Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak umieścić jakiś obrazek w newsach? Nie działa html ani bbcode

Desktop: ASRock Z77 Pro 3 | [email protected] (4.2Ghz OC) | ASUS GeForce GTX 970 Strix OC 4GB | Corsair Vengeance 4x4GB 1600Mhz

Notebook: Lenovo | Intel Lynx Point | [email protected] | GeForce 840M 2GB | 6GB RAM 1600Mhz

Mobile: Xiaomi Redmi Note 4X

• Odpowiedzi 171
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak umieścić jakiś obrazek w newsach? Nie działa html ani bbcode

Np:

TS-----.PL
NAJLEPSZY SERWER GŁOSOWY

![Image](https://www.teamspeak.com/assets/logos/teamspeak_small.png)

Proszę 

Niestety nadal nie wyświetla

Desktop: ASRock Z77 Pro 3 | [email protected] (4.2Ghz OC) | ASUS GeForce GTX 970 Strix OC 4GB | Corsair Vengeance 4x4GB 1600Mhz

Notebook: Lenovo | Intel Lynx Point | [email protected] | GeForce 840M 2GB | 6GB RAM 1600Mhz

Opublikowano

Tak jak kolega napisał czyli

![Image](link do obrazka)

Opublikowano

Tak jak kolega napisał czyli

![Image](link do obrazka)

Ale dokładnie daj, bo może jakiś błąd robisz.

Opublikowano

Identycznie podaje jak kolega wyżej

Testowy news
TomoS, 2016-09-26, 15:35
![Image](https://www.teamspeak.com/assets/logos/teamspeak_small.png)
Witaj na oficjalnej stronie naszego serwera. Zapraszamy serdecznie i życzymy miłych rozmów. 

Opublikowano

@xGuard

Coś się zmieniło ?

Brak zmian na stronie... bo nie byla aktualizowana i pewnie nie bedzie bo gdzies autor pisal a ja sie pytalem.

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

@xGuard

Coś się zmieniło ?

Zapraszam na GitHub, aktualizacje są ale nie są one takie że wnoszą coś nowego są to po prostu aktualizacje odświeżające kod do najnowszych wersji PHP itp itd.

@xGuard

Coś się zmieniło ?

Brak zmian na stronie... bo nie byla aktualizowana i pewnie nie bedzie bo gdzies autor pisal a ja sie pytalem.

Zaskoczę cię, mylisz się :P

eGmzo85.jpg

Tymczasowo mam tylko takie Informacje na temat strony, ale nie wiem czy będzie to jakoś dodawane do tutejszej strony czy zrobi to jako druga strona. Teraz się modlić żeby mnie nie zabił za publikowanie screenów hłe hłe.

P.S: Jeśli spoiler nie działa to macie tutaj Linka ;x | http://i.imgur.com/eGmzo85.jpg

­

Opublikowano

@xGuard

Coś się zmieniło ?

Zapraszam na GitHub, aktualizacje są ale nie są one takie że wnoszą coś nowego są to po prostu aktualizacje odświeżające kod do najnowszych wersji PHP itp itd.

@xGuard

Coś się zmieniło ?

Zaskoczę cię, mylisz się :P

eGmzo85.jpg

Tymczasowo mam tylko takie Informacje na temat strony, ale nie wiem czy będzie to jakoś dodawane do tutejszej strony czy zrobi to jako druga strona. Teraz się modlić żeby mnie nie zabił za publikowanie screenów hłe hłe.

P.S: Jeśli spoiler nie działa to macie tutaj Linka ;x | http://i.imgur.com/eGmzo85.jpg

:O spoiler dziala a jak nie dziala to wystarczy odswiezyc i poczekac ! ;3

w szoku jestem ;3 bo nie zagladam na github bo czasu brak zabardzo ;3 PRZEPRASZAM ;P

i oby cie nei zabil ;p

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...