Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] OptimusMT2

MineJaszczur

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O kurde.. przepowiednie MPCforuma jednak się sprawdzają :O

Nic się z prezentacji nie dowiedziałem, wszystko zostało opisane w sposób chaotyczny.Tak wiem wszystko zostanie zaprezentowane na filmikach, nie mniej jednak ja oceniam prezentacje. 

Powodzenia życzę. 

Ale jaja 

photo.jpg

#MPCforum

• Odpowiedzi 185
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ostatnio jakis ''technik'' z tego forum mi pisał, że robi serwer i go bedziesz reklamować.  Nie bede zdradzać kto, ale nie radze Wam sie przywiazywac do serwera jezeli to prawda ;D

technik który robi ten serwer nie jest powiązany z tym forum jest to osoba raczej na uboczu od takich rzeczy.
Opublikowano

Ostatnio jakis ''technik'' z tego forum mi pisał, że robi serwer i go bedziesz reklamować.  Nie bede zdradzać kto, ale nie radze Wam sie przywiazywac do serwera jezeli to prawda ;D

technik który robi ten serwer nie jest powiązany z tym forum jest to osoba raczej na uboczu od takich rzeczy.

widzisz jakie jaja, jezeli Ci to powiedział to cie na starcie w c***a robi ^^ 

Opublikowano

widzisz jakie jaja, jezeli Ci to powiedział to cie na starcie w c***a robi %5E%5E.png

Chyba sam wiem lepiej ponieważ sam do niego pisałem ;/
Opublikowano

Server jeszcze nie działa a wy już hejtujecie.

Jak dla mnie zapowiada się ciekawie.

Na pewno wbije i pogram zwłaszcza że mogę przetestować Likana :D

Powodzenia życzę !!!!!

„Oto mi rycerz! Kopia u toku, Z ramion mu skrzydła płyną sokole! Odwaga w piersiach, męstwo gra w oku, Szyszak jak gwiazda błyszczy na czole! Zawsze zwycięski zastęp tych wojów, Do dawnych synów podobny Sparty, Wśród tylu bitew i krwawych znojów, Jak mur z żelaza stał nieprzeparty! A kiedy gnuśność nami owładła, To i Husarya wtedy upadła!”

Opublikowano

Nie gram już z pół roku w metka, ale to co się teraz wyprawia to patologia, serwer za serwerem, kopia za kopią i każdy się prześciga kogo kopia czy sklejka lepsza, żeby na*ebać jak najwięcej hajsu na dzieciach... Serwer nie wyróżnia się kompletnie niczym, ja nie wiem co wy robiliście te 5-6 miesięcy... Przecież to sklejka kilku rzeczy z pl i tyle nic specjalnego, jak zwykle robienie szumu przez małysza JAKI TO SERWER NIE BĘDZIE WY*BANY W KOSMOS, wybuchy, fajerwerki, szkoda swój, wciskanie g*wna z powrotem w dupę. 

Opublikowano

Wielki Youtuber robi serwa, oceniam prezentację i stwierdzam, że tak dawno nna odwal się prezentacji nie widziałem to już nawet surka prezentację są na jakimś poziomie. Ten profesjonalny programista dodał coś od siebie? Czy jak kupił pliki tak zostawił. Jakie to jest ubogie. Czytam, że wasza cała prezentacja serwera będzie na yt, więc tam się spotkamy.

Mówię jak jest, zawsze.

Opublikowano

Bardzo uboga prezentacja prawie nic się nie dowiedziałem o serwerze. Jeżeli poważnie myślicie o tym projekcie to polecam zaktualizować tą prezentacje i opisać serwer bardziej. 

Opublikowano

Wielki Youtuber robi serwa, oceniam prezentację i stwierdzam, że tak dawno nna odwal się prezentacji nie widziałem to już nawet surka prezentację są na jakimś poziomie. Ten profesjonalny programista dodał coś od siebie? Czy jak kupił pliki tak zostawił. Jakie to jest ubogie. Czytam, że wasza cała prezentacja serwera będzie na yt, więc tam się spotkamy.

MPCforum KRÓLU WBIJAJ NA AVANDIE NAGRAMY COŚ WIERZE 

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDDDDDD

SERWER PROGRAMISTY A ZAJEBALI SKLEPY OFFLINE Z TURK MMO OD KENA I ELO JA P******E JACY WY JESTEŚCIE K***A SŁABI xD

#EMERYTURA

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDDDDDD

SERWER PROGRAMISTY A ZAJEBALI SKLEPY OFFLINE Z TURK MMO OD KENA I ELO JA P******E JACY WY JESTEŚCIE K***A SŁABI xD

A tam.. Wyklepie się i będzie dobrze xD.

@1361622928-U485574.pngMineJaszczur Ciężko uwierzyć, że to serwer jakiegoś zawodowego programisty ^^.. Podaj na serio kto jest technikiem :).

Opublikowano

Serwer małysza,elo

Jak tam sherian?

Przecież to było wiadome, że ten jego śmieszny serwer będzie stał mniej niż zapowiedź na mpc, a bugów więcej niż graczy XDDD

Top@ Jakie dungeony będą występować na serwerze? Oprócz DT oczywiście

Opublikowano

Serwer małysza,elo

Małysz reklamuje serwer jak i reszta YT, prawie cały yt zostanie zakupiony z metina i nie tylko, pozdrawiam.

Przy starcie Athesa i Veriona to na pewno :v

Ja od siebie polecam MPCforuma, prowadzi ciekawe, długie serie. #team_MPCforum

Jak to jest, że yt'ber, całkowicie niezwiązany z metinem robi serwer? Te 290 tys widzów da mniej, niż yt'ber z metina mający 5k widzów.

Co do serwera to taki trochę zwykły, prezentacja bez ciekawej treści. Skoro macie programistę z jakiejś super mega firmy, pewnie microsoftu, to tu powinien być drugi antaris.

tenor.gif

Opublikowano

Serwer małysza,elo

Małysz reklamuje serwer jak i reszta YT, prawie cały yt zostanie zakupiony z metina i nie tylko, pozdrawiam.

Przy starcie Athesa i Veriona to na pewno :v

Ja od siebie polecam MPCforuma, prowadzi ciekawe, długie serie. #team_MPCforum

Jak to jest, że yt'ber, całkowicie niezwiązany z metinem robi serwer? Te 290 tys widzów da mniej, niż yt'ber z metina mający 5k widzów.

Co do serwera to taki trochę zwykły, prezentacja bez ciekawej treści. Skoro macie programistę z jakiejś super mega firmy, pewnie microsoftu, to tu powinien być drugi antaris.

Pewnie excelem nie potrafi się posługiwać jak jest taki pro i stworzył takie cudo

­

Opublikowano

Padnie po miesiącu 100% wspomnicie moje słowo prorocze ;D...

Tak, tak pewnie ;)

7802714610967981073075.jpeg

Bojkotujcie to zanim złoży jaja. 

MPCforum nagra chyba godzinny materiał  ^^  ^^  ^^  ^^

Hej :) Co do Małysza to zakupiłem od niego reklamę ale on się w serwer nie miesza, ponieważ wiem jaka panuje opinia o nim jesli chodzi o stawianie serwów. Mam nadzieję, że zajrzysz na serwer i zmienisz zdanie :)

Opublikowano

Padnie po miesiącu 100% wspomnicie moje słowo prorocze ;D...

Tak, tak pewnie ;)

7802714610967981073075.jpeg

Bojkotujcie to zanim złoży jaja. 

MPCforum nagra chyba godzinny materiał  ^^  ^^  ^^  ^^

Hej :) Co do Małysza to zakupiłem od niego reklamę ale on się w serwer nie miesza, ponieważ wiem jaka panuje opinia o nim jesli chodzi o stawianie serwów. Mam nadzieję, że zajrzysz na serwer i zmienisz zdanie :)

Jaki nick ma technik na mpc? Trzeba go sprawdzić pod paroma względami bo w pomocach też są programiści którzy prostych funkcji napisać nie mogą

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...