Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] OptimusMT2

MineJaszczur

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dla mnie mistrzostwo swiata !

Walka o wróżki to jest to coś co dodaje chęci do gry i rywalizacji aby być jak najlepszym :D

wróżki !!! to jest serwer roku :D !

Czekam i gram na 100% !!!

• Odpowiedzi 185
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ludzie każdy serwer jest pod hajs ... Metin to jest Bizne$, nie wiem o co wy dupy spinacie.

Na serwerku zawitam pograć Likanem. elo

Fakt to w pewnym sensie biznes ale takim scierwom ktore okradaja ludzi z hajsu i tworza serwer na kradzionych rzeczach (pewnie ascriala src skoro moje sklepy) i jeszcze pisza ze profesionalny team, szkoda ze nie pokrywa sie ten opis administracji z prawda. 

asfen w team pozdro

Kto to jest ? :) haha, widzę że już niektóre osoby lepiej wiedzą kto jest technikiem. Jutro strona.

TM1wXX.jpg

Ty sie lepiej dostosuj do tego co napisalem i rusz dupe i sprawdz jaki dales link do fb cebulo

ban.gif

Opublikowano

Walka o wróżki to jest to coś co dodaje chęci do gry i rywalizacji aby być jak najlepszym :D

Co, uslyszales tekst malysza łaka na yt o wrozkach i sie podniecasZ? xD

Opublikowano

Najbardziej tutaj chwalicie się reklamą na yt (kilkusettysięczna - o jacieniepierdziele). W prezentacji nie ma za wiele info o serwerze, nawet nie wiadomo jaki to rodzaj (medium, easy?). W sumie to szału nie ma. Tym bardziej, że najprawdopodobniej ukradliście te shopy offline (jeśli to prawda, to mam nadzieję, że zostaną wobec was wyciągnięte konsekwencje).

Opublikowano

Nie rozumiem kompletnie toku myślenia użytkowników tego forum, ostatnio była zapowiedź dokładnie takiego samego serwera(czysty global oldschool) osoba, która wrzuciła prezentacje tego serwera została zwyzywana od najgorszych, że jego serwer nie ma prawa bytu, że ten serwer to zacofanie o jakieś 4lata, zwyzywali go pseudo technicy z tego forum, a teraz co?Żaden pseudo technik nie wypowie się źle na ten szrot? Prezentacja tego serwera to istne gówno robione 5min, nawet SS nie chciało się powstawiać z gry, prezentacja powinna trafić do kosza, a serwery tego pokroju powinny mieć zakaż publikacji, osoba która ze środowiskiem Metina ma tyle wspólnego, że opierdalała ludzi na hajs z Małyszem, bo wątpie, żeby grał w tą grę dla mnie to jest chore, serwer nie będzie stać dłużej, niż tydzień o ile wystartuje gdyby nie śmieszne lizanie dupy, gównianemu yutuberowi, który żebra o łapki pod swoimi tragicznymi filmikami to prezentacja miałaby, ze 2 strony aktywności a słuch o niej by zaginął, ehh ludzie nauczcie się że pieniądz przyjdzie sam gdy pokażecie swoja innowacyjność i profesjonalizm,  podsumowując cały ten szrot stawiany trzy dni, i zakłamane posty nędznych yutuberków, czy też pseudo techników tego forum, którzy polecają to gówno,  pierdolnijcie się w głowę i zacznijcie myśleć o innych a nie tylko o swoich portfelach.

­

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

Jak widzę, że przygłup małysz robi serie, to już wiem jak to się skończy . xD Serwer dupy nie urywa i myślę, że na wakacje już będzie startował rework, ale powodzenia. :D

"Żeby zwyciężyło zło wystarczy obojętność dobrych ludzi..."

Opublikowano

Kończąc zabawną sprzeczkę jedyne co mogę napisać to :) :

Serwer jest dla graczy z $erduszka i pa$ji do tej gry. ^^

Proszę, nie startujcie, bo kryzys w świecie Metina nastanie. :(

knm7jLQ.png

Opublikowano

asfen w team pozdro

Kto to jest ? :) haha, widzę że już niektóre osoby lepiej wiedzą kto jest technikiem. Jutro strona.

Sam masz prawo nie wiedzieć bo zmienia nicki co 1 tydzień ale każdy wie że to asfen :) Dodatkowo po wejściu na pewnego ts zauważyłem cię z nim ( miałem go w znajomych na ts abym wiedział że to on oczywiście pod innym nickiem :D )

A co do serwera :  Jesteście opóźnieni z jakieś 2/3 lata bo te rzeczy które są u was są  dostępne na forach , 0 nowości , 0 kreatywności , ogólnie to 0 pomysłów na serwer , nie życzę wam źle ale na starcie z ta reklama będzie trochę osób ale po tygodniu zauważycie spadek graczy a koniec w końcu wyłączycie go :) $$$  Pozdrawiam Apa3 :)

Opublikowano

Serwer nic specjalnego i raczej długo nie zagości o ile w ogóle. Małysz, MineJaszczur teraz tylko czekać na zapowiedź od Uzurpatora. Ja tam nic do was nie mam ale wy sami do siebie nie macie szacunku "startując" z kolejnym takim serwerem a o poszanowaniu do graczy to już nie wspomnę. Nie polecam serwera, nie wypali lub postoi 2 tygodnie. Wyjdą wszystkie brudy i tak się skończy. Powodzenia i pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...