Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o polskich youtuberach?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy mogę to tutaj napisać ale dobrze.

Nasza serwerownia udostępniła Baaardzo znanym youtuberom (Powyżej 600 000 widzów.) serwer do Gier

Tak więc poprosiliśmy ich o jakąś reklamę naszej serwerowni w opisie lub chociaż w komentarzu. Jaką dostaliśmy odpowiedź?

"Powinniście się cieszyć, że u was gramy to już wystarczająca reklama"

Ale przepraszam bardzo jaka reklama? Grzeją sobie zwyczajnie dupę na serwerze nic nie reklamując. Jedynie od czasu do czasu pojawia się napis na czacie, który ukaże czyj serwer, a im nawet taki mały napis przeszkadza na czacie i z litości pozwoli nam go zostawić. No, k**wa,

Jak dla mnie Ci Polscy Youtuberzy grający w Gry (Większość z nich) to totalne gówna nie przyznające chcąc zbierać te zasrane łapki w górę i cholera wie co jeszcze.

Na szczęście istnieją jeszcze troszkę mniejsi youtuberzy, którzy posiadają rozum albo w ostatnim momencie Widzowie przywrócili im rozum.

Teraz to jest tak, że: "Za 60 000 łapek będzie kolejny odcinek" Czyli co? Nie wbiją 60 000 łapek to nic nie będzie? Dla mnie Bomba i tak powinno być by Ytberzy przestali wymuszać te zasrane lajki. Gdyby tylko wycofali możliwość zarabiania na Youtube to pomyślcie ilu by tych "Youtuberów" odeszło.

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Rezi, Blow czy Multi nie oglądam, bo to pedały więc się nie wypowiem, ale to pewnie im to dawało najwięcej. Taki wygląd ,, rezi '' w oczy człowieka, który ma chociaż jednego włoska na twarzy czy brodzie.

Mandzio i Alien to osoby, które wybiły się na tych luźnych grach, minkrafcie czy fnafie i ,, gary w modzie''.

Gimper jest żałosny, ponieważ nie tyle co obraża osoby, a robi to już do znudzenia, serio można się z takiego Rocka śmiać przez parę lat? Ostatnio zaprzepaścił kanał, bo gimbusy oglądaj bombsite A - 10kk wyświetleń, masę kasy więc czemu nie nakręcić coś znowu? Najlepsze jest to, że teraz śpiewa naprawdę gównianie, o ile kiedyś był w ogóle jakiś przekaz w tych piosenkach tak teraz jakieś wulgarne i bezsensowne gówno. Ja jeszcze rozumiem jakby to dla jakiejś zabawy gdzieś tam nagrał, ale serio? Takie coś na swój kanał w celach zysku?

Rock siedzi przy tym komputerze może i 8 godzin, ale robi to chociaż z głową - dziwne, że youtuber, który częściej coś nagrywa, częściej siedzi przy komputerze ma lepsze materiały, ale pewnie jakiś pseudo-dziennikarz i tak powie, że komputer to samo zło.

Rojo jest z*******y, takiego znawcę gier szukać ze świecą, ma nawet pasje czego nie można powiedzieć o połowie yt. Gry typu Hatred, far kraje itd. powinno się oglądać w zasadzie głównie u niego, bo sprawuje się najlepiej w nagrywaniu takich gier.

Isamu był już taki od zawsze, ale teraz to już tak na maksa przeklina, wyzywa - ogólnie nie wypowiada on w ogóle poważnych zdań (mowa oczywiście o jego głosowym nastawieniu) czy zdań bez wulgaryzmu, podtekstów, obrazy.

Nitro to gimbus, gdyby nie Isamu już dawno byłby tam gdzie jego miejsce - przy łopacie.

Izak wydaje się, być takim csowcem przez co wydaje się być tym złym yt, bo większość ludzi co nagrywa cs'a to... Nie przeklina, uczy czegoś.

Podobnie jak Mero, ale raz dla jaj sobie pobluzga no i dobrze.

Forever też jest ok.

Nolif jest żałosny, a to dlatego że główny filmik na jego kanale jest z skryptem na bh, jakby faktycznie żałował czitów to by ten filmik dawno usunął.

Roxmb i Jachimozo to oni powinni mieć te 1kk subów, a nie jakiś skyf itp.

Jest emce, sciencefun - fajne materiały, baaardzo szkoda, że nagrywają tak mało, ale w sumie przekłada się to na jakość.

Tivolt, Ziemniak, Hanta itd. to już kanały mniej znane, ale ciągle nagrywają je ogarnięte osoby, które np. dbają o swoją dykcję, dostosowują swoje podejście do gry itd.

Ignacy to dla określonej grupki, ale niektóre serie przypadną i tym co nie znają turówek.

Boxdel - który sam odzyskał w porę rozum, ciekawe czy gimper będzie miał zamiar z niego żartować i czy Boxdel zachowa się jak Rock czy Ator.

Są jeszcze dziewczyny na polskim yt, ale one skupiają się na bardzo luźnej grze i opowiadaniu o sobie.

­

pyhvh7E.png

Opublikowano

Od polskich raperów bardziej nie toleruję tylko jednego gatunku podludzi - polskich youtuberów. Trzeba wprowadzić obowiązkowe testy na inteligencję przed wrzuceniem filmu na YT, bo nie mogę patrzeć jak to ścierwo zatruwa umysły młodych Polaków.

Oczywiście chodzi mi tylko o "śmiesznych" let's playerów. Bardzo ich nie lubię.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...