Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.10][Survival] Kwadratowe Życie

Wonoace

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 308
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mała nowość na naszym serwerze!

e8a77458eea34.png

Są to skrzynki na kluczyki z losowanie na wzór CSGO. Kluczyki można zdobyć zabijając niektóre moby np creepery, wiedźmy (wszystkie z których nie można zrobić expiarki).

Przedmioty możliwe do wylosowania stale uzupełniamy!

sygnatura.png

Pasjonat
Opublikowano

Serwer warty uwagi , jezeli wbijesz to nie miej do nikogo pretensji , że nie możesz odejść od kompa ;x Nie no , serwer polecam z takiej racji iz jest srednia ilosc graczy ;( w godzinach szczytu 25 osob max :D Co do administracji , to prawda że można uzyskać od nich pomoc , bo zawsze jakis członek teamu czuwa nad serwerem :) Co do wlascicieli... Nie mam uwag Wonoace ,świetny ziomek z którym zawsze można sie dogadać :D Zaproponujesz mu coś odnośnie serwera On przemyśli i licz się ,że jeżeli to bedzie świetny pomysł napewno go doda :D Filip , spoko gościu mozna się z nim dogadać , pomoże zrobi wszystko żebyście mieli dobrze :D Dziewczyny w administracji ? Moim zdaniem dobry pomysł , bo akurat te odwalają świetną robote , to prawda jest nacisk na kulture , ale dzieki temu gracze sa dla siebie mili :) Moim zdaniem serwer jest wart uwagi wiele nowości mili gracze , ciepła atmosfera :) Pozdrawiam Ed3k28 <3

Pomogłem ? Zostaw + :) To Cię nic nie kosztuje :D

Opublikowano

@wsc dziękuję za opinie :)

Nasz serwer cały czas się rozwija :) Dzisiaj wprowadziliśmy zalążek ekonomi. Na spawnie znajdują się sklepy w których można kupować i sprzedawać. :P Każdy gracz ma możliwość zarabiania po przez zabijanie mobów.

b3d047ebada80.png

A tutaj przykład jednej z działek naszego gracza (oczywiście działka nie jest jeszcze skończona ale zapowiada się fajnie) :)

bab9f58b77929.png

sygnatura.png

Opublikowano

Po dłuższej przerwie wróciłem do Minecraft. Szukając odpowiedniego serwera do gry znalazłem ten - nic szczególnego, typowy odgrzewany kotlet a jedyną zmianą są działki które gracz sam sobie ustawia. Grałem, budowałem, Administracji nic nie mogę zarzucić, kultura na wysokim poziomie i ogólnie wszystko było dosyć ok.. Do dzisiaj. Otóż gdy stałem w moim własnym domku, na który była założona ta cała ochrona tzw. "działka", (uwaga, drzwi miałem zamknięte) ktoś kto ewidentnie wpisał /v (komenda sprawia, że postać jest niewidoczna, o dziwo jest dostępna TYLKO dla administracji) zaczął rzucać we mnie miksturkami trucia i obrażeń. Co straciłem? Nic, jedynie lvl. Tylko ten lvl chciałem odzyskać. Następnie.. Calutki ekwipunek wypada przed gracza a on nie podnosi całkowicie NIC? Nawet diamentów? No błagam. Jak stwierdził Właściciel to JA nie zamknąłem drzwi a gracz na "niewidce" wszedł do mojego domu za mną. No k*rwa, serio? Dziwna sprawa, prawda? 

I teraz najlepsze. Administrator NIE potrafi tego udowodnić. Jeszcze rzuca tekstem "pójde sprawdze logi linika po linice dzisiejsze i jeśli nie znajde to dostaniesz bana za oszustwo"

Poprosiłem o logi, chociażby screena. Po śmierci na czacie napisałem "mhm". Niestety Pan Administrator nie chciał mi tego pokazać.... "W logach znajdują się poufne dane".. Hah. To co on k*rwa trzyma, dane CIA na serwerze Minecraft? 

Jest to moja opinia. Od właściciela radzę trzymać się jak najdalej.. Zamiast wytłumaczyć to wyskakuje z kurwami.. so salty..

Serwera NIE POLECAM

Opublikowano

Poproszę dowód... Jak twierdzisz, że to ktoś z Administracji Cię zabił...

Edit...

[16:15:44] [Server thread/INFO]: Miszczynka lost connection: Disconnected
[16:15:44] [Server thread/INFO]: Miszczynka left the game.

Jest to wycinek z logów kiedy wyszła vice-adminka która ma v ale ma zablokowane wszelakie interakcje.

[16:19:54] [Server thread/INFO]: Aiko204 left the game.

Kolejna vice-adminka która wychodzi. Ogólnie więcej ich wejść nie zanotowano. Zatem przejdźmy do Administratorów.

[15:34:44] [Server thread/INFO]: Klaraaaa lost connection: Disconnected

Mojego Administratora o nicku Ongaku_Otoko znanego jako Filip nie było dzisiaj na serwerze, to samo tyczy się Levantarsee. Więcej wejść Klary nie zanotowano. To teraz kolej na mnie :)

[17:07:11] [Server thread/INFO]: Wonoace lost connection: Disconnected

a połączyłem się o

[17:11:41] [Server thread/INFO]: Wonoace[/89.***.**.**:*****] logged in with entity id 272684 at ([world]374.76064385472296, 10.0, -10708.694288860646)

@DjLewys napisał te mhm o

[17:07:20] [Async Chat Thread - #101/INFO]: Nisos>> mhm

A teraz logi od mego rozłączenia się do "mhm".

[17:07:11] [Server thread/INFO]: Wonoace lost connection: Disconnected

[17:07:20] [Async Chat Thread - #101/INFO]: Nisos>> mhm

Po między moim rozłączeniem a tym co napisał Nisos w logach był tylko 1 bład spowodowany pluginem do chatu.
@DjLewys nie wieżysz? Proszę Cię bardzo...

cbdd6e59bb07e.jpg
Nie oskarżaj jeśli nie masz dowodów. A i Twoja sygnatura mówi szczerą prawdę. Po pierwsze przekląłem po dłuższej dyskusji z Tobą bo mi ciśnienie podniosłeś i tylko raz przekląłem. Więc nie wciskaj mi kitu, że sypałem kur*ami i tłumaczyłem Ci, że w tym czasie nikogo z Administracji nie było na serwerze... Nie wiem co Cię zabiło i czy w ogóle coś Cię zabiło ale wiem że w tym czasie nikogo nie było z uprawnieniami do vanisha. Czekam na Twoje dowody :) Pisałem Ci także daj jakiś dowód a tą osobę wywale automatycznie. 40 min kłótni z Tobą naprawdę podniosło mi ciśnienie. Znam osoby z Administracji i wiem że takich rzeczy nie robią. Nawet jakby przypadkiem któryś z Adminów Ci coś zrobiłby to by przeprosił i oddał ten lvl o który tak bardzo błagałeś. Twoje oskarżenia są bezpodstawne i nie poparte dowodami. Jak to napisałeś, że jesteś znany na tym forum, że jednym postem niszczysz serwery to powiem Ci tylko że choćbym miał do końca życia utrzymywać ten serwer z własnej kieszeni to będę to robił bo nie zależy mi na ilość graczy a na jakości. Wolę miec 20 osób które potrafią się zachować niż 200 takich jak Ty. Nie robię serwera dla kasy a dla tego, że to lubię.

sygnatura.png

Opublikowano

Nie kumplu, nie zatkało. Jak napisałem to moja opinia i nie zamierzam na ten temat dyskutować. Na takich debili jak Ty nie ma mocnych. No cóż.. Brniesz w jeszcze większe gówno. Wczoraj dodatkowo zostałem zbanowany na serwerze bezpodstawnie. O, bo podniosłem Ci ciśnienie.. Heh, śmieszny jesteś :) 

Co do tego czy coś na pewno mnie zabiło.. Biorąc to na chłopski rozum gdybym już chciał kłamać to bym napisał o straconym eq i ew. diamentach. Straciłem trzynaście lvl'i. Napisałem szczerą prawdę. To Ty nie potrafisz przyznać mi racji i próbujesz chamsko wpierdolić swoją rację :) 

Nigdzie nie napisałem, że sypałeś k***ami. No niestety wyolbrzymiasz kumplu i szukasz problemów tam gdzie ich nie ma.

Nie zależy Ci na ilości graczy a na jakości? Jaka to jakość? Pewnie "nowa jakość Minecraft - odgrzewany kotlet survival z dodatkiem działek". 

Pisałem nawet, że padłem i gracz Ed3k28 pytał kto mnie zabił i czy to byłeś właśnie Ty. Z pewnością Twoje cudowne logi tego nie uchwyciły bo przecież k***a tam nic się nie zapisuje co by potwierdziło moją wersję. :)

Opublikowano

Ja Ci udowodniłem, że w tym momencie nie było nikogo z administracji... Chcesz spoko mogę Ci wysłać logi z całego dnia lecz usunę tylko ip graczy...

A druga sprawa tu możesz napisać swoją opinie a nie kłócić się... i to też Ci wczoraj napisałem, że te forum nie jest od załatwiania spraw serwerowych... lecz do wyrażania swojej opinii na temat serwera. Proponowałem Ci nawet abyś wszedł na TS3 ale Ty nie chciałeś.

sygnatura.png

Opublikowano

Ja Ci udowodniłem, że w tym momencie nie było nikogo z administracji... Chcesz spoko mogę Ci wysłać logi z całego dnia lecz usunę tylko ip graczy...

A druga sprawa tu możesz napisać swoją opinie a nie kłócić się... i to też Ci wczoraj napisałem, że te forum nie jest od załatwiania spraw serwerowych... lecz do wyrażania swojej opinii na temat serwera. Proponowałem Ci nawet abyś wszedł na TS3 ale Ty nie chciałeś.

Propozycja co do TS3 nie była Twoją propozycją. Propozycję złożył jeden z graczy który był wczoraj wieczorem obecny na serwerze. Czekam na logi PW.

Opublikowano

DjLewys

Pytanie do gracza Ed3k28 czy wie coś o zaistniałej sytuacji.

827f20350e006.jpg

Ale zaraz zaraz. Kolego. Co to za pytanie? Może zapytaj o mnie i o to czy wczoraj widział jak napisałem, że ktoś mnie zabił

Ale hej! Skoro nawet zabił mnie gracz.. To słucham gdzie to jest w logach mhm? :)

Opublikowano

Zaraz Ci wyśle link do logów... W logach nie zapisują się śmierci i kto zaatakował ale możesz z nich wywnioskować, że w tym momencie nikogo z Administracji nie było.

Edit

DjLewys mam nadzieje że to Cię przekona w końcu.

sygnatura.png

Opublikowano

Zaraz Ci wyśle link do logów... W logach nie zapisują się śmierci i kto zaatakował ale możesz z nich wywnioskować, że w tym momencie nikogo z Administracji nie było.

Edit

DjLewys mam nadzieje że to Cię przekona w końcu.

Niestety nie przekona. Kręcisz kolego. Pisałeś wczoraj wieczorem, że w logach jest napisane kto mnie zaatakował i kto mnie zabił. Jesteś oszustem i tyle :) Gubisz się we własnych kłamstwach.

Opublikowano

@DjLewys Ten co się nie gubi.... Na początek mówiłeś, że to było po 12:00 a okazało się, że po 17:00... Po prostu pomyliłem pluginy, korzystałem z pluginu który zbiera takie dane lecz musiałem go zmienić bo się bugował.

sygnatura.png

Opublikowano

@DjLewys Ten co się nie gubi.... Na początek mówiłeś, że to było po 12:00 a okazało się, że po 17:00...

Ale to nie jest porównywalne. Godziny jak najbardziej mogły mi się pomylić. Twoim zasranym obowiązkiem jest sprawdzić logi i wyjaśnić tą sprawę. Sam kłamiesz i nie potrafisz tego wytłumaczyć. Jesteś śmieszny a teraz próbujesz z tego wyjść zarzucając mi kłamstwo tylko dlatego, że pomyliłem godziny. Daj sobie spokój.

Opublikowano

@DjLewys Ten co się nie gubi.... Na początek mówiłeś, że to było po 12:00 a okazało się, że po 17:00...

Ale to nie jest porównywalne. Godziny jak najbardziej mogły mi się pomylić. Twoim zasranym obowiązkiem jest sprawdzić logi i wyjaśnić tą sprawę. Sam kłamiesz i nie potrafisz tego wytłumaczyć. Jesteś śmieszny a teraz próbujesz z tego wyjść zarzucając mi kłamstwo tylko dlatego, że pomyliłem godziny. Daj sobie spokój.

Zobacz sobie edit postu mego...

sygnatura.png

Opublikowano

Zobacz sobie edit postu mego...

Wyszło na to, że kłamiesz, kłamiesz i kłamiesz. Szybki edit postu, a może uda mi się wybrnąć z tego gówna.. Nie mam nic więcej do dodania. Wina ewidentnie leży po Twojej stronie.

Opublikowano

@DjLewys Tak tylko, że to Ty coś masz do mnie a nie ja do Ciebie... Ty masz problem nie ja. Wysłałem Ci logi możesz sobie sprawdzić wejścia i wyjścia Administracji... Tak samo mogła Cię wiedźma zabić, wtedy w logach również by nie było. Dobra koniec dyskusji, nie pasuje Ci to po prostu nie graj i już...

sygnatura.png

Opublikowano

Tak tylko, że to Ty coś masz do mnie a nie ja do Ciebie... Ty masz problem nie ja. Wysłałem Ci logi możesz sobie sprawdzić wejścia i wyjścia Administracji... Tak samo mogła Cię wiedźma zabić, wtedy w logach również by nie było.

Wiedźma nie mogła się zrespić w moim domu. A drzwi były zamknięte. Jesteś kłamcą.. 

Opublikowano

DjLewys Mobki się respią nawet w domkach, to zależy od poziomu światła... Mało wiesz o MC... 

Edit..

Druga sprawa ściana o grubości jednego klocka nie chroni przed potkami...

sygnatura.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...