Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Qarth

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie lepiej dodać drop z bosów na 130 + 0.1% na drop isa ? Na pewno byście dużo nie stracili.

++Nie można dodać wybonowanego eq na start ?

Będzie tak samo jak z starą invorią wszyscy uciekli na s2 i na s1 nikogo nie było potem Rework s1 i na s2 nikogo nie bylo...

To nie jest nowa invoria i przez ten serwer gracze z invorii nie odejda, tak samo jak nie odeszli z starej invorii s1 gdy zrobilem serwer o nazwie Astilia.

kiedys nie byliscie tak znani co teraz i wsrod graczy invorii przeszla obok ta informacja ze robisz inny server + nie bylo takiej reklamy. terazniejszosc jest taka za cala invoria huczy o nowym serverze od was dzis skonczyla top 1 gildia asylum tematy na forum sa tylko ze sprzedaza postaci ja rozumiem chcecie zarobic dlatego nowy projekt nie jestem cebula sam wam dawalem w sumie tam grosza zarobic przez 3 edycje.Jesli szanujecie gracza ktory poswiecil kilka set nocek i wydał (mniejsza tu) na 3 edycjach to przy zamkncieciu tej invorii chociaz napiszcie na forum temat wystarczy ''dziekujemy za gre'' .Ja na pewno bede gral jeszcze na invorii ale sam jej nie zasponsoruje nie sprzedaje nie wymieniam postaci przez 3 edycje do konca. malo jest takich wiernych graczy jednemu serverowi o ile tacy sa.Powodzenia z Athesem wiecej wierniejszych graczy
Nie rozumiem takiego podejścia do tego jak Ty prezentujesz, myślałes ze nie postawią nic innego? Skoro team jest zgrany i przede wszystkim robią dobre i stabilne serwery czemu mają ich nie stawiać?. Czepiacie się tej invorii i invorii ale ludzie ten server stoi już kupę czasu, ja sam grałem na nim od początku i po 8 miesiącach zakończyłem grę bo mi się zwyczajnie znudził no i było widać ze ludzie uciekają. Myślicie że ile osób będzie na jednym serwie grać? 2k przez rok bez spadku? Invoria i tak długo stała z ogromną ilością graczy i za to należy się szacunek. Każdy server się wypala i invoria tez się wypali. Szkoda ze nie potraficie docenić fajnego serva, wycisnąć z niego tyle ile się da i zakończyć grę z miłymi wspomnieniami.
  • Odpowiedzi 241
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie lepiej dodać drop z bosów na 130 + 0.1% na drop isa ? Na pewno byście dużo nie stracili.

Będzie tak samo jak z starą invorią wszyscy uciekli na s2 i na s1 nikogo nie było potem Rework s1 i na s2 nikogo nie bylo...

To nie jest nowa invoria i przez ten serwer gracze z invorii nie odejda, tak samo jak nie odeszli z starej invorii s1 gdy zrobilem serwer o nazwie Astilia.
kiedys nie byliscie tak znani co teraz i wsrod graczy invorii przeszla obok ta informacja ze robisz inny server + nie bylo takiej reklamy. terazniejszosc jest taka za cala invoria huczy o nowym serverze od was dzis skonczyla top 1 gildia asylum tematy na forum sa tylko ze sprzedaza postaci ja rozumiem chcecie zarobic dlatego nowy projekt nie jestem cebula sam wam dawalem w sumie tam grosza zarobic przez 3 edycje.Jesli szanujecie gracza ktory poswiecil kilka set nocek i wydał (mniejsza tu) na 3 edycjach to przy zamkncieciu tej invorii chociaz napiszcie na forum temat wystarczy ''dziekujemy za gre'' .Ja na pewno bede gral jeszcze na invorii ale sam jej nie zasponsoruje nie sprzedaje nie wymieniam postaci przez 3 edycje do konca. malo jest takich wiernych graczy jednemu serverowi o ile tacy sa.Powodzenia z Athesem wiecej wierniejszych graczy
Nie rozumiem takiego podejścia do tego jak Ty prezentujesz, myślałes ze nie postawią nic innego? Skoro team jest zgrany i przede wszystkim robią dobre i stabilne serwery czemu mają ich nie stawiać?. Czepiacie się tej invorii i invorii ale ludzie ten server stoi już kupę czasu, ja sam grałem na nim od początku i po 8 miesiącach zakończyłem grę bo mi się zwyczajnie znudził no i było widać ze ludzie uciekają. Myślicie że ile osób będzie na jednym serwie grać? 2k przez rok bez spadku? Invoria i tak długo stała z ogromną ilością graczy i za to należy się szacunek. Każdy server się wypala i invoria tez się wypali. Szkoda ze nie potraficie docenić fajnego serva, wycisnąć z niego tyle ile się da i zakończyć grę z miłymi wspomnieniami.

Ja jestem innym graczem nie gram prawie rok by mi skasowali wszystko to jest strata czasu pieniedzy i nerwow.Watpie ze to wszystko nazywa sie wypalaniem bo juz swoj czas przezylo patrzac w ten sposob to juz na pl nikogo nie powinno byc

30331_20_08_10_7_59_30.png

Opublikowano

Ja jestem innym graczem nie gram prawie rok by mi skasowali wszystko to jest strata czasu pieniedzy i nerwow.Watpie ze to wszystko nazywa sie wypalaniem bo juz swoj czas przezylo patrzac w ten sposob to juz na pl nikogo nie powinno byc
Przecież mówili że invoria będzie dalej stać i nie zamierzają jej zamknąć. Pierwszy s1 tez stał kupę czasu mimo że ludzi nie było za wiele i nie zamknęli zatem myślę że można im wierzyć że to samo będzie z obecną invoria. Co do pl to wiesz nie możesz tego porównać z jakimkolwiek privem :P to taki klasyk i zawsze będzie miał swoich fanów :)
Opublikowano

Zagram i polecam :D

Stabilny i ciekawy

­

Jak można napisać o serwerze który jeszcze nie wystartował, że jest stabilny ? 

Ogólnie serwer jak serwer, wszystko to samo co na 90% startujących w tym i poprzednim roku ... 

Opublikowano

POLECAM BO WYPIŁEM,A PREZKAA TAKA KOLOROWA JEST NO TO FAJNIE xD

TAKI REUFRESZYK

INVORIA

TOP1

POZDRAWIAM, BARTNIKA

I DAMIANA SIEMA

CO TAM HOOLLLLL SUENA

NO KURDE GDEII SAL

\LITERKI

KURRDE FDZUEU 

MOJ HAJS

TY K***O ZOSTAW MOJ HAJS XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ALE ZEM SIE NACAL

PENTEEEEEEEEEEEDRON

JEBIEM DINX DALEJ PANOOWIE KWA

A  CO Z BETA? BO CLIENT POBRANY xD

nie pajacuj.

Start serwera jutro? Bardzo duzo ich startuje w ostatnim czasie i straciłem rachubę.

Opublikowano

POLECAM BO WYPIŁEM,A PREZKAA TAKA KOLOROWA JEST NO TO FAJNIE xD

TAKI REUFRESZYK

INVORIA

TOP1

POZDRAWIAM, BARTNIKA

I DAMIANA SIEMA

CO TAM HOOLLLLL SUENA

NO KURDE GDEII SAL

\LITERKI

KURRDE FDZUEU 

MOJ HAJS

TY K***O ZOSTAW MOJ HAJS XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ALE ZEM SIE NACAL

PENTEEEEEEEEEEEDRON

JEBIEM DINX DALEJ PANOOWIE KWA

A  CO Z BETA? BO CLIENT POBRANY xD

nie pajacuj.

Start serwera jutro? Bardzo duzo ich startuje w ostatnim czasie i straciłem rachubę.

29 Kwietnia

Opublikowano

oo widze zapowiada się kozacko.

Serwer mnie zaciekawił czekam na start.

Ps.

Kostiumy,fryz etc na stałe czy na dni -_-

Opublikowano

oo widze zapowiada się kozacko.

Serwer mnie zaciekawił czekam na start.

Ps.

Kostiumy,fryz etc na stałe czy na dni -_-

Z tego co pisali na forum 30 dni podajże. :| 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

Kontakt do was to jest z leksza parodia. Napisałem to samo wam na Fb. Polityka z questami rodu z Harda - Jeśli exp / raty są zwiększone nie powinno być tyle questów na Mediumie, przynajmniej do lvl 40/50 . mam lvl 30 i jak widzę questy (mam ich mnóstwo) zabij 5 metinów cierpienia itp to rzygam, dodatkowo syf +0, ja rozumiem łatwiej dodać jest kosz na itemy, niż usunąć syf +0 no ale jak jesteście profesjonalną ekipą to profesjonalnie powinno być to ogarnięte no i Beta. beta czyli zachęta graczy do testowania serwera, jeśli czytałem dobrze to chcecie testy podzielić na szereg lvl 30-60-90 czy jakoś tak, testowałem sobie już te 2-3 godziny z tego 2 h gonie po m2/dolinie by wydropić riba innego fms, moim skromnym zdaniem takie rzeczy powinny się znaleźć u handlarza (który jest przygotowany na bete) a nie, że ja muszę marnować czas po to by się męczyć z dropieniem podstawy. No i tyle, póki co dalej testować nie będę. Czy będę grał na starcie ? Nie wiem, jeśli nie zmienicie tych niepotrzebnych questów/ syfów to ja mówię pass.

Mówię jak jest, zawsze.

Opublikowano

Co do questow zgadzam się z kolegą wyżej. W dzisiejszych czasach każdy leci na pale z lvlem a przynajmniej większość graczy. Zasyfianie serwera questami do 30 lvl nie ma najmniejszego sensu. Chyba że na serwerach typowo mocno hard gdzie nic nie dostajemy tak naprawdę to wtedy ma to sens. Jak ja czasami patrzę na ekran to aż mi się odechciewa grać. Co z tego że schowam questy jak potem potrzebuje znaleźć konkretny jeden i błądze po ekranie pół dnia. No ale to kwestia stylu gry, przyzwyczajenia i po prostu gustu.

Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

czytam i czytam czytam i czytam czytam i czytam czytam i czytam czytam czytam czytam i czytam juz mi sie nie chce.

Nie polecam nie zagram co za duzo to nie zdrowo :)

czytam i czytam czytam i czytam czytam i czytam czytam i czytam czytam czytam czytam i czytam juz mi sie nie chce.

Opublikowano

Misje zmienimy troche, wiekszość misji bedzie zaczynało się dopiero na 50+lv poza fabularnymi, a co do kostiumów i fryzur to bedzie wersja stała i czasowa.

Opublikowano

Popieram pytaniee , u kogo bedzie reklame ?  Serwer zapowiada sie zajebiscie czekam z niecierpliwoscią   :D

No perfect i tream :D

Opublikowano

Popieram pytaniee , u kogo bedzie reklame ?  Serwer zapowiada sie zajebiscie czekam z niecierpliwoscią   :D

Pewnie u każdego xD Hooltrasa nie znasz? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...