Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.10][Survival] Kwadratowe Życie

Wonoace

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

655eb9b03e3c5.png

IP: kwadratowezycie.maxcraft.pl

HardCore

Znudziły Ci się serwery gdzie po 5 minutach gry masz już wszystko? Chciałbyś sprawdzić się w trudniejszych warunkach?

To jest coś dla Ciebie!

KWADRATOWE ŻYCIE

Serwer Hardcore jak za dawnych lat!

Co nas wyróżnia na tle innych serwerów?

- Brak jakichkolwiek ułatwiaczy!

- Brak dropu z kamienia!

- Brak dostępu do takich komend jak /spawn

- Brak kitów!

- Poziom trudności ustawiony na Hard!

​- Wysoka cena gildii!

- Brak P2W (całkowity brak slepu sms)!

Jedynym bezpiecznym miejscem jest spawn! By wrócić do niego musisz stworzyć specjalną różdżkę!

b00c6919805d5.png

dd4884747c594.png

By założyć gildię potrzeba 32 diamentów i 32 sztabki żelaza! 

Wykopanie 32 diamentów nie jet takie łatwe bez dropu z kamienia!

Administracja

W Administracji są osoby które mają doświadczenie. Każdy z Administratorów widział jak się prowadzi serwer (niegdyś należeliśmy do Administracji jednej z większych w Polsce sieci serwerów), co wolno czego nie. Mamy zasady których się trzymamy i pilnujemy by Gracze również się nie łamali owych zasad. Regulamin obowiązuje wszystkich tak samo Administrację jak i Graczy! Jesteśmy zgraną ekipą ,która świetnie się razem bawi i chcemy zaprosić także Ciebie do wspólnej zabawy!

Ja jako właściciel chciałbym serdecznie zaprosić wszystkich przynajmniej po to by wyrazić swoją opinie o serwerze. Przyjmę każdą opinie, za pozytywne z góry dziękuję za negatywne również o ile są konstruktywne. 

Jeszcze raz zapraszam!!!

PS. Wiem skromna prezentacja. :P

Screeny spawnu dodam za jakiś czas gdyż mamy przejściowy spawn (budowniczy chwilowo nie ma zbytnio głowy do budowania).

Proszę także o zmianę tagów na Hardcore i 1.11.2 

sygnatura.png

• Odpowiedzi 308
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@spidersrrr po pierwsze jeśli masz zamiar kogoś obrażać to nawet nie wchodź tutaj. Po drugie jakieś zabezpieczenie anty-grif musi być. Nie wiesz na jakiej zasadzie są te działki więc się nie odzywaj, nie jest to Plot Me. 

sygnatura.png

Opublikowano

­Polecam serwer!

Brak dropu, mili gracze, rozgarnięta administracja!

Ps: To pierwszy serwer bez faworyzacji i na którym można poklikać w klocki jak prawdziwy steve!

Dużo slotów, brak lagów, ładny spawn i zero bugów po prostu 10/10!

HTBCzoQ.png

Chcesz żebym zobaczył co nabazgrałeś?

dodaj @rzy4y do posta to zobacze :)

if player has name "rzy4y"

Execute command: /Give a like

Opublikowano

jest ok. nie ma drop ze stone i to jest na wielki plus. Są działki, które zakładamy sami. Dość przydatne. Dawno nie widziałem takiego typu serwera. Według mnie takie mocne 8/10.

Opublikowano

Oferujemy Ci przede wszystkim dobrą zabawę oraz  to co jest najpiękniejsze w Survivalu z możliwością ustawienia własnej działki (a nawet trzech o wymiarach 81x81).]

Czyli to jest najpiękniejsze w survivalu? Działki?

@Wonoace , nie jest to serwer survival+gildie, ponieważ jest to serwer FreeBuild - więc nie ma żadnych innowacji na waszym serwerze:).

online.png

Opublikowano

@Przykładowy

Nie chciałem wprowadzać jakich innowacji. Chciałem zrobić coś prostego, klasycznego. Dla mnie to survival a działki są po to by nikt nie rozwalał innym tego nad czym pracowali. Działki to nie jest Plot Me. Jest jedna mapa i na tej mapie wydobywasz surowce, budujesz, poszukujesz jedzenia i innych skarbów. Czemu piszesz, że to Freebuild? Inne serwery takie jak ten (znam 2 ten jest trzeci) też przedstawiają się jako Survival i nikt im nie pisze, że to nie Survival a FreeBuild. Ale za opinie również dziękuję :)

sygnatura.png

Opublikowano

Zapraszam wszystkich na serwer :) Może nie ma za wielu graczy ale mam nadzieje, że z biegiem czasu to się zmieni :) 

sygnatura.png

Opublikowano

Wczoraj rozpoczęła się pierwsza rekrutacja na stanowisko moderatora. Rekrutacja dotyczy tylko graczy serwera.

sygnatura.png

Opublikowano

Co sie stalo ze serwer off?

Niestety ataki DoDoS. Dostałem obietnice, że jutro już wszystko będzie ok.

Dzisiaj zakończyła się pierwsza rekrutacja na stanowisko Moderatora na naszym serwerze. :)

sygnatura.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...