Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­

@xGuard czy topki napiszesz skączysz 

Póki co nic nie jest robione za niedługo zostanie wgrany update strony, nie jestem na tyle doświadczony w PHP żeby zrobić owe topki, ale jeśli przekonam Wruczka to zapewne będą. Wystarczy chwila cierpliwości ;)

­

• Odpowiedzi 171
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi wgl na stronie się nie ładuje status, a bot nie wchodzi na serwer i nie mam pomysłu dlaczego, config zrobiony i ip też odblokowane dla niego.

lubie-to-png.png

Opublikowano

­

Mi wgl na stronie się nie ładuje status, a bot nie wchodzi na serwer i nie mam pomysłu dlaczego, config zrobiony i ip też odblokowane dla niego.

Wiemy że taka sytuacja się pojawia, pracujemy nad tym ;)

­

Opublikowano

­

Strona mi się podoba, dodać tylko kilka funkcji i naprawdę można jej używać ;)

Zezwalasz na edycję? oczywiście bez przywłaszczenia praw

Pozdrawiam.

lubie-to-png.png

Opublikowano

­

­

Strona mi się podoba, dodać tylko kilka funkcji i naprawdę można jej używać ;)

Zezwalasz na edycję? oczywiście bez przywłaszczenia praw

Pozdrawiam.

Oczywiście, tylko tyle żeby nie usuwać Stopki. Reszte możesz edytować do bulu ;)

Prawopodobnie dziś pojawi się jeszcze UPDate strony gdzię będzie dodane do Listy Administracji Online/Offline/Away ;) Oraz ta poprawka banlisty ;)

­

Opublikowano

­

Błąd znalazłem Fatal error: Call to a member function toString() on null in bans.php on line 79

Hej, możesz już pobrać nową Wersję! ;)

­

Opublikowano

Ogółem strona prezentuje się nie najgorzej, ale ma mało funkcjonalności i nadal sądzę że kod to porażka.

Opublikowano

Strona nie przypadła mi do gustu, jednakże jeżeli jest darmowa to mogę uznać że jest okej..

Ps. Demo pod twój serwer, proponuje zrobić na jakimś testowym serwerze - a nie reklamujesz swój serwer..

Opublikowano

Bez szału i polotu. Ale jak na darmową stronę to ujdzie w tłumie.

@ łap lajka. :)

Opublikowano

Ogółem strona prezentuje się nie najgorzej, ale ma mało funkcjonalności i nadal sądzę że kod to porażka.

Guard pisał wcześniej, że php to nie jego mocna strona..

Co do samej strony mi się podoba i na pewno wielu osobom się przyda.

lubie-to-png.png

Opublikowano

­

Bo Styl jest w Head? xD

Moim zdaniem kod jest o wiele wiele lepszy niż ten z pierwszej wersji tej strony ;)

­

Opublikowano

­

Bo Styl jest w Head? xD

Moim zdaniem kod jest o wiele wiele lepszy niż ten z pierwszej wersji tej strony ;)

Lepszy jest, ale ludzie...

MVC? Brak

Oddzielenie html od php? Brak

Funkcje jako oddzielnie pliki? Brak

Obsługa baz danych? Brak

Modularność? Brak

Poprawna składnia, oddzielnie kodu od siebie? Brak

Folder public w którym są tylko najważniejsze pliki? Hmm? Brak

Mam wrażenie, że wy dobrze napisanej strony na oczy nie widzieliście.

Opublikowano

Mega fajne masz strony i polecam cb, bo wiem, twój produkt jest bardzo dobry.

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

­

Bo Styl jest w Head? xD

Lepszy jest, ale ludzie...

MVC? Brak

Oddzielenie html od php? Brak

Funkcje jako oddzielnie pliki? Brak

Obsługa baz danych? Brak

Modularność? Brak

Poprawna składnia, oddzielnie kodu od siebie? Brak

Folder public w którym są tylko najważniejsze pliki? Hmm? Brak

Mam wrażenie, że wy dobrze napisanej strony na oczy nie widzieliście.

Nie ważne jak napisane ważne że działa wszystko

Chcesz zautomatyzować serwer a nie umiesz lub nie daje rady twoja maszyna ? 

Zobacz http://www.mpcforum.pl/topic/1583551-boty-serwerowe-pod-serwer-ts/

Opublikowano

Prawda jest taka że jakby ktoś chciał coś normalnego z tego zrobić to najpierw musiałby sobie porozdzielać to wszystko, a dopiero potem myśleć o dodawaniu czegokolwiek.

Okej projekt jest, ale życze powodzenia w przyszłości, jesli będziecie chcieli coś zmienić. 

Brak oddzielnych plików właśnie wtedy da się wam we znaki, bo zamiast zmienić raz a wszędzie, to będzie robienie tego samego sto razy bo tyle akurat stron masz.

No ale nie ma co, niby strona okej. Nie testowałem na swoim serwerze więc nie wiem jak to cachowanie i czy spamuje połączeniami query. Jeśli tak, to nie polecam, od tego są bazy danych.

Z drugiej strony, nie wydaje mi sie zeby to byl dobry pomysl dawać to na MPC z jednego względu. Bo wtedy każdy będzie miał to samo. Tak jak było z mbotem, za chwilę może się okazać że z tym będzie podobnie - każdy to ma, a nikt sie nie wyróżnia więc wtedy każdy znowu jest w tym samym miejscu.

No ale jeśli naprawdę Ci się chce, to okej, niech się cieszą Ci którzy nawet pewnie nie wiedzą co to jest klasa pod TS a co dopiero jaka to magia że na stronie działa.

Pozdrawiam

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...