Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Qarth

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skoro server jest dla graczy to nie pomysleliscie nad tym zeby dodac ankiete w tak waznych sprawach?

Skoro tak mocno trzymacie sie zmianek w sklepie a nie z dropu to przynajmniej dajcie jakas seonsowna cene za nie.

Przykladowo za 5k 25kk czy cos w tym stylu.

• Odpowiedzi 241
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skoro server jest dla graczy to nie pomysleliscie nad tym zeby dodac ankiete w tak waznych sprawach?

Skoro tak mocno trzymacie sie zmianek w sklepie a nie z dropu to przynajmniej dajcie jakas seonsowna cene za nie.

Tak, specjalnie dla Ciebie zrobią ankietę i zmienią ceny na takie, jakie sobie życzysz  ;)

Z niecierpliwością czekam na jutrzejszy start i mam nadzieję, że w tym czasie nie będzie większych problemów z serwerem  ;) Jaki jest adres TS serwera?

Opublikowano

Ale czy ja napisalem ze tylko dla mnie?

Jak widac po tym temacie nie tylko mi to przeszkadza wiec co za problem zrobic ankiete?

Serwer jest dla graczy i to oni powinni decydowac o niektorych tak waznych aspektach gry,  a moze jestem w bledzie?

Opublikowano

Zgodzę się z Tobą, zdanie graczy ma znaczenie. Przynajmniej większości graczy, więc od kiedy pięć osób to większość?  :D (Tak, od nowa przejrzałam prezentację). Zresztą, osoby tworzące serwer mają określoną koncepcję, jak ma wyglądać i powiedzmy sobie szczerze, nie muszą zmieniać wszystkiego.

Prosta sprawa, jeśli mi się coś na serwerze nie podoba to albo na nim nie gram albo przymykam oko na ten defekt.

Opublikowano

Skąd zdobędę  pd na małym lvl ?

Co do zmianek to jest dobrze. 

Kupie za 30 zł przelewem pd z is na 7 dni i wierzchowca, czy nie bardzo ?

Będzie naprawione zapisywanie tp na tych mapach do expa ?

Opublikowano

Tak, specjalnie dla Ciebie zrobią ankietę i zmienią ceny na takie, jakie sobie życzysz  ;)

Z niecierpliwością czekam na jutrzejszy start i mam nadzieję, że w tym czasie nie będzie większych problemów z serwerem  ;) Jaki jest adres TS serwera?

ts.entergames.pl

Opublikowano

Nigdzie nie napisalem ze wiekszosc. Zreszta w tym temacie wypowiada sie ze 20 osob a potencialnych graczy moze byc tysiace.

Pare osob z ktorymi gadalem zylo w przekonaniu ze nieskonczona ilosc zmianek jest tylko w becie.

Ostani ich server to typowy easy a wedlug zapowiedzi ten server to medium i mialem nadzieje ze zostane tu na dluzej jednak po becie wiekszosc rzeczy mnie zniechecila.

Po paru tygodniach moze przyjsc fala opuszczania servera bo wiele osob wbije wszystko na max i co tu robic?

Wojen jest malo na prywatnych serverach  i co dalej?

Opublikowano

Nie do końca zrozumiałeś, o co mi chodziło. Być może źle to ujęłam w słowa.

Miałam na myśli, że tutaj za modyfikacją zmianek jest 5 osób (które się wypowiedziały), czyli jest to mniejszość graczy. A decydujący głos ma zawsze większość, więc.. Sam rozumiesz  ;) Do pomysłu z ankietą na ten temat można wrócić, ale dopiero, gdy serwer wystartuje i powiedzmy w grze można na czacie nawet spytać, co ludzie o tym sądzą.

Serio nieskończone zmianki mają prawo bytu tylko na serwerach easy? Jeden element gry (nie aż tak istotny) ma określać typ całego serwera? 

Osobiście nigdy nie narzekałam po wbiciu max poziomu na jakąś nudę (mówię o graniu na serwerach tej administracji). Zawsze jakieś zajęcie się znalazło  ;) Chyba, że gra się samemu, to faktycznie wtedy może być ciężko  ;)

Opublikowano

Miałam na myśli, że tutaj za modyfikacją zmianek jest 5 osób (które się wypowiedziały), czyli jest to mniejszość graczy. A decydujący głos ma zawsze większość, więc.. Sam rozumiesz  ;) Do pomysłu z ankietą na ten temat można wrócić, ale dopiero, gdy serwer wystartuje i powiedzmy w grze można na czacie nawet spytać, co ludzie o tym sądzą.

Serio nieskończone zmianki mają prawo bytu tylko na serwerach easy? Jeden element gry (nie aż tak istotny) ma określać typ całego serwera? 

Osobiście nigdy nie narzekałam po wbiciu max poziomu na jakąś nudę (mówię o graniu na serwerach tej administracji). Zawsze jakieś zajęcie się znalazło  ;) Chyba, że gra się samemu, to faktycznie wtedy może być ciężko  ;)

To chyba ty mnie nie zrozumialas bo mi chodzilo o to ze wiekszosc tutaj nie ma znaczenia bo malo osob tutaj sie udziela  a potencialnych graczy jest o wiele wiecej.

Ahhh to czytanie ze zrozumieniem takie trudne:( 

Skoro ma to byc medium to jakas minimalna trudnosc powinna byc?

Exp jest szybki dungeonow nie trzeba wiele razy przechodzic a zmianki nieskonczone przy srednich 80% to ja sie pytam czym to sie rozni od invori?

Mniejszym expem paroma ku do przeczytania i?

No faktycznie bedzie co robic bo zapomnialem o kartach! ;) 

Opublikowano

To chyba ty mnie nie zrozumialas bo mi chodzilo o to ze wiekszosc tutaj nie ma znaczenia bo malo osob tutaj sie udziela  a potencialnych graczy jest o wiele wiecej.

Ahhh to czytanie ze zrozumieniem takie trudne:( 

Skoro ma to byc medium to jakas minimalna trudnosc powinna byc?

Exp jest szybki dungeonow nie trzeba wiele razy przechodzic a zmianki nieskonczone przy srednich 80% to ja sie pytam czym to sie rozni od invori?

Mniejszym expem paroma ku do przeczytania i?

No faktycznie bedzie co robic bo zapomnialem o kartach! ;)

Akurat przytyk do czytania ze zrozumieniem nie powinieneś kierować do mnie, bo znów nie zrozumiałeś moich słów, skoro napisałeś takie rzeczy  :D

Więc może to streszczę, żebyś nie musiał specjalnie się wysilać: nikt nie zmusza Cię do grania tutaj  ;) I jeśli byś chciał jeszcze zamienić ze mną kilka słów, zapraszam na PW, żeby nie śmiecić w prezentacji  ;)

Opublikowano

Jeszcze będzie płacz, ze serwer hard, a nie medium, bo będzie co robić. Oj będzie. ;)
Polecam i do jutra!

"Bongzilla" - also known as "Wendy"
PwEaDpC.jpg

Opublikowano

Na stronie grafiki "banerów" (np. /img/banner03.jpg, /img/banner03.jpg itp.) się nie wczytują.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

На строніе графікі "банеро́в" (нп. /img/banner03.jpg, /img/banner03.jpg ітп.) сіѧ ніе вчытуйѫ.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...