Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o polskich youtuberach?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Taka jest prawda, że tutaj każdy szkaluje tych wszystkich ytberów aby nie być innym i żeby nie został zaatakowany przez innych, taki efekt domino. Niech każdy ogląda co k***a chce, co wam do tego?

Opublikowano

@.WhyNot nie przeszkadzi mi komp i pomyliłeś się bo 3500* kosztował, mogę pograć w większe tytuły np wiedźmin na średnich 60fps sobie pogram, a jak coś to mam playstation 4 co do tematu i waszych odpowiedzi, to ja lubię oglądać rocka, jak widzę tego nitra co napierdala w klawiaturę i wyzywa innych na serwerach counter strike'a to szkoda strzępić ryja.

Tak btw, gram od 2k10 roku jak byłem dzieckiem w cs'a ;) Pamiętam te czasy kiedy nie było zjebów typu mandzio, gimper, szanuję rocka, fajny montaż miło się go ogląda, ostatnio fajna gra od twórców agario wyszła, mineła godzina i widzę zasmiecone serwery nickami jp i isamuxpompa na 1miejscu i dzieci co cheatują w grze internetowej xdd wiem, bo widziałem gościa co robił uniki jak w assasynie.

Opublikowano

Jedyni youtuberzy których lubię i oglądam to Quaz9 , ZagrajnikTV,arhn.eu,Marco Kubiś,CierpnacaSkora i PolishSCP.

Reszty nie lubię  :v

tumblr_nwve37p9Hz1thlv3qo1_500.gif

Opublikowano

Jedynie z polskiego yt mam arhn.eu w subach, reszta nie jest warta wyświetlenia na filmie.

Polska scena yt jest tak bardzo zacofana iż dalej nie ma ani jednego polskiego "commentary channel" lub "reaction channel".

­

Opublikowano

nikogo poza Brutalem nie ma na jutubie polskim. taka niestety prawda, Brutal wyróżnia się pozytywnie względem wybitych dubieltówek, pingwinów, napletów, którzy zakładają sobie kondomy na głowę. chwalę Kamila, ale jako jedyny mając 100 tysi subów od niedawna, nie zniżył się do poziomu, bo izak już powoli zaczyna nagrywać jakieś gówniane materiały. 

chociaż może jakbyś poszukał to byś coś znalazł, ale większość to takie sępy, którzy nie nagrają filmiku bo nie mają lajków, patrz. Blowjob, karolek. 

FX 6300 | R9 380 4GB | VS 550W | Seagate 1TB | Crucial M4 120GB | 970a-ud3 rev 1.2 | Brutus 410 | 8GB RAM | 

Opublikowano

Grupka ludzi, którzy nie mają życia i muszą z siebie robić publicznych klaunów, bo chcą być sławni, bo chcą mieć kasę. Jedna, wielka głupota.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Dodam od siebie, że jak widzę te c*****e filmy, trwające 10-20s z gimperem jak przez 10s wskakuje do zjeźdzalni dla małych dzieci i się ośmiesza to mam ochotę mu wyjebać. Izak też już się powoli stacza na dno, 2lata temu był fajnym youtuberem/streamerem, teraz nagrywa z tymi youtuberami gówno filmy

Opublikowano

nikogo poza Brutalem nie ma na jutubie polskim. taka niestety prawda, Brutal wyróżnia się pozytywnie względem wybitych dubieltówek, pingwinów, napletów, którzy zakładają sobie kondomy na głowę. chwalę Kamila, ale jako jedyny mając 100 tysi subów od niedawna, nie zniżył się do poziomu, bo izak już powoli zaczyna nagrywać jakieś gówniane materiały. 

chociaż może jakbyś poszukał to byś coś znalazł, ale większość to takie sępy, którzy nie nagrają filmiku bo nie mają lajków, patrz. Blowjob, karolek. 

Gówniane materiały czyli? Izak jest spoko, wystarczy wejść kiedyś na streama w nocy 2/3 (jeśli jest) i jest przykładowo 1.5-3k osób, można z nim fajne porozmawiać i podyskutować, jak ktoś go ogląda to wie o czym mówie :)

Opublikowano

no niestety taki już jest klimat mało zostało kanałów co zachowuje ten stary dobry klimat 

Jeżeli chcecie kogoś normalnego to od siebie polecam SargeThePlayer, który chyba jako jedyny yt-ber, który ma 200000subów+ i nie ma refów w opisie czyli widać, że facet nie robi tego na kasy+ jest kulturalny i nie bluzga.

Przydałaby się reforma yt ale te wszystkie dzieci by zaczęłyby po prostu płakać na myśl że ich ulubiony twórca minecrafta lub innego cholerstwa został zbanowany.

Podobnie jest z komentarzami z prośbą oto aby osoba prowadząca za przeproszeniem nie darła ryja albo tak nie bluzgała ale oczywiście społeczeństwo zaczyna się z niego śmiać piszą nowy w internietach lub podobne zdania. Jest tylko nieliczna grupa ludzi, którzy twierdzą że taka osoba dobrze mówi.

I na koniec na moje oko osoby robiące filmiki nie powinny być traktowane jak gwiazdy jakiegoś filmu bo istnieje zawsze szansa że osoba nie szanuje swoich widzów bo liczy się tylko kasa mówi sobie zrobię zły film dostane 100k wyświetlenia pójdą powiem głupoty  kasa będzie. 

Z zagranicznym YT wcale też nie jest tak kolorowo ale to nie temat na ten temat xD

Opublikowano

Gówniane materiały czyli? Izak jest spoko, wystarczy wejść kiedyś na streama w nocy 2/3 (jeśli jest) i jest przykładowo 1.5-3k osób, można z nim fajne porozmawiać i podyskutować, jak ktoś go ogląda to wie o czym mówie :)

był taki materiał, że nagrywał z gimperem i z kimś jeszcze gdzie on dostał w plapę od jakiejś dziewczyny. tego typu. 

reklamuje na fejsbuku rzeczy typu sprajt etc. co innego gdyby napisał o tym, że po prostu robi taką akcję, bo mu smakuje o, ale to wygląda tak perfidnie... podobnie jak z nerva. zresztą jak go oglądam nie ma takiego poszanowania jakby dla widza jak miał ileś tam czasu temu. 

dalej brutal jako jedyny youtuber zachowuje starą postawę  :v

FX 6300 | R9 380 4GB | VS 550W | Seagate 1TB | Crucial M4 120GB | 970a-ud3 rev 1.2 | Brutus 410 | 8GB RAM | 

Opublikowano

Nie podoba się to nie oglądasz. 

Ogólnie dla mnie oglądanie jak ktoś inny gra w grę to głupota, oczywiście wyjątkiem są poradniki.

Nigdy nie oglądałem "lets play" dłużej niż 2 minuty aby zobaczyć czy warto grę pobrać, no bo po co?

Opublikowano

był taki materiał, że nagrywał z gimperem i z kimś jeszcze gdzie on dostał w plapę od jakiejś dziewczyny. tego typu. 

reklamuje na fejsbuku rzeczy typu sprajt etc. co innego gdyby napisał o tym, że po prostu robi taką akcję, bo mu smakuje o, ale to wygląda tak perfidnie... podobnie jak z nerva. zresztą jak go oglądam nie ma takiego poszanowania jakby dla widza jak miał ileś tam czasu temu. 

dalej brutal jako jedyny youtuber zachowuje starą postawę  :v

Dostaje za to hajs, więc? Sam byś reklamował różne firmy mając taką możliwość i nie mów mi, że nie.

Opublikowano

Jakby ludzie tego nie oglądali to by tego nie robili, to samo co telewizja. W telewizji też są wartościowe programy i na youtube też. W obu wypadkach są też programy nic nie warte.

Opublikowano

Za jutuba też się hajs dostaje. Widać, że ktoś nie zna się choć trochę na zarobkach. Zacytuję poniekąd brutala, jeżeli ktoś zakłada kondoma na twarz i stać go na swój dom, mieszkanie z dziewczyną to znaczy że mało nie zarabia, jeszcze jak ktoś się produkuje jak za przeproszeniem szmata i reklamuje chamsko produkty to ma hajsu ZA DUŻO.

Jeżeli byłbym jutuberem na 100% bym nie reklamowal się tak chamsko, ale bym po prostu nagrywał.

Opublikowano

Za jutuba też się hajs dostaje. Widać, że ktoś nie zna się choć trochę na zarobkach. Zacytuję poniekąd brutala, jeżeli ktoś zakłada kondoma na twarz i stać go na swój dom, mieszkanie z dziewczyną to znaczy że mało nie zarabia, jeszcze jak ktoś się produkuje jak za przeproszeniem szmata i reklamuje chamsko produkty to ma hajsu ZA DUŻO.

Jeżeli byłbym jutuberem na 100% bym nie reklamowal się tak chamsko, ale bym po prostu nagrywał.

Inaczej bys robił gdybys takowym był,oni wszyscy tak gadali kiedys że sie nie sprzedadzą,doszło po 500k+ subów w rok/dwa i wszystko widać jak każdy sie sprzedaje. Ale ogólnie to szanuje,zarabiają na tym niezły hajs a przeciętny Kowalski tylko płacze pod filmikami że sie sprzedali xD

79160594027661829163.png

Opublikowano

A ja czegoś nie rozumiem, patrząc na yt jest zupełnie na odwrót, a znając ten portal pewnie połowa ogląda albo ich, albo kogoś na podobny poziomie. Reszta faktycznie robi to co pisze.

https://www.youtube.com/channel/UCZgxE8WOvOmHNfMpv1otPxQ

Można? Można. Problem w tym, że taki rezi czy blow ma masę reklam na fb, instagramie i całej masie innego gówna przez co się rozprzestrzenia, a emce... no cóż.

Jeszcze słyszałem komentarze, że Rojo i Rock są zjebani, więc wiem, że czasami takie nagonki dotyczą czasami tylko dlatego, że są na tym wyższym szczeblu.

Z resztą trochę śmieszne jest to, że wchodzicie na kanał rozrywkowy ala Karolek (intelektem to on po prostu rozpierdala) i oczekujecie czegoś na kształt JayJayJokera sprzed paru lat - nie szuka się miodu w mrowisku. Z resztą sam Joker stwierdził, że będzie po prostu chamski, bo to po prostu bardziej pasuje widowni.

Co do sprzedawania to tak robi masę osób - nasi siatkarze, celebryci.

Jednak gdyby yt nie sprzedawali się, bluźnili co drugie słowo, nauczyliby się troszeczkę myśleć logicznie to z pewnością, by takiego bagna nie było ;)

Taka jest prawda, że tutaj każdy szkaluje tych wszystkich ytberów aby nie być innym i żeby nie został zaatakowany przez innych, taki efekt domino. Niech każdy ogląda co k***a chce, co wam do tego?

Smutna prawda :v

­

pyhvh7E.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...