Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] OptimusMT2

MineJaszczur

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

7802714610967981073075.jpeg

Bojkotujcie to zanim złoży jaja. 

MPCforum nagra chyba godzinny materiał  ^^  ^^  ^^  ^^

Zaczynając od tego że nie wiem kim jest ten człowiek, kończąc na tym że może sobie nagrywać i 10'cio godzinne audiologi. 

Zapewne technikiem jest Proboszcz bądź ktoś z jego 'ekipy'.

​Powodzenia

Wiem jak Proboszcz wykiwał Małysza, ja nigdy nie podjąłbym się współpracy z taką osobą. Zatrudniłem osobę profesjonalną, będziecie mogli porozmawiać z nią na TS'is.

• Odpowiedzi 185
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja trzymam kciuki za serwer, żeby wypalił.

Widzimy się na starcie, powodzenia!

vx9hiU3.png

Aktualny serwer: Cagroso.pl / Nick: ZielaR / Klasa: Wojownik Body / Poziom: 20

Opublikowano

Zaczynając od tego że nie wiem kim jest ten człowiek, kończąc na tym że może sobie nagrywać i 10'cio godzinne audiologi. 

​Powodzenia

Wiem jak Proboszcz wykiwał Małysza, ja nigdy nie podjąłbym się współpracy z taką osobą. Zatrudniłem osobę profesjonalną, będziecie mogli porozmawiać z nią na TS'is.

Co za problem podłożyć inną osobę, aby rozmawiała na ts?

​Mnie to nie interesuje z kim robisz serwer, takie są tylko moje przypuszczenia - zawsze, gdy Małysz nagrywa z serwera jako pierwszy to w teamie jest proboszcz bądź ktoś z tej ekipy.

​Nadal Ci życzę powodzenia z serwerem, tylko uważaj żebyś się nie przejechał i potem nie miał zepsutej opinii na youtubie.

Opublikowano

​Powodzenia

Co za problem podłożyć inną osobę, aby rozmawiała na ts?

​Mnie to nie interesuje z kim robisz serwer, takie są tylko moje przypuszczenia - zawsze, gdy Małysz nagrywa z serwera jako pierwszy to w teamie jest proboszcz bądź ktoś z tej ekipy.

​Nadal Ci życzę powodzenia z serwerem, tylko uważaj żebyś się nie przejechał i potem nie miał zepsutej opinii na youtubie.

Jak widać większość z was nie może uświadomić sobie że kupić reklamę a współpracować z kimś pod względem tworzenia serwera to bardzo DUŻA różnica. Pozdrawiam. 

Ja trzymam kciuki za serwer, żeby wypalił.

Widzimy się na starcie, powodzenia!

Dzięki, zapraszamy serdecznie! 

Opublikowano

Nie obraź się, ale ten serwer wygląda nadwyraz.. Nie wiem, jakoś tak średniawo?

Jesteś pewny, że robi go "zawodowy" programista? xD

To tylko moja opinia, ale na pierwszy rzut oka nie wygląda to na projekt robiony "pewną" ręką.

Opublikowano

Nie obraź się, ale ten serwer wygląda nadwyraz.. Nie wiem, jakoś tak średniawo?

Jesteś pewny, że robi go "zawodowy" programista? xD

To tylko moja opinia, ale na pierwszy rzut oka nie wygląda to na projekt robiony "pewną" ręką.

Gdy zaczynaliśmy tworzyć Optimusa skupiliśmy się na tym aby był to typowy "starszy" serwer bez masy nowości i innych niepotrzebnych rzeczy, serwer ten ma być typowym serwerem pod bijatyki o bossy i wojny gildii. Co do samego technika, to jestem w 100% pewien że serwer jest zrobiony pewną ręką. Możliwe że sama prezentacja nie ukazuje wszystkich aspektów serwera, lecz daje podstawowe informacje potrzebne do rozpoczęcia rozgrywki i obeznania się z serwerem. Pozdrawiam. 

Opublikowano

Ludzie zastanówcie się wreszcie co piszecie :lenny:  Śmiech na sali, połowa ludu piszę,że nic nowego,a jak pójdzię w inną zapowiedz,gdzie jest nawalone wszystkiego to powie,że za dużo. #FACEPLAM

Jeśli po starcie będzie miał nienaganną opinie to zawitam.

Opublikowano

Mialabyc bomba A tu sklejki... Jeszczur no kurde gadasz ze pompa będzie s tu technik na poziomie nukeja**(pseudo pro.technik).

Ps. jAszczur jest zwiazany/był z metinem od jego pierwszego kanalu (jasczur399)...

Opublikowano

Jaszczur fajnie że chcesz zrobić coś co było 2-3 lata temu.Ale te czasy już są dawno za nami to nie jest to że masz 2 strony ekwipunku itd.

Teraz jest era "Nowości" każdy serwer chce przyciągnąć graczy jakąś innowacj.No ale cóż życzę powodzenia.

Jestem Styropianem i jestem z tego dumny! /Styropian

Opublikowano

Ludzie zastanówcie się wreszcie co piszecie :lenny:  Śmiech na sali, połowa ludu piszę,że nic nowego,a jak pójdzię w inną zapowiedz,gdzie jest nawalone wszystkiego to powie,że za dużo. #FACEPLAM

Jeśli po starcie będzie miał nienaganną opinie to zawitam.

Trudno trafić w czyjeś gusta, szczególnie że gusta społeczności metina są zmienne zawsze gdy tylko wychodzi nowa prezentacja jakiegoś serwera. Tak jest i nic na to nie poradzimy. 

Pozdrawiam i zapraszam na serwer!

Jaszczur fajnie że chcesz zrobić coś co było 2-3 lata temu.Ale te czasy już są dawno za nami to nie jest to że masz 2 strony ekwipunku itd.

Teraz jest era "Nowości" każdy serwer chce przyciągnąć graczy jakąś innowacj.No ale cóż życzę powodzenia.

Duża część graczy metina to gracze którzy wolą grać na serwerach właśnie takiego typu, gdyż są to tak zwani "weterani tej gry" którzy grają po to aby stać się najlepszym i rozgromić każdego przeciwnika na swojej drodze, a gdzie jak nie na serwie właśnie w "starym stylu" takiego czegoś dokonać. 

Opublikowano

Prezentacja wygląda schludnie, mało informacji, ale to mnie zaciekawiło, żeby wejść i sprawdzić :)

Start na 100%, tego 23?

Jesteśmy myśli że wszystko się uda i bez problemów wystartujemy w zaplanowanym terminie. 

Opublikowano

Prezentacja na poziomie gówna, dosłownie 0 nowosci, youtuber 300k subow ktory nie nagrywa metina, a nawet zadnej innej gry.

Mam takie pytanie, co wy robiliscie przez te 5 miesiecy?

@1361622928-U485574.pngMineJaszczur będziesz robił serię?
Serwer kozak, przychodzimy z Pla cała gildia !

Nie wiem czy jestem jakis slepy, czy moze glupi ale ten serwer z prezentacji to kopia pl'a wiec po czym sugerujesz ze ''serwer kozak''

Opublikowano

Jaszczur wielki znawca metina, zaprojektował serwer o którym marzył ... a tak serio, to jest smutne co się dzieje na tych polskich prywatnych serwerach, ludzie którzy nawet nie mają pojęcia o metinie zaczęli to robić bo poczuli pieniądz, nic bym do tego nie miał, gdyby faktycznie serwer był robiony z pasji z naprawdę fajnymi nowości etc ale ten serwer to ebana sklejka i padnie szybciej niż ... Serdecznie nie polecam. 

xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...