Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Qarth

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 241
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer jest o wiele lepszy niż SuRka, ktory jest pazerny na hajs. Poza tym ten serwer a jego bugolandia to sa dwa inne swiaty. Nie ma co, lepiej zagrać na serwie, gdzie administracja jest dobra, niz grac na bugolandii SuRka.

Opublikowano

Serwer jest o wiele lepszy niż SuRka, ktory jest pazerny na hajs. Poza tym ten serwer a jego bugolandia to sa dwa inne swiaty. Nie ma co, lepiej zagrać na serwie, gdzie administracja jest dobra, niz grac na bugolandii SuRka.

Ty tu wszedles wyrazic opinie nt serwerwa, czy wylac pomyje na Surka? xD

Mimo wszystkich spin powodzenia chlopaki, w tej chwili gdzie wychodzilo tyle tego syfu ludziom przyda sie troche czegos stabilnego.

Opublikowano

A nie dałoby rady zmienić tego ostatniego seta zbroji oraz miecza? Ci co grali na invorii to im się przejadlo to już :p

Opublikowano

Mam nadzieje, że exp nie będzie tak monotonny jak na invori to z pewnością zostane pograć, chyba, że antaris wystartuje ale do wakacji to raczej nie ruszy xD

Opublikowano

CZY WY K***A NIE UMIECIE ZROBIĆ SKRINÓW DO PREZENTACJI? CO TO K***A JEST ZA JAKOŚĆ XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

#EMERYTURA

Opublikowano

A nie dałoby rady zmienić tego ostatniego seta zbroji oraz miecza? Ci co grali na invorii to im się przejadlo to już :p

Może da rade, przemyślimy to jeszcze.

Opublikowano

poprzednie invorie tez blisko rok staly zostaly wylaczone wystartuje ten z obecnej ucieknie kolejna masa ludzi i taki sam los bedzie.

No dokładnie.. stały rok... ktoś nas pobił? Nie :)

Pomyśl na jakich grałeś serwerach... któreś jeszcze są? Nie :)

(nie liczę virtuala)

to juz mowie Balmora,Ravia,imetin s1,Marinermt2,xenox mam tam konta przez wiele lat na tych serverach to zapewne nie maja wyj3bane w gracza ze wydal w przeznaczony server sporo $ i w uj czasu poświecil .Ostatni raz gram na serverze od was czyli obecnej invorii bo to jest wszystko na chwile jak mam grac kilka msc i osiagnac all potem za 2 tyg mi wylacza to ja dizekuje.Powoli przypominacie mi Surka z tymi lanerisami tylko ze on chociaz s1 nie wylaczyl gdzie gra tam 20 osob juz dobre pol roku
No i bardzo dobrze robisz. Myślących graczy to lubie a nie takich co graja na s50 danego serwera tylko admini nazwy zmieniaja i nicki sobie. O invorie sie nie martw i graj spokojnie... Te nazwy co wymieniles to tez administracja robi/robiła inne serwery.

Np na invorii... Skoro grasz to wiesz jak mocno jest rozbudowana i wiesz ze sa tam nowosci ktorych nie zobaczysz nigdzie indziej... Mamy czas wiec wydajemy nowy ktory tez bedziemy rozbudowywac jak inv. Na inv wszystkiego nie wcisniemy a mamy kilka pomyslow na cos fajnego :)

Edit: siedzimy na ts i przez ogrom czasu sie nudzimy (gramy w lola) wiec postanowilismy wydac cos nowego i rozbudowac jak inv.

Edit2: sry za rozstrzepany post ale siedze na fonie :p

Wy oczywiście nie zrobicie s50 bo do was juz na s3  wiekszość starych graczy nie chciała przyjść, wy zrobicie serwer z inna nazwa, no i co z tego? Inna nazwa serwera, trochę zmieniona prezentacja, kolory itd i myślicie ze tego wystarczy? Myślicie ze podziałem "serwer easy" a "serwer medium" zamydlicie oczy graczom. Nabiorą się tylko Ci które nie grali na Invorii s1/s2/s3 :) Zmiana nazwy i typu serwera raczej nic nie zmieni, wasz styl pracy zostaje ten sam i to widać z tej prezentacji. Miałam przyjemność grac na wszystkich waszych odsłonach ( z s3 konto sprzedane po 2 mies bo już było widać ze zbliża się upadek :)) Ze wszystkich waszych serwerów najlepsza była s1 i dlatego stałą tak długo, każdy kolejny serwer serwer stał już co raz mniej :) Resumując, szkoda czasu przerabiać po raz czwarty to samo :)

p.s. jeśli Invoria to był serwer easy/medium to boje się sobie wyobrazić jak będzie wyglądał w waszym wydaniu medium.

Opublikowano

poprzednie invorie tez blisko rok staly zostaly wylaczone wystartuje ten z obecnej ucieknie kolejna masa ludzi i taki sam los bedzie.

No dokładnie.. stały rok... ktoś nas pobił? Nie :)

Pomyśl na jakich grałeś serwerach... któreś jeszcze są? Nie :)

(nie liczę virtuala)

to juz mowie Balmora,Ravia,imetin s1,Marinermt2,xenox mam tam konta przez wiele lat na tych serverach to zapewne nie maja wyj3bane w gracza ze wydal w przeznaczony server sporo $ i w uj czasu poświecil .Ostatni raz gram na serverze od was czyli obecnej invorii bo to jest wszystko na chwile jak mam grac kilka msc i osiagnac all potem za 2 tyg mi wylacza to ja dizekuje.Powoli przypominacie mi Surka z tymi lanerisami tylko ze on chociaz s1 nie wylaczyl gdzie gra tam 20 osob juz dobre pol roku
No i bardzo dobrze robisz. Myślących graczy to lubie a nie takich co graja na s50 danego serwera tylko admini nazwy zmieniaja i nicki sobie. O invorie sie nie martw i graj spokojnie... Te nazwy co wymieniles to tez administracja robi/robiła inne serwery.

Np na invorii... Skoro grasz to wiesz jak mocno jest rozbudowana i wiesz ze sa tam nowosci ktorych nie zobaczysz nigdzie indziej... Mamy czas wiec wydajemy nowy ktory tez bedziemy rozbudowywac jak inv. Na inv wszystkiego nie wcisniemy a mamy kilka pomyslow na cos fajnego :)

Edit: siedzimy na ts i przez ogrom czasu sie nudzimy (gramy w lola) wiec postanowilismy wydac cos nowego i rozbudowac jak inv.

Edit2: sry za rozstrzepany post ale siedze na fonie :p

Wy oczywiście nie zrobicie s50 bo do was juz na s3 wiekszość starych graczy nie chciała przyjść, wy zrobicie serwer z inna nazwa, no i co z tego? Inna nazwa serwera, trochę zmieniona prezentacja, kolory itd i myślicie ze tego wystarczy? Myślicie ze podziałem "serwer easy" a "serwer medium" zamydlicie oczy graczom. Nabiorą się tylko Ci które nie grali na Invorii s1/s2/s3 :) Zmiana nazwy i typu serwera raczej nic nie zmieni, wasz styl pracy zostaje ten sam i to widać z tej prezentacji. Miałam przyjemność grac na wszystkich waszych odsłonach ( z s3 konto sprzedane po 2 mies bo już było widać ze zbliża się upadek :)) Ze wszystkich waszych serwerów najlepsza była s1 i dlatego stałą tak długo, każdy kolejny serwer serwer stał już co raz mniej :) Resumując, szkoda czasu przerabiać po raz czwarty to samo :)

p.s. jeśli Invoria to był serwer easy/medium to boje się sobie wyobrazić jak będzie wyglądał w waszym wydaniu medium.

Jeśli sprzedałeś konto po 2 miesiącach bo zbliżał się koniec serva to właśnie wyszedłeś na głupka bo serwer w świetnej formie stał z 8 miesięcy :) myślę że lepiej żeby powstała invoria s10 niż inny syf co nie potrafi ustać miesiąca na rynku. Grając na invorii przynajmniej wiem ze bugi są eliminowane. Mam nadzieje ze poziom trudności będzie taki sam jak na stojącej obecnie invorii :)
Opublikowano

Zawitam i polecam zmięcie te zbroje dajce te co są do expa a te co są to do pvp to dajcie je do expa :D

Raczej zmieni zbroje do PvP i broń na 150 na inną.

Opublikowano

Ruszy ten to invoria padnie proste. Zawsze tak było. Co nie zmienia faktu, ze invoria to jeden z najlepszych serwerow jakie kiedykolwiek byly.  Oczywiście ten serwer jest godny polecenia, poniewaz napewno bedzie stabilny, a administracja zadba o eventy, aktulizacje i naprawianie bugow. Gorąco polecam zaczynać jesli chcecie pograc dluzej niz kilka dni bo szybko tu nie osiagniecie wszystkiego napewno :P. Polecam.

imetin_logo.png

Opublikowano

Atr*ya s3 Zapraszamy Naid kasy brak ?

Naid nie ma nic wspolnego z tym serwerem.

Ruszy ten to invoria padnie proste. Zawsze tak było. Co nie zmienia faktu, ze invoria to jeden z najlepszych serwerow jakie kiedykolwiek byly.  Oczywiście ten serwer jest godny polecenia, poniewaz napewno bedzie stabilny, a administracja zadba o eventy, aktulizacje i naprawianie bugow. Gorąco polecam zaczynać jesli chcecie pograc dluzej niz kilka dni bo szybko tu nie osiagniecie wszystkiego napewno :P. Polecam.

Nie padnie, tak samo jak dawna invoria s1 nie padła gdy zrobilem serwerem medium o nazwie Astilia.

Opublikowano

Ja rozumiem każdy leci i robi aby hajs leciał. Ale nie przesadzajmy, rozumiem Hool. 

Totalna kopia invorii zostały pozmieniane kolory przy karty ok ( czy jak to się zwało ), bizu i inne pierdołki. Kopia i jeszcze raz kopia. Pewnie znów będą podobne misje co na invorii ( rybak, plaga ) itp.. Robi się to już powoli nudne, startowanie po raz xxx ... Już widzę nawet ten Is, skoro tyle będzie SM za top. Starczy im pewnie na kostium i fryzurkę, może i na peta starczy..

Polecam bo Hool, nie polecam bo kolejna kopia invorii

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Ja rozumiem każdy leci i robi aby hajs leciał. Ale nie przesadzajmy, rozumiem Hool. 

Totalna kopia invorii zostały pozmieniane kolory przy karty ok ( czy jak to się zwało ), bizu i inne pierdołki. Kopia i jeszcze raz kopia. Pewnie znów będą podobne misje co na invorii ( rybak, plaga ) itp.. Robi się to już powoli nudne, startowanie po raz xxx ... Już widzę nawet ten Is, skoro tyle będzie SM za top. Starczy im pewnie na kostium i fryzurkę, może i na peta starczy..

Polecam bo Hool, nie polecam bo kolejna kopia invorii

EEE nie. To, że są te same wersje questów czyli górnictwo, biolog, kolekcjoner nie znaczy od razu, że to kopia :) Aktualnie każdy serwer (prawie lub co drugi) ma takie rodzaje zadań. 

Karty to Nasza nowość i pierwsi je dodaliśmy z all privów. Jest to ciekawy event weekendowy, więc dodaliśmy i tutaj. 

Poza tym nie widzę podobieństw... Sety inne... exp inny... drop inny... mapy (wszystkie) inne i nowe... dungi wszystkie wraz z mapami nowe... misje inne... system łowienia inny i rozbudowany... hmmm może wymień co jest takie same... to prościej mi będzie się ustosunkować. 

Na inv jak wiesz... kupiłem z 30 setów kostiumów na broń... tutaj kostiumy są nawet inne zakupione... Tak samo na inv masz wszystkie mapy inne i niespotykane (dungi +mapy exp 100lvl+) chyba, że jakiś serwer nam którąś z map podpierdzielił.. i tak samo tutaj masz wszystkie mapy nowe... zakupione specjalnie na ten serwer + dungi. 

...ale jak już napisałem... podaj przykłady to się ustosunkuję. 

Ponadto to wersja wyjściowa gry i będzie rozbudowywana jak inv (np inv została rozbudowana o: system rang, system reputacji, gildie, ekwipunek na ulepki, wiele wątków fabularnych nie licząc jakieś 20 dungów na nowych mapach i dungi eventowe). 

Opublikowano

Bronie/Dungi/Moby/Mapy/Skiny 

Masz racje nie sa z Invori lecz z twojego drugiego sponsorowanego serwera At*eya Zgadza sie ? 

Opublikowano

Bronie/Dungi/Moby/Mapy/Skiny 

Masz racje nie sa z Invori lecz z twojego drugiego sponsorowanego serwera At*eya Zgadza sie ? 

Wszystkie moby exportowałem ja, mapy wykonał Mizune na zamówienie na ten serwer.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...