jedno ip dostępne? 
4) Ile będzie kosztował vip i czy będzie on wykupowany na miesiąc czy dłużej będzie można w większej kwocie (z upustem) ?

5) Ilość RR nieograniczona?
6) Będzie pozostawiona stara arena jak na xw czy może jakaś zmodyfikowana?
7) Czy będzie web market gdzie będzie można kupować itemki za jewele czy tylko handel w grze ? 

Czekam na odpowiedź, pozdrawiam :)

Opublikowano

Mam jeszcze kilka pytań:

1) Czy będzie zostawiony helper?

2) Co będzie potrzeba by zrobić rr? wystarczy tylko zen, czy tak jak bylo na xw exe/tukany?

3) Martwi mnie to 250 osób online, znając życie i graczy większość zrobi sobie po kilka kont i porobią EE, i inne postacie by szybciej zarabiać, może warto wprowadzić jakiś block na ip, np tylko 2 konta na jedno ip dostępne?

4) Ile będzie kosztował vip i czy będzie on wykupowany na miesiąc czy dłużej będzie można w większej kwocie (z upustem) ?

5) Ilość RR nieograniczona?

6) Będzie pozostawiona stara arena jak na xw czy może jakaś zmodyfikowana?

7) Czy będzie web market gdzie będzie można kupować itemki za jewele czy tylko handel w grze ?

Czekam na odpowiedź, pozdrawiam :)

1) tak

2) raczej tylko zen

3) będzie ograniczenie 2 clienty na ip.

4) możliwość kupna vip a od 1 do 30dni koszt miesięcznego vip a to 30zł.

5) tak

6) nie było przewidzianej areny exp na innych mapach chyba ze sporą liczba osób będzie za tym by otworzyć arenę.

7) tak za wcoiny

Opublikowano

Siemka kiedy startujecie ?

Mam parę pomysłów co do serwa 

1.Arena musi być ! ( bez areny nie będzie tego klimatu )

2.Zróbcie walutę na serwie ( jog+13 ) jak w x-world ( te stare dobre czasy kiedy sie te jogi lotało :) + sklepik na stronie głównej x-worlda za jogi ( tam sobie gracze wystawiali przedmioty na takim sklepiku internetowym to było z*******e jescze możecie dac wtedy odrazu jogi za sm np.20 jog+13 10 zł wtedy moge grać :)

3.spoty po 8-10 mobów minimum ( na arenie 15-20 minimum ) 

No i co i nic tyle chyba mam do powiedzenia :) serwer będzie przynajmniej podobny do x-world to wbijam z kolegami i ciśniemy jak za starych dobrych czasów !

Siemka kiedy startujecie ?

Mam parę pomysłów co do serwa 

1.Arena musi być ! ( bez areny nie będzie tego klimatu )

2.Zróbcie walutę na serwie ( jog+13 ) jak w x-world ( te stare dobre czasy kiedy sie te jogi lotało :) + sklepik na stronie głównej x-worlda za jogi ( tam sobie gracze wystawiali przedmioty na takim sklepiku internetowym to było z*******e jescze możecie dac wtedy odrazu jogi za sm np.20 jog+13 10 zł wtedy moge grać :)

3.spoty po 8-10 mobów minimum ( na arenie 15-20 minimum ) 

No i co i nic tyle chyba mam do powiedzenia :) serwer będzie przynajmniej podobny do x-world to wbijam z kolegami i ciśniemy jak za starych dobrych czasów !P

Pewnie wszyscy powiedzą ,że jestem pojebany ale kłade na to :) 

Opublikowano

Witam. Może ktoś mi pomóc? nie mogę zagrać na żadnym serwie... cały czas jak odpalam main wchodzi mu hack protection po 5 sekundach wyskakuje komunikat "could not connect to the server" ... co mam zrobić?...

Opublikowano

Link do stronki nie działa panowie i gra się nie odpala a chciałbym pomóc w testach

Za kilka minut odpale lecz niestety ze startem musicie jeszcze poczekać koder od opozniacza resow zawiódł nie odzywa się szukam kolejnego.

Opublikowano

Dobra wszystko działa dzięki narazie mam 1 błąd znaleziony ( u handlarza w lorencji jest 2 takie same tarcze ) sprawdźcie to 

Opublikowano

W nori po 3 poty będzie ??, ( czego do pralki nie można wkładać klejnotów drugą stroną myszki ) 

To jest Season 6 ep3 a nie season 8 tam można ppm przekładać itemy do pralki,trade itd.

A ile spotów w norii może być to tylko startowa mapa dla elfów.

Opublikowano

Trwają już prace nad opozniaczem?

Rydzyk publikowales lub zamierzasz publikować serwer na zagranicznych forach?

Na samym mpc jeżeli zrobisz dobra publikacje to zbierzesz kolo 70 osób tylko wystarczy dobrze nazwać publikacje i dobrze ją opisać,bo na tym serwerze kazdy będzie miał czas na grę bo jest opozniacz i właśnie to trzeba podkreślic bo to przyciągnie część osób.

Opublikowano

Rydzyk, z tego co zauważyłem wzorujesz się wydaje mi się na starym poczciwym Freedom Mu.

jak dla mnie opóźnianie resów było by idealne tak jak to opisałeś sam, w postaci zen które dropiłyby w małych ilościach. oczywiście standardowa bramka 100/200/300kk i tak do 2kkk przy 20rr ++++

jeśli chodzi o jakiekolwiek spoty, zrobiłbym je tylko i wyłącznie na arenie. low exp = fun, expienie na spocie juz od 1 lvl zepsuje zabawe na niskim expie. Poszukiwania mobków, zabijanie pojedyńczych sztuk i dobijanie w ten sposó 170/255 by dojść na ospotowaną arene to by było coś :) Zawsze można ułatwić ludziom expienie dodając zwiększony naturalny resp mobków w konkretnych miejscach mapek takich jak atlans 2, lost tower 3/7 czy też tarkan.

tumblr_n0qts1P3HE1snblj3o1_400.gif

Opublikowano

Niestety 2gi koder zrezygnowal "olał temat"ograniczacza resow nie ma sensu dalej przedłużać poustawiamy/poprawimy błędy i niedługo wystartujemy niestety bez ograniczacza resow lecz mimo tego myślę że serwer przypadnie wam do gustu.

Opublikowano

Zapowiada się fajnie i na 100% zagram :) moge serwer i administracje polecić.

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Serwer zapowiada się interesująco :)

Z jednej strony dobrze, że nie ma tego ogranicznika, moim zdaniem to nie te czasy co kiedyś, ale zdania są podzielone jak w każdej kwestii.

Oby serwer wypalił :)

Pozdrówki

Opublikowano

No szkoda ze nie ma ogranicznika. Co do słów kolegi wyżej ze to nie te czasy z ograniczniki to się mylisz,bo to wynika z tego ,ze żeby wprowadzić opozniacz trzeba nad nim trochę popracować,po 2 dzisiejsi gracze mu nie wiedzą co to opozniacz i to są przyczyny które skutkują ze prawie żaden serwer nie ma opozniacz resowego:)

kiedyś (10 lat temu ) nie powstawało tyle serwerów co dzisiaj,dlatego zeby serwer stal kilka lat był wprowadzany opozniacz resowy. bo dzisiejsze mozliwosci stwawiania serweeów a 10 lat temu to niebo a ziemia. Dzisiejsi młodzi ludzie co grają w mu to nie wiedzą co to jest opozniacz. Ja opisywałem we wcześniejszych postach co to znaczy wprowadzony opozniacz dlatego nie będę tu znowu się rozpisywał.

Co do powstawania nowych serwerów to bardzo mnie śmieszy jak ludzie stawiają serwer i piszą long term czy długoterminowy i właśnie nie ma wzmianki o opozniaczu resowym a na dodatek ustawiają exp na 200 a czasem i wiecej. Nie wiem z czego to wynika ale to są dzisiejsi gracze mu online i pewnie nie pamiętają starych czasów :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...