Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Margonem.zapto.org Prywatny Serwer Margonem

KaszanaLubiZryć

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pojawił się następny problem a mianowicie gdy wejdę w "szybką rejestrację" wyświetla się tylko pierwsze okienko 1/1 gdzie mogę wpisać dane do logowania i gdy chcę wejść w "utwórz konto" to strona tak jakby się odświeża i pozostaje nadal w selekcji 1/1

jeżeli utworzysz konto wyskoczy nad rejestracją.

Gratulacje, Zarejestrowales sie.

Zaloguj sie teraz przez strone Glowna.

postac tworzymy po zalogowaniu się w ---> Stworz postać

• Odpowiedzi 230
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Udało się założyć postać i wejść do gry. Rejestracja jak i zakładanie postaci jest trochę chaotyczne ale jest możliwe :D W samej grze po pojawieniu się na mapce i przejściu kilku kratek łapie lag i gra się zatrzymuje trzeba wcisnąć f5 i pojawiamy się w miejscu w którym się pojawiliśmy po samym wejściu. Ogromny szacunek za tak dobry kontakt poprzez forum!

Opublikowano

Udało się założyć postać i wejść do gry. Rejestracja jak i zakładanie postaci jest trochę chaotyczne ale jest możliwe :D W samej grze po pojawieniu się na mapce i przejściu kilku kratek łapie lag i gra się zatrzymuje trzeba wcisnąć f5 i pojawiamy się w miejscu w którym się pojawiliśmy po samym wejściu. Ogromny szacunek za tak dobry kontakt poprzez forum!

obecnie skrypt chodzenia jest nie skończony, można poruszać sie co 1 sekunde o 1 kratkę,poproszę administratora żeby włączył stary skrypt chodzenia jeżeli się zgodzi.

a tutaj dwa filmiki których zapomniałem umieścić.

https://youtu.be/Jd5StG-73SE

https://youtu.be/XvvobEiS3kU

Opublikowano

Mimo wszystko jestem bardzo zaskoczony, że administratorom udało się już tyle osiągnąć w samej grze jak: panel po prawej stronie "panel postaci" i czat, który wygląda na to, że działa! :)

Wiadomo jest to początek pracy i pojawiają się bugi takie jak kliknięcie "podnieś" i awansu na 38 poziom :D

Opublikowano

Mimo wszystko jestem bardzo zaskoczony, że administratorom udało się już tyle osiągnąć w samej grze jak: panel po prawej stronie "panel postaci" i czat, który wygląda na to, że działa! :)

Wiadomo jest to początek pracy i pojawiają się bugi takie jak kliknięcie "podnieś" i awansu na 38 poziom :D

z tym podnoszeniem itemów i awansem na poziom to jest 5minut dla administratora, przypomne mu dziś zapewne poprawi to zaraz.

Opublikowano

Ja jestem szary w tych sprawach tylko mówię co i jak u mnie wygląda podczas gry. W każdym bądź razie powodzenia chłopaki i czekam na kolejne aktualizacje! :)

Opublikowano

Jak wygląda sprawa z kontami ? Będzie wipe ?

co masz na myśli z wipe?

-dodano zapisywanie obracania postaci

W sensie czy będzie kasacja postaci po jakimś oficjalnym starcie czy też nie.

Opublikowano

Jak wygląda sprawa z kontami ? Będzie wipe ?

co masz na myśli z wipe?

-dodano zapisywanie obracania postaci

W sensie czy będzie kasacja postaci po jakimś oficjalnym starcie czy też nie.

jeżeli będzie oficjalny start to postacie nie będą usuwane.Sama Nazwa Świata mówi Dev czyli developerski.

Poprawki:

-poprawiono błąd z dialogami 

-poprawiono błąd z zakładką przyjaciele 

-naprawiono błąd z odnośnikami na forum 

-Aktualizacja Forum 

-Aktualizacja Strony 

-Aktualizacja Silnika 

Co Zostanie Dodane Dzisiaj?

-możliwość zapraszania do przyjaciół testowo 

info:

✔ - oznacza nie skończone

✔ - oznacza skończone

Aktualizacja - oznacza najczęściej (poprawki w kodzie,poprawienie wydajności itp)

dla ciekawskich waga:

silnika: 2,32mb (not packed)

strona: 4,37mb (not packed)

Opublikowano

Poruszanie się po mapie w najbliższym czasie będzie dostępne?

raczej nie.

Dodano Dialogi z Npc:

-Straznik Bramy 

-Straznik Bramy 

-Makatara 

-Strażnik 

Co Jest w Planach?

-możliwość zapraszania do przyjaciół testowo 

-ulepszenie systemu dialogow 

-system questow 

-questlog 

info:

✔ - oznacza nie skończone

✔ - oznacza skończone

Aktualizacja - oznacza najczęściej (poprawki w kodzie,poprawienie wydajności itp)

dla ciekawskich waga:

silnika: 2,32mb (not packed)

strona: 4,37mb (not packed)

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Troszeczkę głupie pytanie. Zapewne każdy jest ciekaw jakby to wyglądało.

Opublikowano

nie ma co czekac bo z takim zaangażowaniem to taki serwer z jego reki wystartował by za minimum 2 lata, a nawet jak by wystartował to po tygodniu już by został wyłączony jak by zobaczył te "tłumy" ludzi.

76561198013232167.png

Opublikowano

Margonem2.eu ponownie włączone.

-poprawiono chat. nie można już używać kodu html.

-Płynę poruszanie się po mapie BetaTest 1/2

Jutro zostanie zainstalowany Live-Chat oraz discord.

Projekt zostanie chwilowo wznowiony Dzięki zgodzie admina.

Opublikowano

@KaszanaLubiZryć 

w którym miejscu można założyć postać i jak, bo jak narazie żaden sposób mi nie dziala

jak sie zalogujesz kliknij stworz postac.jeżeli masz jakieś problemy to dokładnie je tutaj lub na grupie cz live chacie wyslij do admina.

Od Teraz po Kliknieciu Wyloguj.Wylogowywuje nasz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...