Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Qarth

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 241
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer Qartha = hit, no cóż jednak po przerwie trzeba wrócić do gry, bo tworzyć już nie mam sił ;)
Oczywiście polecam i życzę powodzenia żeby jakieś polskie świniaki nie przeszkadzały. 

Opublikowano

Moze jedynie po grafice prezentacji, bo robila ją ta sama osobe co grafike atreyi.

Opublikowano

Ja tylko mam jedno ważne pytanie. Czy Is znów będzie taki jak na Invorii ? Że trzeba wydać full sianka aby mieć Full PvP i ExP ? 

Kiedy planowany start serwer-a? 

Jakieś reklamy i YT itp już macie ?

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Ja tylko mam jedno ważne pytanie. Czy Is znów będzie taki jak na Invorii ? Że trzeba wydać full sianka aby mieć Full PvP i ExP ? 

Kiedy planowany start serwer-a? 

Jakieś reklamy i YT itp już macie ?

start 29..

Reklamy pracują (ta zapowiedź ma już ponad 12tys wyś a jeszcze kawał czasu) i na YT również będzie odpowiednia reklama. Nie martw się o graczy... jesteśmy doświadczeni i wiemy co robimy :) 

Opublikowano

Nie wiem czy tylko ja mam takie wrażenie, ale serwer na pierwszy rzut oka przypomina mi trochę Atreyę :D

Bo to ten sam serwer D:Kto grał ten od razu zauważy ze 90% to jest identyczny serwer 

Qarth

Grafika to jedno no ale sety/bossy/moby/Wierzchowce/pety też ta sama osoba robila? 

Zeby nie było nic nie mam do serwera wygląda na solidną robotę mam tylko nadzieje ze nie ma tego pseudo technika Naida W administracji 

Opublikowano

Nie lepiej dodać drop z bosów na 130 + 0.1% na drop isa ? Na pewno byście dużo nie stracili.

++Nie można dodać wybonowanego eq na start ?

Będzie tak samo jak z starą invorią wszyscy uciekli na s2 i na s1 nikogo nie było potem Rework s1 i na s2 nikogo nie bylo...

Opublikowano

Nie lepiej dodać drop z bosów na 130 + 0.1% na drop isa ? Na pewno byście dużo nie stracili.

Będzie tak samo jak z starą invorią wszyscy uciekli na s2 i na s1 nikogo nie było potem Rework s1 i na s2 nikogo nie bylo...

To nie jest nowa invoria i przez ten serwer gracze z invorii nie odejda, tak samo jak nie odeszli z starej invorii s1 gdy zrobilem serwer o nazwie Astilia.

Nie wiem czy tylko ja mam takie wrażenie, ale serwer na pierwszy rzut oka przypomina mi trochę Atreyę :D
Bo to ten sam serwer D:Kto grał ten od razu zauważy ze 90% to jest identyczny serwer 
Grafika to jedno no ale sety/bossy/moby/Wierzchowce/pety też ta sama osoba robila? 

Zeby nie było nic nie mam do serwera wygląda na solidną robotę mam tylko nadzieje ze nie ma tego pseudo technika Naida W administracji

pety wierzchowce itd exportowałem ja.
Opublikowano

Nie dajemy wybonowanego eq na start 

niech zgadne no perfect będzie tu nagrywał a pozniej tream jak skonczy A...... tak ? :D

Opublikowano

niech zgadne no perfect będzie tu nagrywał a pozniej tream jak skonczy A...... tak ? :D

noperfect chwilowo tylko zapowiedz a pozniej serie. 

tream tak samo jak dobrze pójdzie. 

Opublikowano

I tak będzie dużo ludzi ze względu na stabilność

Opublikowano

To nie jest nowa invoria i przez ten serwer gracze z invorii nie odejda, tak samo jak nie odeszli z starej invorii s1 gdy zrobilem serwer o nazwie Astilia.

kiedys nie byliscie tak znani co teraz i wsrod graczy invorii przeszla obok ta informacja ze robisz inny server + nie bylo takiej reklamy. terazniejszosc jest taka za cala invoria huczy o nowym serverze od was dzis skonczyla top 1 gildia asylum tematy na forum sa tylko ze sprzedaza postaci ja rozumiem chcecie zarobic dlatego nowy projekt  nie jestem cebula sam wam dawalem  w sumie tam grosza zarobic przez 3 edycje.Jesli szanujecie gracza ktory poswiecil kilka set nocek i wydał (mniejsza tu) na 3 edycjach to przy zamkncieciu tej invorii chociaz napiszcie na forum temat wystarczy  ''dziekujemy za gre'' .Ja na pewno bede gral jeszcze na invorii ale sam jej nie zasponsoruje  nie sprzedaje nie wymieniam postaci przez 3 edycje do konca. malo jest takich wiernych graczy jednemu serverowi o ile tacy sa.Powodzenia z Athesem wiecej wierniejszych graczy 

30331_20_08_10_7_59_30.png

Opublikowano

Śmieszne jest to, że próbują na siłę zatrzymać graczy na invo... i nawet zakazali pisać na grze, że ktoś chce sprzedać postać-grozi to banem.

Tak wgl co do Athesa to prezentuje się całkiem spoko. Życzę powodzenia.

Opublikowano

Ale macie ból dupy japier*ole -.- . Nie chcesz nie graj a nie pisz bezsensownie , że skopiowane i wklejone . Jak wam nie pasuje , to zrobcie wlasny serwer , pochwalcie sie w zapowiedziach i to tyle .. btw 2/3 osob z tego co widze serwa nie poleca ,  bo duzo rzeczy z invorii a na starcie przewiduje duza liczbe osob i pewnie nawet wieksza polowe z tych co krytykują ^^ . Tyle z mojej strony , jak najbardziej polecam , poniewaz teraz i tak nic lepszego nie wystartuje :)

https://www.youtube.com/watch?v=8ODI-D2DzVE  MIA KHALIFA ! :)

PAMIĘTAJ NIGDY SIĘ NIE PODDAWAJ ,KIEDY UPADASZ WSTAWAJ !!

:yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:

Opublikowano

Chętnie zagram, w końcu coś stabilnego i nie padnie po miesiącu z tą administracją  ;) Pozdrawiam i czekam z niecierpliwością na start  :yay:

Opublikowano

Nie powiem, bo serwer fajnie się zapowiada, przynajmniej z prezentacji można dużo się dowiedzieć. A czy będzie inwestowane w dużą reklamę jak na invorii? 

Opublikowano

Ale macie ból dupy japier*ole -.- . Nie chcesz nie graj a nie pisz bezsensownie , że skopiowane i wklejone . Jak wam nie pasuje , to zrobcie wlasny serwer , pochwalcie sie w zapowiedziach i to tyle .. btw 2/3 osob z tego co widze serwa nie poleca ,  bo duzo rzeczy z invorii a na starcie przewiduje duza liczbe osob i pewnie nawet wieksza polo

we z tych co krytykują ^^ . Tyle z mojej strony , jak najbardziej polecam , poniewaz teraz i tak nic lepszego nie wystartuje :)

Antaris ;)

Serwer nie prezentuje się źle, ale za dużo Invorii się pojawiło. :)

Powodzenia, ale Invoria to Invoria. ^^

knm7jLQ.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...