Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] OptimusMT2

MineJaszczur

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy To będzie kolejny hard na którym strace życie?

Prezentacja uboga w cholere,

Serwer Medium? Ale z nutką harda, tak?

Serwer "youtubera" ma dobrą reklame, a pewnie zostanie olany tak jak Ravie i inne tego typu gówna youtuberów xD

• Odpowiedzi 185
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy To będzie kolejny hard na którym strace życie?

Prezentacja uboga w cholere,

Serwer Medium? Ale z nutką harda, tak?

Serwer "youtubera" ma dobrą reklame, a pewnie zostanie olany tak jak Ravie i inne tego typu gówna youtuberów xD

Mogę tobie zapewnić że serwer nie będzie olany ponieważ dbam o projekty w które już się angażuje .
Opublikowano

Małysz i jego opis

'nowa era metina'

xD

Podobnie jak Mavex czuję w powietrzu Proboszcza, swoją drogą reklama u małysza jest porównywalna do Weeziego, ale co jak co, ten pierwszy to jeszcze większe gówno. 

Serwer małysza,elo

jak tam sherian?
Opublikowano

Sklepy offline skąd macie bo jakoś przypominają moje,a ja nie pamiętam by wasz serwer je kupował dlatego proszę o informację na ten temat może być nawet na PW lub jeśli kupione odemnie to kontakt tego kto je kupił na GG ze mną :)

ban.gif

Opublikowano

Żeby zrobić dobry serwer oprócz "zajebistej" reklamy i perfekcyjnych umiejętności, trzeba "topić się" w środowisku metina i znać je na wylot. Mam wrażenie, że właśnie tego Wam brakuje. Mimo wszystko powodzenia.

Opublikowano

Żeby zrobić dobry serwer oprócz "zajebistej" reklamy i perfekcyjnych umiejętności, trzeba "topić się" w środowisku metina i znać je na wylot. Mam wrażenie, że właśnie tego Wam brakuje. Mimo wszystko powodzenia.

Kiedyś zaczynałem od metina, grałem kawałek czasu i znam się najlepiej na serwerach Hard nie ukrywając moje doświadczenie co do serwerów easy jest zerowe ;/

Bardzo dziękuję za twoją opinię.

Opublikowano

Kiedyś zaczynałem od metina, grałem kawałek czasu i znam się najlepiej na serwerach Hard nie ukrywając moje doświadczenie co do serwerów easy jest zerowe ;/Bardzo dziękuję za twoją opinię.

Sklepy offline skąd macie bo jakoś przypominają moje,a ja nie pamiętam by wasz serwer je kupował dlatego proszę o informację na ten temat może być nawet na PW lub jeśli kupione odemnie to kontakt tego kto je kupił na GG ze mną :)

Nie unikaj odpowiedzi :)

ban.gif

Opublikowano

Kiedyś zaczynałem od metina, grałem kawałek czasu i znam się najlepiej na serwerach Hard nie ukrywając moje doświadczenie co do serwerów easy jest zerowe ;/

Dziękuję za odpowiedź, ale chyba nie do końca wiesz o co mi chodzi.

Nie mówię o doświadczeniu, to jest też ważne, ale tylko dla projektantów. Co więcej, aby dobrze projektować trzeba grać, grać i jeszcze raz grać. Bez przerwy. Trzeba wiedzieć jakie trendy są teraz i czego wymagają gracze.

I wcale nie trzeba pierdyliarda nowych map, setów, systemów, żeby zadowolić potencjalnego gracza.

Środowisko Metina mam na myśli ludzi, którzy tutaj krążą i tworzą to community i zasady jakie tutaj panują. Bez tego brak Wam jakichkolwiek kompetencji.

Opublikowano

Nie mówię o doświadczeniu, to jest też ważne, ale tylko dla projektantów. Co więcej, aby dobrze projektować trzeba grać, grać i jeszcze raz grać. Bez przerwy. Trzeba wiedzieć jakie trendy są teraz i czego wymagają gracze.

I wcale nie trzeba pierdyliarda nowych map, setów, systemów, żeby zadowolić potencjalnego gracza.

Środowisko Metina mam na myśli ludzi, którzy tutaj krążą i tworzą to community i zasady jakie tutaj panują. Bez tego brak Wam jakichkolwiek kompetencji.

Co Ty gadasz.. Takie czasy, że  wyrzucasz parę k na reklamę i wciśniesz największe ścierwo. 

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

Na pw napisz.

Rozumiem jak najbardziej twoją opinię ale musisz wiedzieć że cały czas po troszku sobie grywam w metina nawet jeśli tego nie dodaje na yt.
Opublikowano

Co Ty gadasz.. Takie czasy, że  wyrzucasz parę k na reklamę i wciśniesz największe ścierwo. 

Tak, tak masz rację, ale mam na myśli długoterminowe projekty, a takich "kolosów" o których mówisz to faktycznie kilka było.

Opublikowano

Serwer pod kase kolejne "marzenie" @1361622928-U485574.pngMineJaszczur tak jak strona.Serwer metina to łatwy zarobek..

A jaki serwer nie jest pod kase? Każdy, kto tworzy serwer ma nadzieję, że zarobi.

Chcę zobaczyć, jak ten serwer się sprawdzi w praniu. Powodzenia ;)

­

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Serwer pod kase kolejne "marzenie" @1361622928-U485574.pngMineJaszczur tak jak strona.Serwer metina to łatwy zarobek..

A jaki serwer nie jest pod kase? Każdy, kto tworzy serwer ma nadzieję, że zarobi.

Chcę zobaczyć, jak ten serwer się sprawdzi w praniu. Powodzenia ;)

­

Nie każdy :)

ban.gif

Opublikowano

A kiedy te filmy? Wg jakies nowosci tu beda?

Już od dzisiaj będą ukazywały się filmy od yt do soboty.

reklama u ytberów o sumie 300k sub?

a będą to ytberzy nagrywający z mt2? :)

co do serwera to ciężko ocenić po prezentacji ale życzę powodzenia :)

oczywiście że będzie reklama w strefach metina już powoli zaczęła startować od wczoraj.

Client zabezpieczony ? KickHack nie będzie działać itp..?

To chyba podstawy :)
Opublikowano

Śmiechu warte to co tutaj się odpi*rdala, :) To, że Jaszczurek ma 300 tyś subów tak naprawdę nic nie da.

A teraz to uzasadnie:

Nie ma widzów metina tylko gimby w większości, to że wypaliły mu mordki nic nie znaczy bo to działa jak do'gry. I nawet jeśli na start będzie xxxx osób to po tygodniu będzie ćwierć tego. Po za tym nasze aktualne community metina upadło. Żaden hard nie ma graczy omijając aktualny pl który jest teraz privem na hajs. Jedynie co wybije ten serwer to nakład na reklamę u innych youtuberów z metina. Ale, że dzisiaj każdy patrzy żeby było naje*ane nowości aż po dziurki w nosie bo jakby chcieli taki serwer to by sobie na pla wrócili już dawno temu ew. Ravia czy Balmora. Były już projekty oldschoolowych serwerów, milion "weteranów" pisze że chce taki serwer, o super fajnie robią go i co? Brak graczy, przykład Cagroso.

Jak sobie coś jeszcze przypomnę to dołączę to do mojego wypracowania.

@AntyWarn mimo wszystko powodzenia.

...................\/...................

Opublikowano

Śmiechu warte to co tutaj się odpi*rdala, :) To, że Jaszczurek ma 300 tyś subów tak naprawdę nic nie da. A teraz to uzasadnie.

Nie ma widzów metina tylko gimby w większości, to że wypaliły mu mordki nic nie znaczy bo to działa jak do'gry. I nawet jeśli na start będzie xxxx osób to po tygodniu będzie ćwierć tego. Po za tym nasze aktualne community metina upadło. Żaden hard nie ma graczy omijając aktualny pl który jest teraz privem na hajs. Jedynie co wybije ten serwer to nakład na reklamę u innych youtuberów z metina. Ale, że dzisiaj każdy patrzy żeby było naje*ane nowości aż po dziurki w nosie bo jakby chcieli taki serwer to by sobie na pla wrócili już dawno temu ew. Ravia czy Balmora. Były już projekty oldschoolowych serwerów, milion "weteranów" pisze że chce taki serwer, o super fajnie robią go i co? Brak graczy, przykład Cagroso.

Jak sobie coś jeszcze przypomnę to dołączę to do mojego wypracowania.

nasz serwer nie jest takim hardem jak ravia czy balmora panie kolego.
Opublikowano

Śmiechu warte to co tutaj się odpi*rdala, :) To, że Jaszczurek ma 300 tyś subów tak naprawdę nic nie da. A teraz to uzasadnie.Nie ma widzów metina tylko gimby w większości, to że wypaliły mu mordki nic nie znaczy bo to działa jak do'gry. I nawet jeśli na start będzie xxxx osób to po tygodniu będzie ćwierć tego. Po za tym nasze aktualne community metina upadło. Żaden hard nie ma graczy omijając aktualny pl który jest teraz privem na hajs. Jedynie co wybije ten serwer to nakład na reklamę u innych youtuberów z metina. Ale, że dzisiaj każdy patrzy żeby było naje*ane nowości aż po dziurki w nosie bo jakby chcieli taki serwer to by sobie na pla wrócili już dawno temu ew. Ravia czy Balmora. Były już projekty oldschoolowych serwerów, milion "weteranów" pisze że chce taki serwer, o super fajnie robią go i co? Brak graczy, przykład Cagroso.Jak sobie coś jeszcze przypomnę to dołączę to do mojego wypracowania.

Dałem to jako przykład, nie porównuje was do nikogo i nie bierz tego osobiście bo czasem i w pełni pobugowany serwer ma grywalność bo tak, chcesz stawiać, stawiaj.

Ale na kokosy to nie licz. W 6 miesięcy robić harda który jest postawiony jak dla mnie na czystej podstawce, jedyne co zedytowane to questy, dmg, może jakiś wygląd czy coś i tyle.

Opublikowano

Śmiechu warte to co tutaj się odpi*rdala, :) To, że Jaszczurek ma 300 tyś subów tak naprawdę nic nie da. A teraz to uzasadnie.Nie ma widzów metina tylko gimby w większości, to że wypaliły mu mordki nic nie znaczy bo to działa jak do'gry. I nawet jeśli na start będzie xxxx osób to po tygodniu będzie ćwierć tego. Po za tym nasze aktualne community metina upadło. Żaden hard nie ma graczy omijając aktualny pl który jest teraz privem na hajs. Jedynie co wybije ten serwer to nakład na reklamę u innych youtuberów z metina. Ale, że dzisiaj każdy patrzy żeby było naje*ane nowości aż po dziurki w nosie bo jakby chcieli taki serwer to by sobie na pla wrócili już dawno temu ew. Ravia czy Balmora. Były już projekty oldschoolowych serwerów, milion "weteranów" pisze że chce taki serwer, o super fajnie robią go i co? Brak graczy, przykład Cagroso.Jak sobie coś jeszcze przypomnę to dołączę to do mojego wypracowania.

Nadal czekam na odpowiedź.

Dałem to jako przykład, nie porównuje was do nikogo i nie bierz tego osobiście bo czasem i w pełni pobugowany serwer ma grywalność bo tak, chcesz stawiać, stawiaj.

Ale na kokosy to nie licz. W 6 miesięcy robić harda który jest postawiony jak dla mnie na czystej podstawce, jedyne co zedytowane to questy, dmg, może jakiś wygląd czy coś i tyle.

6 MSC można zrobić każdy serwer ale proste serwery robi się do 2 tyg z zapowiedzią więc nie wiem co tutaj robili tyle czasu

ban.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...