Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Walmor [Dedyk] [Easy/Medium]

walmor

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 449
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer zapowiada się fajnie, ale czy około 35zł za samego peta to nie za dużo ? Przy czym gra bez IS,u to jakaś pomyłka bo mamy około 100%  na potwory mniej i xx% HP.

Ja rozumiem że serwer musi zarabiać ale znam sporo serwerów gdzie za 35zł można kupić poł IS,a i jakoś funkcjonują  :)

Troszkę za bardzo pod IS,a takie jest moje zdanie.

Opublikowano

C

Serwer zapowiada się fajnie, ale czy około 35zł za samego peta to nie za dużo ? Przy czym gra bez IS,u to jakaś pomyłka bo mamy około 100%  na potwory mniej i xx% HP.

Ja rozumiem że serwer musi zarabiać ale znam sporo serwerów gdzie za 35zł można kupić poł IS,a i jakoś funkcjonują  :)

Troszkę za bardzo pod IS,a takie jest moje zdanie.

IS jeszcze nie jest ustalony. Ilość SM jest tylko przykładowa będzie to jeszcze zmienione :)

WKO8OY2.png

Opublikowano

W takim razie ja osobiście nie mam się do czego przyczepić :)

Sam testowałem serwer prawie od początku bety i gra jest całkiem przyjemna, administracja potrafi słuchać propozycji graczy i ich sugestii.

Polecam, sam będę grać

Mam nadzieje że ceny w IS nie będą bardzo wygórowane i każdy będzie mogł sobie spokojnie kupić co potrzebuje :)

Ponieważ jak wiadomo IS na tym serwerze to 50 na 50 z eq, taka prawda, bez IS,a jest strasznie ciężko. 

Opublikowano

Serwer bardzo dobry co do isa mam ogromną nadzieje że nie ulegnie on zmianie bo prezentuje sie super :) nie jest za drogo i nie jest za tanio :) 

Opublikowano

Jak to mówi stare japońskie przysłowie: "Jako tako". :D

Serwer po prezentacji wypada dobrze.  Zobaczymy jutro w tak zwanym "praniu" jak będzie w praktyce. Powodzenia

VsxuB58.png

Opublikowano

Jak pisałem w zapowiedzi. Serwer mega fajny, coś nowego i nie ma 99% gotowca. Jak ze skillami? Piszecie że itemy z isa można zdobyć w grze, czyli dropią kupony czy jak ludzie kupią w isi to można handlować? Nie róbcie w isie czegoś jak pet że kosztuje 30zł tylko 10zł bo lepiej jak za 10zł kupi to 10 osób niż za 30zł jedna;) Macie 2x błąd w prezce. Z hełmow 41 i 60 robi się hełm do pvp a 0 exp ? xD I wspólny czas(czat chyb miał być) dla królestw o link do szeptu.

c07aaaa0ac783f56.png
Opublikowano

To kiedy te wyniki z konkursu?

Konkurs trwa dziś do północy, wyniki jutro. Także Kto jeszcze nie polajkował ma ostatnią szansę :)

WKO8OY2.png

Opublikowano

Serwer zapowiada się fajne ale drobna uwaga - sety zbroi, recolor jednej zbroi nie wygląda tutaj zbyt dobrze, więc proponowałbym go zastąpić jakimś ciekawszym ;)

Opublikowano

Prezentacja jest po prostu genialna. Wróżę świetlaną przyszłość przed grafikiem, bo widać że facet/ facetka ma wyczucie i gust;) Na serwerze na pewno zawitam.

Opublikowano

Zapomniałem dodać, że nie widać początkowej zbroi w ekwipunku. :)

Pewnie błąd Patchera bo są z nim czasem problemy.

WKO8OY2.png

Opublikowano

zagram na 100 % czekam tylko na start i polecam serwer !!

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...