Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.10][Survival] Kwadratowe Życie

Wonoace

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 308
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prezentacja taka średnia ale przynajmniej ss są ładne.

Jest to survival szkoda że nie ma gildi na które nie potrzeba surowców.

Ale tak to fajny serwer lecz mam pytanie dotyczące działek czy one są gdzieś przy spawnie czy jak?

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

Opublikowano

@Wefaj działkę tworzysz za pomocą snopu siana, na spawnie masz random tp i nie musisz stawiać działki obok spawnu :P To Ty wybierasz sobie miejsce na działkę, jedyne co Cię ogranicza to border mapy :) działkę możesz mieć nawet w netherze. :) A co do gildii do działki możesz zapraszać znajomych :)

sygnatura.png

Opublikowano

@DaltonE przyjrzyj się dobrze czy nie ma aktualnych screenów... Tak spawn z internetu. Nie mam zdolności budowniczych a nawet chcąc wynająć ekipę do zbudowania polecieli ze mną w kulki i nie zbudowali spawnu chociaż podjęli się tego. Ponadto myślę, że Twoja opinia jest napisana tylko dla tego, że (po przejrzeniu Twoich postów) tworzysz sam serwer i chcesz w pewien sposób postawić w złym świetle inne serwery...

W temacie:SkyBlockMC
Dzisiaj, 08:07
Pisze ,że rodzaj to "survival" a to skyblock i spawn z neta :p
W temacie:OkieeCraft
Dzisiaj, 08:00
Kufa zróbcie coś orginalnego a nie cały czas gildie gildie i gildie 

@Kserokopiarz w chwili obecnej w godzinach popołudniowych jest ponad 10 osób na serwerze codziennie to raz, dwa to jeśli każdy będzie narzekał na brak graczy i nikt nie zacznie grać to jak Ci gracze mają być?

sygnatura.png

Opublikowano

Marna kopia serwer brodaci.net

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

@LexiR Brodaci.net kopia szesciennyglob.pl

Bawimy się dalej?

A z drugiej strony czemu nie napiszesz że te wszystkie easyhc nie są kopiami jakiegoś innego serwera, ktoś przecież musiał zapoczątkować tę plage. Inaczej mówiąc wole zrobić drugich brodatych czy trzeci szescienny niż kolejne "izihc".

sygnatura.png

Opublikowano

Ej no prosze Cie : jak to jest survival to ja jestem Lewandowski k***a ziomek tworzysz 100% freebuild i zeby bylo wiecej osob piszesz "ale, ale to survival wbijaj"

Survival z dzialkami to tak jakbys na obiad mial ziemniaki na chlebie

Opublikowano

Jak dla mnie to jest survival a działki sa w sumie przydatne to jest taki łatwy i lekki survival a zarazem przyjemnie się na nim gra zawsze można pogadać z administracja nigdy nie widziałem żeby żle się odzywali do graczy. Co prawda sposób zarabiania kasy mógłby byś trudniejszy bo w ciągu 10 minut miałem 4 staki diaxów :P

Zapraszam na serwer bo jest mało osób a trzeba z kimś grać !

Pozdrawiam G4m3RR

Opublikowano

Serwer jak najbardziej pozytywny, działeczki na survivalu to świetny pomysł, gra się spokojnie i według mnie dobrze :) Pogram tu na pewno chwile.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...