Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Darmowy ItemShop (ComboShop) by ShroN

ShroN

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 296
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam nadzieje że zrobisz to do końca :D Nie jak 50% osób które sie za takie cos biorą.

Opublikowano

Mega! Co do wyglądu strony to zmieni się ona czy zostanie tak jak jest ?

O

/V\

/''\

Opublikowano

Bardzo dobrze się zapowiada. Jeśli skrypt będzie miał wystarczającą ilość opcji, to możliwe, że go nawet użyję ;).

Życzę Ci powodzenia.

baner2.png

Opublikowano

Ustawienie loga, menu, stopi będzie zawsze takie same, ale będzie kilka stylów i będzie można łatwo napisać na swoje potrzeby styl.

Opublikowano

Szkoda :/ Fajnie by było gdybyśmy mogli wszystkim zarządzać :) 

O

/V\

/''\

Opublikowano

Znaczy źle się wyraziłem.

Chwilowo nie ma takiej opcji aby móc gdzieś indziej przenieść logo, ale samą jego treść można już zmienić.

W demo to odpada ale w późniejszych aktualizacjach spróbuję dodać :) 

Będzie to na zasadzie plik html ze stałymi zmiennymi będę przepuszczał przez PHP i dzięki temu będzie można sterować całym wyglądem ale to kiedyś.

Wracając.

Powoli powstaje panel admina, w sumie to jeszcze nie jest zachęcający.

Jutro zacznę dodawać powoli funkcję.

Opublikowano

Co do panelu to proponuję dodać to co ja miałem

Dodawanie usług

Edytowanie usług

Usuwanie usług

Vouchery

Belka u góry z możliwością edycji i włączenia/wyłączenia

Historia zakupów z wyszukiwaniem po nicku/kodzie SMS

Dodawanie i usuwanie administracji

Pozdrawiam

Opublikowano

W sumie mogę pomóc jeśli chodzi o szatę graficzną, odezwij się na gg.

Opublikowano

@ShroN a kod itemshopu będzie ogólno dostępny w sensie czy będę mógł go pobrać i napisać własny wygląd ? (Czy jak wy tam to nazywacie ;) CSS chyba.)

O

/V\

/''\

Opublikowano

Emm, itemshop będzie można sobie pobrać i przerobić w zakresie w którym nie będziesz łamać praw autorskich :)

Opublikowano

To mega! :) Mam nadzieje że projekt nie porzucisz i czekam :)

O

/V\

/''\

Opublikowano

Kolego, napisałeś, że bedzie płatność psc, a wiesz, żeby używać api psc musisz posiadać firme ?? :) (CHODZI O SYSTEM PLATNOSCI)

Opublikowano

Kolego, napisałeś, że bedzie płatność psc, a wiesz, żeby używać api psc musisz posiadać firme ?? :) (CHODZI O SYSTEM PLATNOSCI)

Kolego polecam microsms.pl dodali płatności psc z pełnym api :> Pozdrawiam

Opublikowano

No to nad PSC pomyślę.

Aktualnie można już zobaczyć w panelu admina jak będzie wyświetlana lista serwów (oferty będą podobnie), adminów oraz guziki w menu.

Dziś postaram się dodać zarządzanie serwerami, ofertami, adminami oraz odnośnikami z menu (nawigacja). 

Pozdrawiam 

Opublikowano

@Aktualizacja

Zarządzanie administratorami ukończone zostało w ok. 95%.

Pozostało tylko dodać ładne wiadomość i logi - one będą pod sam koniec tworzone itemshopu  :)

Rozpocząłem prace nad zarządzaniem serwerami. Chwilowo udało mi się dodać funkcję tworzenia która została ukończona w ok. 95%

Pozostało dodać tylko schludne wiadomości - prace wykończeniowa oraz tworzenie folderów jeżeli, baz danych w zależności od sposobu łączności ItemShopu z serwerem

Pozdrawiam 

Opublikowano

@Aktualizacja

Niestety funkcje musiałem robić od nowa... iż tamte mi się bugowały.

Postanowiłem podzielić jeden plik na oddzielne pliki w których będą funkcje.

Udało mi się ukończyć zarządzanie administratorami w 100%. Poprawiłem napisy, dodałem logi.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...