Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o polskich youtuberach?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie znam żadnego jutubera o którym piszecie. Z polskiej sceny śledzę tylko dwie osoby: naukowy bełkot oraz hallacka. Jakoś mało jest ciekawych rzeczy na jutubie w naszym języku.

Odwiedź mój profil aby zobaczyć adres mojego bloga o projektowaniu gier!

Opublikowano

Za jutuba też się hajs dostaje. Widać, że ktoś nie zna się choć trochę na zarobkach. Zacytuję poniekąd brutala, jeżeli ktoś zakłada kondoma na twarz i stać go na swój dom, mieszkanie z dziewczyną to znaczy że mało nie zarabia, jeszcze jak ktoś się produkuje jak za przeproszeniem szmata i reklamuje chamsko produkty to ma hajsu ZA DUŻO.

Jeżeli byłbym jutuberem na 100% bym nie reklamowal się tak chamsko, ale bym po prostu nagrywał.

Inaczej bys robił gdybys takowym był,oni wszyscy tak gadali kiedys że sie nie sprzedadzą,doszło po 500k+ subów w rok/dwa i wszystko widać jak każdy sie sprzedaje. Ale ogólnie to szanuje,zarabiają na tym niezły hajs a przeciętny Kowalski tylko płacze pod filmikami że sie sprzedali xD

wziąłem to pod uwagę, nie jestem głupi. wiem, że tylko ludzie ze słabą psychiką poniekąd, bo pozwalają sobie wjeżdzać i pozwalają na to, żeby hajs niszczył im fanów.

nikt tak nie gadał że się nie sprzeda, bo każdy już miał to w planach. popatrz na brutala, możemy poczekać do +/- 500 tysięcy widzów i zobaczymy czy się zmienił, jeżeli tak, to propsy dla ciebie. 

FX 6300 | R9 380 4GB | VS 550W | Seagate 1TB | Crucial M4 120GB | 970a-ud3 rev 1.2 | Brutus 410 | 8GB RAM | 

Opublikowano

Za jutuba też się hajs dostaje. Widać, że ktoś nie zna się choć trochę na zarobkach. Zacytuję poniekąd brutala, jeżeli ktoś zakłada kondoma na twarz i stać go na swój dom, mieszkanie z dziewczyną to znaczy że mało nie zarabia, jeszcze jak ktoś się produkuje jak za przeproszeniem szmata i reklamuje chamsko produkty to ma hajsu ZA DUŻO.

Jeżeli byłbym jutuberem na 100% bym nie reklamowal się tak chamsko, ale bym po prostu nagrywał.

Inaczej bys robił gdybys takowym był,oni wszyscy tak gadali kiedys że sie nie sprzedadzą,doszło po 500k+ subów w rok/dwa i wszystko widać jak każdy sie sprzedaje. Ale ogólnie to szanuje,zarabiają na tym niezły hajs a przeciętny Kowalski tylko płacze pod filmikami że sie sprzedali xD

Ale każdy  człowiek który ma przynajmniej   80 IQ zna granicę robienia z  siebie debila dla hajsu :v

tumblr_nwve37p9Hz1thlv3qo1_500.gif

Opublikowano

A myślisz, że na samym yt się kokosy zarabia?

Opublikowano

A myślisz, że na samym yt się kokosy zarabia?

tak. jeszcze raz. na przykładzie Karolka choćby, przecież on mieszka z dziewczyną i żyje z samego jutuba, jeżeli dla ciebie to mało to elo. 

FX 6300 | R9 380 4GB | VS 550W | Seagate 1TB | Crucial M4 120GB | 970a-ud3 rev 1.2 | Brutus 410 | 8GB RAM | 

Opublikowano

Najbardziej mnie zastanawia dlaczego kanały typu gimper, isamu, naruciak i te jego pedałki mają po 500k subów + a np ten ma tylko 225k 

Ja rozumiem że dodają mniej materiałów ale jakością bija na łeb te całe nagrywanie gierek... 

Mówisz ze denerwuje Cię sępienie o like? To zobacz jak niektórzy płaczą ze adblock to zło jak Marcin Malczynski... który po tym jak dostał 90% łapek w dół skasował film :D

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Najbardziej mnie zastanawia dlaczego kanały typu gimper, isamu, naruciak i te jego pedałki mają po 500k subów + a np ten ma tylko 225k 

Ja rozumiem że dodają mniej materiałów ale jakością bija na łeb te całe nagrywanie gierek... 

Mówisz ze denerwuje Cię sępienie o like? To zobacz jak niektórzy płaczą ze adblock to zło jak Marcin Malczynski... który po tym jak dostał 90% łapek w dół skasował film :D

Też nie rozumiem. Pedau ma milion subów a normalny chłop ma kilka razy mniej xD Prawie każdy ytber który w polsce nagrywa z gier to pedzio,napalone nastolatki takich lubią dlatego mają tyle subów

ps: Malczynski? Wlasnie zobaczylem jego filmik,pierwszy raz typa widze,tragedia

79160594027661829163.png

Opublikowano

arhn.eu, tvgry.pl, zapytaj beczke, Z Dupy. Ich szanuje i polecam. A nie cierpie kogoś takiego jak Bulioners. NIe zdajecie sb sprawy jak on mnie w*****a xD

*Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Moim ulubionym youtuberem jest TomaszTerkaVlog. Lubię jak opowiada o swojej pracy w McDonalds. Cenię go za wytrwałość, bo pracuje tam od 7 lat.

Opublikowano

­Starzy im kupili jakieś kamery GoPro uczesali ładnie i załatwili na komunie jakieś Pro.. Komputerki

Nie jutuberzy ale Oszustoberzy

HTBCzoQ.png

Chcesz żebym zobaczył co nabazgrałeś?

dodaj @rzy4y do posta to zobacze :)

if player has name "rzy4y"

Execute command: /Give a like

Opublikowano

Mervo, KromeczkaChleba, Krzychu Golonka - troje najbardziej wartościowych YT'berów na polskiej cebulackiej scenie yt

9368_gold.png

Opublikowano

Bo jest trudniejszy do zrozumienia? Ma bardziej wyrafinowany humor? Byle dziecko z gimbazy nie ogarnia ukrytych podtekstów?

Opublikowano

ja lubie bardzo polskich jutuberuw, najlepsi to isamuxpompa i rezi

Słabe prowo.

tumblr_nwve37p9Hz1thlv3qo1_500.gif

Opublikowano

Co mi sie podoba na polskim youtube? Zapewne to, ze wszyscy youtuberzy maja bardzo ciekawa tresc, tematyke kanalu.

Potrafia nakierowac mlodziez na lepszy tor, zjednoczyc, wskazac wspolny jezyk. Dobrym przykladem jest grupa hajsownicy gumpera, ktora zresza ponad 100 tys. mlodych ludzi,

ktorzy jakby sie wydawalo sa z odmiennych grup, ale dzieki takiemu ytberowi potrafia sie dogadac. Na pewno wplywa to pozytywnie na relacje interpersonalne i w pewien sposob

ksztaltuje kwiat polskiej mlodziezy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...