Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] OptimusMT2

MineJaszczur

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Śmiechu warte to co tutaj się odpi*rdala, :) To, że Jaszczurek ma 300 tyś subów tak naprawdę nic nie da. A teraz to uzasadnie.Nie ma widzów metina tylko gimby w większości, to że wypaliły mu mordki nic nie znaczy bo to działa jak do'gry. I nawet jeśli na start będzie xxxx osób to po tygodniu będzie ćwierć tego. Po za tym nasze aktualne community metina upadło. Żaden hard nie ma graczy omijając aktualny pl który jest teraz privem na hajs. Jedynie co wybije ten serwer to nakład na reklamę u innych youtuberów z metina. Ale, że dzisiaj każdy patrzy żeby było naje*ane nowości aż po dziurki w nosie bo jakby chcieli taki serwer to by sobie na pla wrócili już dawno temu ew. Ravia czy Balmora. Były już projekty oldschoolowych serwerów, milion "weteranów" pisze że chce taki serwer, o super fajnie robią go i co? Brak graczy, przykład Cagroso.Jak sobie coś jeszcze przypomnę to dołączę to do mojego wypracowania.

nasz serwer nie jest takim hardem jak ravia czy balmora panie kolego.

Nadal czekam na odpowiedź.

Śmiechu warte to co tutaj się odpi*rdala, :) To, że Jaszczurek ma 300 tyś subów tak naprawdę nic nie da. A teraz to uzasadnie.Nie ma widzów metina tylko gimby w większości, to że wypaliły mu mordki nic nie znaczy bo to działa jak do'gry. I nawet jeśli na start będzie xxxx osób to po tygodniu będzie ćwierć tego. Po za tym nasze aktualne community metina upadło. Żaden hard nie ma graczy omijając aktualny pl który jest teraz privem na hajs. Jedynie co wybije ten serwer to nakład na reklamę u innych youtuberów z metina. Ale, że dzisiaj każdy patrzy żeby było naje*ane nowości aż po dziurki w nosie bo jakby chcieli taki serwer to by sobie na pla wrócili już dawno temu ew. Ravia czy Balmora. Były już projekty oldschoolowych serwerów, milion "weteranów" pisze że chce taki serwer, o super fajnie robią go i co? Brak graczy, przykład Cagroso.Jak sobie coś jeszcze przypomnę to dołączę to do mojego wypracowania.

Dałem to jako przykład, nie porównuje was do nikogo i nie bierz tego osobiście bo czasem i w pełni pobugowany serwer ma grywalność bo tak, chcesz stawiać, stawiaj.

Ale na kokosy to nie licz. W 6 miesięcy robić harda który jest postawiony jak dla mnie na czystej podstawce, jedyne co zedytowane to questy, dmg, może jakiś wygląd czy coś i tyle.

6 MSC można zrobić każdy serwer ale proste serwery robi się do 2 tyg z zapowiedzią więc nie wiem co tutaj robili tyle czasu

Wystartujemy mniej więcej w tym samym czasie więc wtedy porównamy komu lepiej serwer wyszedł,czyja reklama była bardziej efektywna a na chwilę obecną nie będę się sprzeczał kto w ile co robił i życzę tobie powodzenia w starcie bo widzę że w metinie przy takiej złośliwej konkurencji potrzeba tego najwięcej.
  • Odpowiedzi 185
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dałem to jako przykład, nie porównuje was do nikogo i nie bierz tego osobiście bo czasem i w pełni pobugowany serwer ma grywalność bo tak, chcesz stawiać, stawiaj.Ale na kokosy to nie licz. W 6 miesięcy robić harda który jest postawiony jak dla mnie na czystej podstawce, jedyne co zedytowane to questy, dmg, może jakiś wygląd czy coś i tyle.
6 MSC można zrobić każdy serwer ale proste serwery robi się do 2 tyg z zapowiedzią więc nie wiem co tutaj robili tyle czasu
Wystartujemy mniej więcej w tym samym czasie więc wtedy porównamy komu lepiej serwer wyszedł,czyja reklama była bardziej efektywna a na chwilę obecną nie będę się sprzeczał kto w ile co robił i życzę tobie powodzenia w starcie bo widzę że w metinie przy takiej złośliwej konkurencji potrzeba tego najwięcej.

Konkurencja konkurencją ale skoro znasz się w hardach co napisałeś to powinieneś znać historie hardow medium w oldschool :) Nic nie zostało.

...................\/...................

Opublikowano

Dałem to jako przykład, nie porównuje was do nikogo i nie bierz tego osobiście bo czasem i w pełni pobugowany serwer ma grywalność bo tak, chcesz stawiać, stawiaj.Ale na kokosy to nie licz. W 6 miesięcy robić harda który jest postawiony jak dla mnie na czystej podstawce, jedyne co zedytowane to questy, dmg, może jakiś wygląd czy coś i tyle.

Akurat twój serwer mnie najmniej interesuje i to jak będziesz go reklamować. Mkzesz nawet u samego Dudy mnie interesuje to skąd masz moje sklepy i kto pozwolił ci ich używać :)

ban.gif

Opublikowano

Niby poczym stwierdzasz ze to sa twoje sklepy? Po kodzie którego nie ma pokazanego czy po tym ze jest napis sklepy offline ? Technik wróci z pracy i sprawe na pw załatwimy a widze ze ty specjalnie szukasz jakiejs zaczepki pisząc i spamując w mojej prezentacji

Opublikowano

Niby poczym stwierdzasz ze to sa twoje sklepy? Po kodzie którego nie ma pokazanego czy po tym ze jest napis sklepy offline ? Technik wróci z pracy i sprawe na pw załatwimy a widze ze ty specjalnie szukasz jakiejs zaczepki pisząc i spamując w mojej prezentacji

Wystarczy mi że wyglądają napisy po otwarciu sklepu a dokładniej kolor jak w moich. Pisze tutaj bo mi ruszysz swojego tyłka by odpisać na PW i jakbym szukał zaczepki to uwierz mi znalazłbym ja do innych rzeczy :) ale sądząc po tym co mówisz że musisz jego zapytać skąd ma to domyslam się juz :)

ban.gif

Opublikowano

Ze szkoły* bo on sie jeszcze uczy.

Opublikowano

Serwer robiliscie prawie 6 msc i nawet nlteraz pomyslow wam nie brakuje, no fajnie tylko ja nie widze tutaj czegos nowego. Z prezentacji nic sie prawie nie dowiedzialem, No chyba, ze na oficjalnej prezce bedzie wszystko to wam wybacze.

0TvW4gk.png

Opublikowano

Wystarczy mi że wyglądają napisy po otwarciu sklepu a dokładniej kolor jak w moich. Pisze tutaj bo mi ruszysz swojego tyłka by odpisać na PW i jakbym szukał zaczepki to uwierz mi znalazłbym ja do innych rzeczy :) ale sądząc po tym co mówisz że musisz jego zapytać skąd ma to domyslam się juz :)
Jeżeli chodzi Ci o kolor to 0xff00AFFF, dodatkowo to jest kolor, który nakłada się po nakliknięciu na sklep i wrzucenie go do tablicy "OTWARTE", u Ciebie to pewnie tak samo działa, prawda?
Opublikowano

7802714610967981073075.jpeg

Bojkotujcie to zanim złoży jaja. 

MPCforum nagra chyba godzinny materiał  ^^  ^^  ^^  ^^

Zaczynając od tego że nie wiem kim jest ten człowiek, kończąc na tym że może sobie nagrywać i 10'cio godzinne audiologi. 

Zapewne technikiem jest Proboszcz bądź ktoś z jego 'ekipy'.

​Powodzenia

Wiem jak Proboszcz wykiwał Małysza, ja nigdy nie podjąłbym się współpracy z taką osobą. Zatrudniłem osobę profesjonalną, będziecie mogli porozmawiać z nią na TS'is.

Nie wiem czy wiesz kim jestem ale zapytaj lepiej Małysza, to ja zniszczyłem Al....sa i Małysza kanał (to taka moja mini historia). Wracając z pewnych źródeł dowiedziałem się kto jest twoim technikiem, staram się to teraz udowodnić jeśli mi się to uda to pójdziesz na dno z serwerem jak Malysz z Al....sem, To jest ktoś kogo wszyscy znamy(alchemik1 pewnie wiesz kto to jest). Siedziałem cicho jak wychodziły gówna, nie wypowiadałem się tu ale w tym momencie to co teraz Ty odwalasz to jest jawna kpina, wchodzisz na to forum, wrzucasz byle jaką prezentację i wszystko opierasz na tym, że będzie "Reklama", że mam "300 tys subów". Czy ty człowieku jesteś poważny ? Ile ty masz lat? Masz nas za idiotów ? Powiem tak, gówno mnie obchodzi czy spadnie na mnie hejt z Twojej YtArmii czy nie ale ja Ci pokaże jak się robi serie o serwerach, może się czegoś nauczysz bo to przechodzi ludzkie pojęcie co się tu odwala. Teraz każdy Youtuberek może przyjść wrzucić byle gówno i wmawiać wszystkim, że reszta będzie ukazana na kanale ? Co? No ja pierd..le. Poświęcę cały swój marny czas by udowodnić wszystkim, że jesteś tu po $$$$$$$$. Tyle w temacie.

Mówię jak jest, zawsze.

Opublikowano

Wy tak na prawdziwo czy ja nadal śpię? 

Nie polecam, litości serio xD

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Aż jestem ciekawa tych YouTuber-ów :D.. Prezentacja 2/10 nic się nie dowiedziałam, więcej opisane niż pokazane ( tak wiem będzie pewnie uzupełniona :D ) .. Życzę powodzenia ale wątpię by taki serwer się na rynku długo utrzymał.

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Oczywiście nie polecam. Wypowiedz się jeszcze raz na temat ProBoszcz'a to zatroszcze sie o twój i małysza kanał. mam wszytkie rozmowe tekstowe jak i głosowe z małyszem od roku 2013. Nie jest takim twom przyjacielem jak by ci się wydawało

Opublikowano

MPCforum nagra chyba godzinny materiał  ^^  ^^  ^^  ^^

Zaczynając od tego że nie wiem kim jest ten człowiek, kończąc na tym że może sobie nagrywać i 10'cio godzinne audiologi. 

​Powodzenia

Wiem jak Proboszcz wykiwał Małysza, ja nigdy nie podjąłbym się współpracy z taką osobą. Zatrudniłem osobę profesjonalną, będziecie mogli porozmawiać z nią na TS'is.

Nie wiem czy wiesz kim jestem ale zapytaj lepiej Małysza, to ja zniszczyłem Al....sa i Małysza kanał (to taka moja mini historia). Wracając z pewnych źródeł dowiedziałem się kto jest twoim technikiem, staram się to teraz udowodnić jeśli mi się to uda to pójdziesz na dno z serwerem jak Malysz z Al....sem, To jest ktoś kogo wszyscy znamy(alchemik1 pewnie wiesz kto to jest). Siedziałem cicho jak wychodziły gówna, nie wypowiadałem się tu ale w tym momencie to co teraz Ty odwalasz to jest jawna kpina, wchodzisz na to forum, wrzucasz byle jaką prezentację i wszystko opierasz na tym, że będzie "Reklama", że mam "300 tys subów". Czy ty człowieku jesteś poważny ? Ile ty masz lat? Masz nas za idiotów ? Powiem tak, gówno mnie obchodzi czy spadnie na mnie hejt z Twojej YtArmii czy nie ale ja Ci pokaże jak się robi serie o serwerach, może się czegoś nauczysz bo to przechodzi ludzkie pojęcie co się tu odwala. Teraz każdy Youtuberek może przyjść wrzucić byle gówno i wmawiać wszystkim, że reszta będzie ukazana na kanale ? Co? No ja pierd..le. Poświęcę cały swój marny czas by udowodnić wszystkim, że jesteś tu po $$$$$$$$. Tyle w temacie.

photo-268730.jpeg?_r=0

Come back

Opublikowano

MPCforum nagra chyba godzinny materiał ^^^^^^^^

​Powodzenia

Nie wiem czy wiesz kim jestem ale zapytaj lepiej Małysza, to ja zniszczyłem Al....sa i Małysza kanał (to taka moja mini historia). Wracając z pewnych źródeł dowiedziałem się kto jest twoim technikiem, staram się to teraz udowodnić jeśli mi się to uda to pójdziesz na dno z serwerem jak Malysz z Al....sem, To jest ktoś kogo wszyscy znamy(alchemik1 pewnie wiesz kto to jest). Siedziałem cicho jak wychodziły gówna, nie wypowiadałem się tu ale w tym momencie to co teraz Ty odwalasz to jest jawna kpina, wchodzisz na to forum, wrzucasz byle jaką prezentację i wszystko opierasz na tym, że będzie "Reklama", że mam "300 tys subów". Czy ty człowieku jesteś poważny ? Ile ty masz lat? Masz nas za idiotów ? Powiem tak, g****o mnie obchodzi czy spadnie na mnie hejt z Twojej YtArmii czy nie ale ja Ci pokaże jak się robi serie o serwerach, może się czegoś nauczysz bo to przechodzi ludzkie pojęcie co się tu odwala. Teraz każdy Youtuberek może przyjść wrzucić byle g****o i wmawiać wszystkim, że reszta będzie ukazana na kanale ? Co? No ja pierd..le. Poświęcę cały swój marny czas by udowodnić wszystkim, że jesteś tu po $$$$$$$$. Tyle w temacie.
Technika w żaden sposób nie ukrywam wystarczy napisać na pw to każdy dostanie odpowiedz, co do Małysza i co mu zrobiłeś to juz nie moja sprawa i mnie to nie interesuje załatwiajcie tą sprawe miedzy sobą niestety niedługo kolejni z Yt wrzuca reklamę co tez mieli serwery i chyba nagrywałeś na nich jakies brudy ;/
Opublikowano

Czyli reklamy u samych odpadów przemysłowych, Mi się to podoba, mniej roboty dla mnie by to wszystko Poszło na dno. To mój ostatni post. Idę sobie poszukać informacji.

@Terenzo. - Czy ty aby nie użyczyłeś swojego nicku Proboszczowi ? Jak to jest powiedz mi. Że mówił w Twoim imieniu i okłamywał wszystkich jak leci. Jestem ciekaw. Zawsze chciałem się zapytać to może dostane odpowiedź. Ile dostałeś za użyczenie swojego Nicku Proboszczowi?

Mówię jak jest, zawsze.

Opublikowano

Wyczuwam tu gówno,przekręty i manipulacje.

Prezka po c**ju nic nie wiadomo,to że masz 300k subów c**j znaczy szczerze powiedziawszy ile na tym kanale z trollami masz metinczyków ? 

Mówienie że dowiemy sie wszystkiego z filmików to plaskacz w ryj.

Cała smietanka śpierdolin nagrywa jak widze tak więc nadal zagraniczni admini królują nad polskim syfem jak widać.

Nie skorzystam.

Opublikowano

1. Serwer na pierwszy rzut oka nic ciekawego, wszystko dałoby rade zlepić z gotowców z działu download (oczywiscie mając chociaż jakies pojęcie o tym co sie robi)

2. Pełno już było serwerów yt-berów i zawsze kończyło sie tak samo, mówię np. o serwerach Nitra, MPCforum też sie dobrze nie trzyma

3. Czekam na rozwój sytuacji ze sklepami Deca i kłótnie złodziejsquadu

sygna.tan.png

Opublikowano

Skoro to prawda że to proboszcza serwer to tym bardziej zgody na używanie sklepów nie macie i tyle w temacie. Co do terenzo że konto uzyczal to wiedziałem już jakiś czas temu

ban.gif

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngMineJaszczur Dało by radę wystartować 22 kwietnia, a nie 23?   ;) 

@PS Mam nadzieję, że ten serwer, rozj*bie wszystkie inne :P

Przykro mi ale nie da rady ;/ wolę przetestować wszystko jeszcze raz i na spokojnie bez żadnych problemów ruszyć.
Opublikowano

@1361622928-U485574.pngMineJaszczur Dało by radę wystartować 22 kwietnia, a nie 23?   ;)

@PS Mam nadzieję, że ten serwer, rozj*bie wszystkie inne :P

Przecież ten serwer to dno totalne. Zagraj sobie na Athes/Verion, które niedługo startują i są tysiąckrotnie lepsze od tego gówna. 

Opublikowano

Ale Wy jesteście idiotami, czepiacie się rzeczy mało ważnych dla Was. To jak robi serwer dana osoba to jest wyłącznie tej ekipy sprawa. Grafzom się spodoba to zostają, nie spodobają idą w pizdu. To jak Jaszczur robi serwer to nie wasza sprawa, więc luzujcie i weżcie sobie książkę do ręki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...