Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDZ] Insygnia Mu Seazon 6 Episode 3 |Exp:50x||Drop:40%| TEST

Rydzykk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rydzyk kiedy klient będzie skończony? kiedy zaczną się testy?

Prawdopodobnie jutro już wszystko będzie podane o wieczornych godzinach jak wrócę z pracy 18-19

Zapraszam do testowania i dodawania swoich pomysłów/uwag co do serwa aby grało wam się lepiej.

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Rydzyk kiedy klient będzie skończony? kiedy zaczną się testy?

Prawdopodobnie jutro już wszystko będzie podane o wieczornych godzinach jak wrócę z pracy 18-19

Zapraszam do testowania i dodawania swoich pomysłów/uwag co do serwa aby grało wam się lepiej.

Rydzyk a kiedy będzie strona i można bedzię wbic i po testowac serva? :)

Opublikowano

Strona  juz dziala lecz bedzie jeszcze kilka zmian na niej: "Jest to strona  na testy  może mulic przed startem serwera bedzie juz na normalnych serwerach dns "  http://www.insygniamu.eu

Link do strony  :  http://www.insygniamu.eu

Link do klienta :  https://mega.nz/#!0UwAHBwI!nIPUPfTZprHvqivS3HDxFSG7RLebdF-2akhffOaJ3-o

Client do pobrania  rowniez beda jeszcze prowadzane zmiany :   https://mega.nz/#!0UwAHBwI!nIPUPfTZprHvqivS3HDxFSG7RLebdF-2akhffOaJ3-o

Exp na testach 9999  testy potrwaja okolo tygodnia.

Zapraszam do testowania  oraz  skladania propozycji/uwag.

Opublikowano

Strona  juz dziala lecz bedzie jeszcze kilka zmian na niej: "Jest to strona  na testy  może mulic przed startem serwera bedzie juz na normalnych serwerach dns "  http://www.insygniamu.eu

Client do pobrania  rowniez beda jeszcze prowadzane zmiany :   https://mega.nz/#!0UwAHBwI!nIPUPfTZprHvqivS3HDxFSG7RLebdF-2akhffOaJ3-o

Exp na testach 9999  testy potrwaja okolo tygodnia.

Zapraszam do testowania  oraz  skladania propozycji/uwag.

Dzięki śliczne ;P Wbijam i go przetestuje :P

Opublikowano

Na ile dni jest ustawiony opóźniacz resowy?

Opozniacz będzie ustawiony tak że res co 3dni na normalnym koncie a co 2dni na vip lecz jeszcze jest nie skończony koder jest na wakacjach i pisze skrypt w wolnych chwilach..

Opublikowano

Na ile dni jest ustawiony opóźniacz resowy?

Opozniacz będzie ustawiony tak że res co 3dni na normalnym koncie a co 2dni na vip

Jesteś tego pewien? Nie lepiej ustawić taki sam opóźniacz dla vipa i zwykłego usera? Oczywiście wiem, że serwer musi na siebie zarabiać, więc taki vip miałby podniesiony exp, drop i np. raty w pralce. Ciekawe co na to gracze.

Opublikowano

Tylko ze wtedy exp jak i cały VIP niemialby sensu bo co z tego ze ktoś wykupi VIP=zwiększy exp jak i tak będzie musiał czekać tyle samo co każdy.

Opublikowano

Pograłem chwilę i to są rzeczy, które zauważyłem i coś trzeba z tym zrobić.

- dusze konia i kruka wypadają w devias 3/lt1

- golden/silver boxy wypadają, co z kluczami? drop czy sklep?

- creation i jol dropią w lt1

- brak itemów dla mg w sklepie

- zakładam, że jest mocny problem z defem. Mam 3k agi i tylko 279defa w secie dragona. postać mg.

- w lorencii wypada za dużo sd/sta potów.

jeweli leci bardzo mało, więc na temat prania się nie wypowiem.

Opublikowano

Dzięki za pomoc wszystkie dropy są ustawiane narazie na lokalu, kamienie na czas testów będą w sklepie.

Potestujemy rownież  PVP kto chce dostanie na test set + 3opt

Opublikowano

nie popieram drogich resów nie każdy ma czas siedzieć przed PC non stop i zbierać zen , zbiegnie się sama gimbaza ci co mają czas na to wezcie pod uwage starszych graczy którzy nie maja tak dużo czasu co młodsi gracze :)

Opublikowano

maxiunio juz przeciagasz server na swoja strone a moze H@ chce serva i dla "gimbazy" i dla "starszych" ciezko to pogodzic prawda ale gdy starszy znajdzie czas na expienie to znajdzie i czas na zbieranie zenu np dzis bije 400lvl a jutro zbieram na rr  i tak Sb spokojnie gra a wiadomo ze i tak jak ktos gra tak sporadycznie mam na mysli 3-4h max dziennie to nie utrzyyma sie w ranku takze spokojnie moze bic sobie 2dni rr :) 

Pozdrawiam Kazik :)

Opublikowano

Niby tak ale z mojego doświadczenia wiem że własnie większość osób nie przyjdzie na taki serwer wiem bo prowadze G dość sporą mamy własne forum i ok 40 graczy jest ktorzy by na taki serwer nie przyszli ponieważ to nie ma sensu jak ktos kto ma kupe czasu natrzaska rr bo bedzie miał czas zbierać zen i pozniej bedzie latał po spotach i tłukł :) niech H@ zrobi jak uważa a zobaczysz że będzie lipa ;) nie pierwszy i nie ostatni serwer takie ustawienia wprowadził postał 2 tyg i Ded

Opublikowano

Niby tak ale z mojego doświadczenia wiem że własnie większość osób nie przyjdzie na taki serwer wiem bo prowadze G dość sporą mamy własne forum i ok 40 graczy jest ktorzy by na taki serwer nie przyszli ponieważ to nie ma sensu jak ktos kto ma kupe czasu natrzaska rr bo bedzie miał czas zbierać zen i pozniej bedzie latał po spotach i tłukł :) niech H@ zrobi jak uważa a zobaczysz że będzie lipa ;) nie pierwszy i nie ostatni serwer takie ustawienia wprowadził postał 2 tyg i Ded

Po to masz ogranicznik resowy, żeby wyrównać grę. w 3 dni zdarzysz wbić 400 i zebrać na reset przy takim expie.

Opublikowano

Po to masz ogranicznik resowy, żeby wyrównać grę. w 3 dni zdarzysz wbić 400 i zebrać na reset przy takim expie.

Dokładnie były składane takie propozycje dodania ogranicznika resow i takowy będzie wprowadzony więc nic tu nie zyska w resach ten co ma czas siedzieć całe dnia przy kompie. Expiac 4-5 godzin dziennie wbijesz 400 choć te pierwsze resy wiadomo że dłużej.

Opublikowano

A i tak faktem jest to ze ten co bd siedzial troszke dluzej i bd wyrabial limit dzienny czy tam tygodniowy rr bd do przodu ale za to beda szczesliwi gracze ktorzy graja o 40% mniej czasu od tych co w ranku siedza :) takze jak dla mnie bomba tylko czekac testowac i patrzyc jak rosnie popularnosc byle tylko przez glupi pochopny bład kogo kolwiek ten serv nie zrobil sie kolejnym trashem :) ale ja trzymam za niego kciuki . 

Kazik ! 

Opublikowano

start serwera został przełożony nadal nie otrzymałem skryptu na ograniczacz resow gdy otrzymam i przetestuj skrypt podam dzień startu

Opublikowano

trochę przesada że vip ma inwazje co 2 godziny ^^ ... Rozumiem że chcesz trochę zarobić ale to za duże uproszczenie 

trochę przesada że vip ma inwazje co 2 godziny ^^ ... Rozumiem że chcesz trochę zarobić ale to za duże uproszczenie 

Opublikowano

Generalnie z dotychczasowych postów wynika ze kto będzie miał więcej VIP ten zdominuje serwer bez problemu. Osobiście najbardziej mnie irytuje ograniczenie resów rózne dla VIP/normal imho to nie ma prawa bytu (ale to moja opinia). Niby wyrównanie graczy a przy takim VIP-ie to... rozumiem ze serwer musi z czegoś żyć ale przy obecnym stanie VIP nie wróże długoterminowej rozgrywki, oczywiście znajdą się tacy co będą sobie powoli zbierać ale rywalizacja będzie mocno ograniczona (1-szy cs w miarę równy póżniejsze już będzie odczuwalna różnica przy rr/gr itd).

Opublikowano

Co do inwazji na vipie to było wcześniejsze założenie Ale konta vip i normal będą na jednym subie bonusy vip to exp,drop,większy % pralki oraz res co 2 dni inwazję będą dla wszystkich co 4 godziny.
Opublikowano

Zakładam, że nikt nie zagląda na forum serwera, więc wkleję tutaj to co zauważyłem podczas mojego pobytu.

- Nightmare Event: Maya Hand wyrzucają śmieci, sam Nightmare też. Wydaje mi się, że skoro to ma być serwer na resy to trzeba podkręcić te moby.
- Nie mogłem znaleźć Medusy, możliwe, że poprostu jest nie włączona, albo grałem o złej godzinie.
- Selupan'a można ubić solo, (dostałem lepszy set, więc to sporo dodało) ale sądzę, że trzeba mieć około 10-12 resów. Też przydałoby się go podkręcić.
- Zdarzyło mi się umrzeć od poisone'a/ice'a w LaCleonie. DMG po 10, a potem zgon.
- JOL leci w lt7, zakładam, że tak nie powinno być.
- Nie trafiłem na żadne złote moby, może grałem w złych godzinach :D
- Wydaje mi się, że fajnie będzie jeśli Master Skill Tree będzie udostępnione po konkretnej ilości resów (o ile to możliwe), na chwilę obecną po zrobieniu questa i wbiciu max (300mlvl) po resie wszystko zostaje.
Co za tym idzie, można też podkręcić moby w do Q3.
- Itemy do Q3 wypadły za pierwszym mobem, za łatwo :)
- Pralki za mocno nie obczajałem ale wykręciłem 1st i 2nd wingi za jednym podejściem (oczywiście nie dla swojej postaci ^^).
- BC8 rzuciło 1 Jewel of Chaos za wygraną, trochę słabo.
- DS7 za dużo Dark Elfów na koniec, stałem zfreezowany kilka minut :D
- Download przestał działać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...