Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o polskich youtuberach?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jak mnie w*****a ta cała żenada typu gimper, srandzio, bądź jakiś wieszak, mistrzuxpompa co ma na nagraniu logo z actionem, nawet nie potrafią montować filmu, że słychać na początku jak klikają w przycisk do nagrywania, od razu w 1s słyszę głośne " Cześć siemanko " zamiast w np programie sony vegas pro zmontować to ładnie żeby po cichu się film rozpoczynał, ja nie wiem za co oni mają te prawie milion bądź milion subów, za to że co? Że nagrywają zjebane vlogi typu, " zesrałem się w szkole w gacie? " bądź ciągłe przeklinanie? Jakieś jebane dramy dla hajsu, bo gimbuski lubią sobie pooglądać np ator vs gimper, mnie to wcale nie bawi, nie wspominając o jakims stuu co mówił do widza całkiem niedawno " rok temu to nie aż tak daleko ;) " Wyrucham twoją starą i nasram jej na klatę " Moim zdaniem, tacy ludzie powinni dostać bana permamentnego typu te wieszaki bądź stuu który zakłada gumki na włosy z tym wypromowanym dubielem, co wrzuca film raz na pół roku a w każdym oczywiście stuu.

Co sądzicie o takim polskim youtube? Nie wspominając w 1s o daniu lajka, i przypominaniu co 10s tego samego. Taki nitro nagrał minkrufta, chyba 100odcinków, po czym stwierdza że to gówno.

Pozdrawiam, pisane na szybko bo ja k***a zaraz nie wytrzymię. Chcę dojrzałe osoby oglądać a nie debili co mi się wyswietlaja na stronie głównej

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dostosowują się do poziomu widzów. :v Widocznie jest popyt na nisko-jakościowe produkcje, zresztą jak ich widzowie mają góra 14 lat i jarają się przeklinaniem to nic dziwnego.

Lekarstwo jest jedno - nauczyć się angielskiego i opuścić zarażoną strefą na jutubach. Oczywiście są getta gdzie poziom jest ciut wyższy, jednak naprawdę jest ich mało.

Opublikowano

Chcesz oglądać dojrzałe osoby to je znajdź, dzieci mają dużo czasu, więc najpopularniejsi są oglądani przez dzieci. To czy montują filmy, jak montują co słychać a co nie jest ich indywidualną sprawą i nie każdy jest tak na to wyczulony. Większość osób ogląda filmy, ponieważ zwyczajnie lubi te osoby lub to jak zachowują się w grze czy vlogu czy czymś. Polskie społeczeństwo jest wulgarne a oni do niego należą, więc nie ma się co dziwić. Dramy są, nie wiadomo po co, ale są. Może to jest alternatywa dla ogłoszenia wszystkim, że kończy się z kimś współpracę.

O twoim przypadku mogę powiedzieć Ci, że w dzisiejszych czasach oprócz bycia debilem modne jest wkurwianie się na wszystko o wszystko, na to też nic nie mogę poradzić. Pozdrawiam.

Opublikowano

Kiedyś jeszcze był poziom, bo YouTube nie był tak mocno popularny, teraz nawet dzieci oglądają lets playe, więc normalne, że te filmiki są prymitywne.

Jedynie te kanały skierowane do starszych widzów (wiek docelowy 20-30 lat) coś prezentują.

Kiepskie kanały będą bardziej popularne, jak chcesz normalnego twórcę to i tak go znajdziesz, może nie będzie miał ogromu widzów, ale tak już jest.

Opublikowano

A co mamy sądzić? Wszystko pod hajs, beka beka i jeszcze raz beka z typów,  na dodatek 80% tych youtuberów jest na liścia a udają nie wiadomo kogo :v

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

oj ból dupki bo zarabiają taki hajs na gimbach ze ty mozesz o tym pomarzyć xD

mam kose za 800euro i na double 2k euro wiec nie ma tu o czym pisac

Oh, hajs w c**j widze, milionerem niedługo zostaniesz

Opublikowano

Z tym hajsem to c**j, ale jak patrzę na niektóre dzieciaki, (7-14 lat) które ślepo podążają za takimi youtuberami, powtarzają ich, to mi się nóż w kieszeni otwiera. 

Opublikowano

Z tym hajsem to c**j, ale jak patrzę na niektóre dzieciaki, (7-14 lat) które ślepo podążają za takimi youtuberami, powtarzają ich, to mi się nóż w kieszeni otwiera. 

No ogólnie fakt w jaki kreują mode i zachowanie społeczeństwa jest strasznie c*****y, ale takie czasy, wiek internetu, technologi, tego sie nie uniknie. :D

Opublikowano

Jebane pizdy i tyle rezi multi inna chuizna moi ulubieni youtuberzy są mało sławni.

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

Opublikowano

Odjebało im od kasy, ale ciągną dalej ten wózek z gównem bo daje hajs. Nie oglądam ich bo są sztuczni/chuyowi/nie śmieszni i każdy kto ma trochę oleju w głowie też ich nie ogląda bo niczego nie uczą prócz przeklinania i wyzywania innych. Lepiej poszukać(bo są) kanały, które prowadzą normalni ludzi(kulturalni i mający większy zasób słów i coś do przekazania wartościowego np. chłopaki z TVGRYpl).

Opublikowano

mam kose za 800euro i na double 2k euro wiec nie ma tu o czym pisac

Jak tam twój komputer za 5000zł, kupiony za bodajże 2700? Na tę kosę też taką promocję dostałeś? A jeszcze niedawno pisał o kosie za 50€, chyba kolega kogoś okradł.

Btw. jak można wyzywać od gimbusów, samemu będąc gimbusem, hipokryzja lvl mpc.

Masz ból dupy i tyle, uświadom sobie, że na świecie są gorsi, lepsi i "lepsiejsi".

tenor.gif

Opublikowano

jeśli chodzi o gry, lets playe itd. to są youtuberzy którzy nagrywają ciekawe filmy np. ten taki gościu gruby z brodą Remigiusz czy coś takiego :) fajne filmy robi i ciekawie opowiada

Isamu, Stuu, zyniaki i inne takie nie są warci oglądania ~ patologia

oni się już nie zmienią bo nagrywają pod publike, a ich publika mieści się w przedziale podstawówka-gimnazjum

Opublikowano

Trzeba mieć nieźle nasrane w bani żeby oglądać taki syf.

Jedynego polskiego youtubera jakiego szanuje to KromkaChleba90, materiały na poziome, z fajnym komentarzem, bez zbędnego gówna i wyzywania matek. To samo z Bungo21.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Polscy youtuberzy są karą zesłaną przez bogów za nasze grzechy. Coś na kształt plag egipskich.

Odkąd Ojciec aka wenzo odszedł, to nie ma polskiego człowieka grającego w gry, którego warto oglądać.

Tam @harnaś coś pisał, że żal dupę ściska, bo hajsy robią. Wolałbym syna męską dziwkę, niż syna youtubera. Przynajmniej by się z niego nie śmiali, że p***ł.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Jedynie jaki żal do nich mam to ze graja w csa i chyba tylko.Niech sobie wyzywają robia dramy itp ale od csa nie sie odpierdolą bo to jest żałosne co teraz robia co wejde na server jakis zeby poćwiczyć aima na deatmatchu czy nawet pograc dla zabawy nawet pogadac z ludzmi  to sie nie da bo wejdzie jakis gownix z JOTPE w nicku i wyzywa typu kup skiny xD itp :D.Z jednej strony takich debili jak stuu , mutli i inne pokroju tego gowna powinni zostać usunięci no mamika za promowanie jakiegos pedala ktory sie maluje xD 

Opublikowano

Większość to patologia, chwytanie się popularnych tematów i zasób słownictwa na poziomie podstawówki. Nie mam pojęcia, kto jest targetem tych nagrań, zwłaszcza, że ci mainstreamowi mają ~milion subskrypcji.

Opublikowano

Nie podoba się, nie oglądam. Kiedyś lubiłam oglądać rojov13, w szczególności horrojki. Ale mam wrażenie, że się troszkę zmienił, mimo to, czasem coś obejrzę. Ogólnie oglądam SargeThePlayer, jakieś streamy na hitboxie i w sumie tyle. Co do zachowania polskich youtuberów, cóż... Ktoś tu napisał, że pod publikę, pewno i tak. Filmiki Rocka są na poziomie, więc go również polecić można. 

Opublikowano

Są różne odpały typu cała pompa team, ale można znaleźć też takie osoby jak Izak, który mimo iż z nimi trzyma nie zniża się do ich poziomu.­ Zdobywa widzów dobrymi materiałami nie robiąc z siebie debila :)

1357577137-U262310.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...