Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Margonem.zapto.org Prywatny Serwer Margonem

KaszanaLubiZryć

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 230
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie mogę zrobić postaci :<

na jakim serwerze?

na tarhunie niema dokończonej rejestracji można wojownika chyba tylko robić + przy wyborze postaci niema zainstalowanego swiata tarhuna więc nie wbijesz i tak.

Aktualizacja:

-maxymalny poziom 2 (prawdopodobnie robi balans profesji później zwiększy maxymalny poziom)

-nowa lokacja:pieczara p3 chyba

inne drobne poprawki z tworzeniem postaci

-naprawione wylogowywanie się

Kiedy naprawią stroje na 20 lvl ?

z tego co widzę to jest naprawione wystarczy zmienić wygląd jeszcze raz

Screen_Shot_08_09_16_at_08_59_AM.png

Jaka jest szansa, że serwer w najbliższym czasie się rozwinie? Patrząc na tempo dodawania map przez administratora, to same Ithan zajmie mu sporo czasu, nie mówiąc już o systemie walk/questach/podnoszeniu itemów...

szybko na pewno nie samo zrobienie silnika mu jeszcze wiele czasu zajmie dużo rzeczy ma jeszcze do ogarniecia ale można liczyć ze za rok pewnie coś z tego będzie jak panowie z garmory się nie przyczepią  xD

Opublikowano

Grafiki strojów zostały już naprawione, jednak wcześniej gwarantuje, że po zmianie stroju na ten na 20 lvl nie widać było postaci nawet gdy zmieniano strój na ten z 1lvl czy 10

Opublikowano

Ja nadal nie jestem w stanie zmienić stroju postaci...

daj więcej szczegółów to mu wyśle lub napisz mu na forum/gg

nick/poziom/profesja 

@Nightday96

Kiedy będzie ta "aktualizacja" o której napisane jest aż 2 razy na stronie głównej ?

nie jestem w stanie ci odpowiedziec na to pytanie trzeba czekać az doda info natronie głównej bo na gg nie odpisuję.

Opublikowano

Upominaj się jak ja, to może w końcu ci to naprawią jak mi. :P

daj więcej szczegółów to mu wyśle lub napisz mu na forum/gg

nick/poziom/profesja 

@Nightday96

Kiedy będzie ta "aktualizacja" o której napisane jest aż 2 razy na stronie głównej ?

nie jestem w stanie ci odpowiedziec na to pytanie trzeba czekać az doda info natronie głównej bo na gg nie odpisuję.

Wiadomo, że na gg nie odpisze.

Opublikowano

Nowe Lokalizacje:

-Pieczara Pajęczyn p4

-Dom Eldrika

-nowy mobek to zielony pająk 25lv

można liczyć na pojawienie się nowych itemków u eldrika.

Zapytaj się, czy ceny itemów zostaną podwyższone. Zarobek na królikach troszkę masakryczny. :D

Opublikowano

Zmiany w sprzedawaniu itemek.

-od najbliższego czasu będzie można sprzedawać itemki tak jak na margonem. już u makatary nie sprzedamy np broni czy innej rzeczy

-nowe itemki które zostały dodane są na ss:

Screen_Shot_08_12_16_at_12_57_PM.png

inne:

-teraz jak potwora zabijemy to bez ruszania się zobaczymy go jak się zrespi

-jeżeli ktoś chodzi widać to (przesuwająca sie postać)

-jeżeli ktoś piszę na chat bez odswiezania zobaczymy to.

i to tyle chyba

proszę nie pisać ze jest błąd i nie można itemek sprzedawać bo nad tym właśnie pracuje admin.

Na bieżąco z informacjami Kaszana!

Opublikowano

No fajne widzę te aktualizacje, ale nadal jest parę błędów, np. przedmioty nie są pod dane profesje i nie da się ich założyć. Konsumpcyjne też nie działają... Ale nadal czekam na jakąś elitę, kiedy zostanie dodana. :) 

Opublikowano

Exp o ile się nie mylę to jest 10x większy, a co do loota to jest chyba jeszcze nie dopracowany, bo jedyne co możesz dropnąć to mięso z królika. :D

Opublikowano

Serwer jest testowy wiadome ze będzie restart postaci i od nowa będzie trzeba zakładać bo nawet balansu profesji nie skończył ani nie zaczął :D

dowiedziałem się ze były modyfikacje silnika i teraz będą wszystkie przedmioty usunięte które kupiliśmy jeszcze raz będziemy musieli kupić.

co do postaci też może nastąpić delete bo jak widać w rankingu po modyfikacji nikt nie ma profesji tylko nowo założone postacie

Skupowanie itemów przez npc zostało dodane.

Screen_Shot_08_13_16_at_09_54_AM.png

Administrator prosi zgłaszać błędy na forum.

Pozdrawiam Kaszana Na Żywo 24/7

Opublikowano

Zmiany w sprzedawaniu itemek.

-od najbliższego czasu będzie można sprzedawać itemki tak jak na margonem. już u makatary nie sprzedamy np broni czy innej rzeczy

-nowe itemki które zostały dodane są na ss:

Screen_Shot_08_12_16_at_12_57_PM.png

inne:

-teraz jak potwora zabijemy to bez ruszania się zobaczymy go jak się zrespi

-jeżeli ktoś chodzi widać to (przesuwająca sie postać)

-jeżeli ktoś piszę na chat bez odswiezania zobaczymy to.

i to tyle chyba

proszę nie pisać ze jest błąd i nie można itemek sprzedawać bo nad tym właśnie pracuje admin.

Na bieżąco z informacjami Kaszana!

No ale jest błąd... Po kupieniu itemków u sprzedawcy nie dało się ich założyć, po odświeżeniu chat wszedł mi na ekwipunek. Po relogu mój ekwipunek jest pusty nic do niego nie wpada a pod nim jest przycisk ekwipunek.

Opublikowano

Ekwipunek już widać działa jak należy, ale trochę lipa z tymi profesjami, bo nie można założyć itemków na daną profesje po tym resecie. :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...