Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Esport Now 2016 - wyniki konkursu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SyhLno1.jpg

Hej,

Zgodnie z obietnicami wyniki konkursu na wejściówki na Esport Now, który odbędzie się już za 3 tygodnie we Wrocławiu.

Zwycięzców prosimy o kontakt na PW w celu przekazania wejsciówek.

A oto zwycięzcy:

@toxic0.0 - Zgłoszenie

@1373230489-U611928.pngSecretly - Zgłoszenie

@"Black™" - Zgłoszenie

@Razeer123 - Zgłoszenie

A najbardziej sposobał nam się wpis @AsiaLOL

Dlaczego to ja powinnam wygrać?
W czerwcu mam obronę magisterki, dlatego chciałabym się odprężyć i choć na chwilę zapomnieć o uczelni. Jeśli wygram bilet to postaram się namówić do przyjazdu na ten event moich przyjaciół, z którymi w wolnym czasie gramy w League of Legends. Do tej pory wspólnie jeździliśmy na 1x Mistrzostwa Polski, 2x IEM, 2x PGA, 1x Pyrkon na 2 dni oraz wspólne oglądanie Mistrzostw Świata LOLa we Wrocławiu.

b74c2496ad3e9.jpg

PS. Wybaczcie za wielkość mojego mixa e-sportowego z eventów (nie umiem go zrobić w miniaturkę :P)

Gratulujemy! I do zobaczenia na Esport Now we Wrocławiu :)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

I spotkanie poszlo sie jebac jak psu w dupe. Gratulacje :/

Dzisiaj można kupić bilet w ofercie 1+1, czyli kupuje się na 1 dzień i ma się gratis na drugi.

"

Bilet promocyjny 1+1

Bilet upoważniający do wejścia na teren imprezy - Sobota i Niedziela - 28-29.05.2016

6 Maja 2016, 23:59 25,00 zł

"

Opublikowano (edytowane)

I spotkanie poszlo sie jebac jak psu w dupe. Gratulacje :/

Dzisiaj można kupić bilet w ofercie 1+1, czyli kupuje się na 1 dzień i ma się gratis na drugi.

"

Bilet promocyjny 1+1

Bilet upoważniający do wejścia na teren imprezy - Sobota i Niedziela - 28-29.05.2016

6 Maja 2016, 23:59 25,00 zł

"

Troche za drogo, zeby z Makinem wite skleic.

@1361622928-U485574.pngAsiaLOL mnie gry nie interesuja. Chcialem tylko fote z makinem, ale pol dniowki nie bede bulic :/ Innym razem. Swoja droga. Milej imprezy.

Edytowane przez sprawiedliwoscm
Opublikowano (edytowane)

sprawiedliwoscm 25 zł za 2 dni eventu to nie jest drogo. Taki IEM w Kato kosztuje 60 zł za 1 dzień. W tym roku był tam przepych dzieci i ogólnie ludzi, więc podejrzewam, że na Esport Now we Wrocku będzie lepszy klimacik :). Według mnie gorzej jest z kasą na dojazd jeśli ktoś ma daleko niż z ceną biletów ;P.

Teraz rozumiem. Dziękuję. Na pewno będzie udany wypadzik :)

Edytowane przez AsiaLOL
Opublikowano

No nieźle, wygrałem konkurs, a nawet nie myślałem, że mi się uda  xD Gorzej z noclegiem, bo nie mam gdzie nocować, może do kogoś się załapię  :lenny: Niech odezwie się ktoś z tych, co jadą na turniej. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Nie widzę nic szczególnego w wypowiedziach osób, które wygrały, no może prócz tego, że są troszkę dłuższe. W sumie moim zdaniem nie było wyróżniających się prac, które mogłyby zostać z czystym sumieniem nagrodzone. No ale zawsze osoby wymienione poświęciły te dwie minuty więcej na napisanie, także może i w miarę dobrze przemyślany wybór. Chyba jedyna praca, która w pełni zasługiwała na nagrodę, to właśnie ta od Asi, która wykazała się inwencją twórczą i trochę bardziej przyłożyła się do napisania pracy konkursowej. :P Gratulacje. :)

zSCFQrN.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...