Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Qarth

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bronie/Dungi/Moby/Mapy/Skiny 

Masz racje nie sa z Invori lecz z twojego drugiego sponsorowanego serwera At*eya Zgadza sie ? 

Nie... są tylko na ten serwer i zobaczysz tylko na tym chyba, że jakiś serwer ukradnie. 

Polecam serdecznie jak zwykle HOOl robi Najlepsze serwery :) Na pewno zawitam u CIebie :D

<3 

• Odpowiedzi 241
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

poprzednie invorie tez blisko rok staly zostaly wylaczone wystartuje ten z obecnej ucieknie kolejna masa ludzi i taki sam los bedzie.

No dokładnie.. stały rok... ktoś nas pobił? Nie :)

Pomyśl na jakich grałeś serwerach... któreś jeszcze są? Nie :)

(nie liczę virtuala)

to juz mowie Balmora,Ravia,imetin s1,Marinermt2,xenox mam tam konta przez wiele lat na tych serverach to zapewne nie maja wyj3bane w gracza ze wydal w przeznaczony server sporo $ i w uj czasu poświecil .Ostatni raz gram na serverze od was czyli obecnej invorii bo to jest wszystko na chwile jak mam grac kilka msc i osiagnac all potem za 2 tyg mi wylacza to ja dizekuje.Powoli przypominacie mi Surka z tymi lanerisami tylko ze on chociaz s1 nie wylaczyl gdzie gra tam 20 osob juz dobre pol roku
No i bardzo dobrze robisz. Myślących graczy to lubie a nie takich co graja na s50 danego serwera tylko admini nazwy zmieniaja i nicki sobie. O invorie sie nie martw i graj spokojnie... Te nazwy co wymieniles to tez administracja robi/robiła inne serwery.

Np na invorii... Skoro grasz to wiesz jak mocno jest rozbudowana i wiesz ze sa tam nowosci ktorych nie zobaczysz nigdzie indziej... Mamy czas wiec wydajemy nowy ktory tez bedziemy rozbudowywac jak inv. Na inv wszystkiego nie wcisniemy a mamy kilka pomyslow na cos fajnego :)

Edit: siedzimy na ts i przez ogrom czasu sie nudzimy (gramy w lola) wiec postanowilismy wydac cos nowego i rozbudowac jak inv.

Edit2: sry za rozstrzepany post ale siedze na fonie :p

Wy oczywiście nie zrobicie s50 bo do was juz na s3 wiekszość starych graczy nie chciała przyjść, wy zrobicie serwer z inna nazwa, no i co z tego? Inna nazwa serwera, trochę zmieniona prezentacja, kolory itd i myślicie ze tego wystarczy? Myślicie ze podziałem "serwer easy" a "serwer medium" zamydlicie oczy graczom. Nabiorą się tylko Ci które nie grali na Invorii s1/s2/s3 :) Zmiana nazwy i typu serwera raczej nic nie zmieni, wasz styl pracy zostaje ten sam i to widać z tej prezentacji. Miałam przyjemność grac na wszystkich waszych odsłonach ( z s3 konto sprzedane po 2 mies bo już było widać ze zbliża się upadek :)) Ze wszystkich waszych serwerów najlepsza była s1 i dlatego stałą tak długo, każdy kolejny serwer serwer stał już co raz mniej :) Resumując, szkoda czasu przerabiać po raz czwarty to samo :)

p.s. jeśli Invoria to był serwer easy/medium to boje się sobie wyobrazić jak będzie wyglądał w waszym wydaniu medium.

Jeśli sprzedałeś konto po 2 miesiącach bo zbliżał się koniec serva to właśnie wyszedłeś na głupka bo serwer w świetnej formie stał z 8 miesięcy :) myślę że lepiej żeby powstała invoria s10 niż inny syf co nie potrafi ustać miesiąca na rynku. Grając na invorii przynajmniej wiem ze bugi są eliminowane. Mam nadzieje ze poziom trudności będzie taki sam jak na stojącej obecnie invorii :)

W dupie mam to co myślisz. Trociny, trociny i klej do tapet  B)

Opublikowano

Zbroja i broń do PvP na 150lv bedzie miała inny wygląd, nowy prezentuje się następująco:

63d0OqR.png

Do prezentacji zostanie dodane do jutra, tak samo wygląd nowych petów które nie są tu pokazane.

Opublikowano

Nieskończone zmianki i dodania = easy, a nie jakiś medium.

Jeden z niewielu minusów tego serwera to okejki. Przez jakieś dziwne znaczki będzie tylko trudniej sobie rozpisywać grę. Dodajcie może w opcjach gry, że można to zmienić na normalne.

Tak to polecam, bo Hooltras, serwer będzie stabilny. I tak naprawdę - czemu się przywalacie o to, że ktoś robi 23874 serwerów? Z tego co pamiętam, to każda invoria była bardzo zmieniona, nie były to jakieś perfidne reworki, gdzie został zmieniony 1 set zbroi i dodany jakiś system z 2012 roku, a serwery stały bardzo długo. Tak naprawdę, to ile z was gra na serwerach easy/medium dłużej, niż 3/4 miesiące? Niewielu (nie liczę tu balmory, czy vesterisa).

tenor.gif

Opublikowano

Pisałem że nie jest to typowy medium tylko łatwiejszy, zmianki to jedna z tych nietypowych zmian, chcemy by serwer nie był za łatwy ale żeby gra na nim była przyjemna dla każdego, nie zaleznie od tego jaki lubi typ serwera.

Opublikowano

Polecam ze względu na administrację, bo będzie na 100% stabilny, lecz z drugiej strony to tylko troche zmodyfikowana invoria więc raczej nie ma co oczekiwać zbyt wiele.

KpcePpi.png

Opublikowano

Nie jest to zmodyfikowana invoria, to zupelnie inny serwer, po prezentacji nie możesz tego stwierdzić, dopiero gdy beta/serwer wystartuje będziesz mogl sie przekonać.

Opublikowano

Pięknie się zapowiada :)

Co z reklamą?

Pytać się na serwerach gdzie jest Hooltras co z reklamą to jak pytanie się "Czy trawa jest zielona?" :D

Co do tematu:

Prezentacja piękna, bardzo mi się podoba, wybór postaci, królestwa też niczego sobie.

Serwer jak tak patrzę to może być na miarę starego As***ala, chociaż kilku "nowości" brakuje. :D

Podoba mi się, że można zmieniać tekstury m1/wygląd i wyłączenie informacji o yang - czytelniejszy czat (ważne smaczki)

Lekkie połączenie ciekawych aspektów z serwerów gdzie Hool był sponsorem, ale w sumie nie powinno to wyjść na złe.

Życzę powodzenia, jeśli wszystko wypali bez problemów to będziemy(niekoniecznie ja) mieli serwer na długie letnie dni i o ile o rozgrywkę się nie martwię to mam nadzieję, że choć trudno to będzie można się dorobić IS'a PvP w grze(nie tylko kupując od graczy IS).

Pozdrawiam i życzę miłej nocy!

­

Opublikowano

1. Czy mi sie wydaje, czy dużo elementów z jednego serwera Entergames którego nazwy nie moge napisać?

2. Kto dokładnie jest w teamie oprócz oczywiscie Hoola i Quartha

3. Będzie spam SMS (smy?)

sygna.tan.png

Opublikowano

Moby, bossy itd exportowałem sam jeśli o to pytasz

1 Moderator i 2 GM którzy nie są znani

Tego ci teraz nie powiem ale możliwe

Opublikowano

Powinieneś dać radę, nie są ulepszone czy coś a możesz łatwo zdobyć błogosławieństwa, dłonie kryta itd które ci pomogą.

Opublikowano

Powinieneś dać radę, nie są ulepszone czy coś a możesz łatwo zdobyć błogosławieństwa, dłonie kryta itd które ci pomogą.

Poziom trudności będzie taki jak na invorii? Powrót do dungow będzie możliwy po kicku?
Opublikowano

Poziom trudności będzie taki jak na invorii? Powrót do dungow będzie możliwy po kicku?

to jest medium, invoria to easy/medium, ten serwer jest trudniejszy.

Opublikowano

Chyba wszyscy wiedzą że invoria tylko z nazwy była easy :p no chyba ze exp,można powiedziec ze był easy
Opublikowano

Jezeli na invori eq robilo sie kilka miechow to tu moge liczyc na dluzsza zabawe :D?

Czy system szarf wyglada jak na invori?

imetin_logo.png

Opublikowano

System Szarf działa jak na globalu, tzn pobiera % z zbroi i broni.

Na invorii jest więcej eq, tutaj są 4 bronie PvP i 3 bizuterie. To jest zupełnie inny typ serwera i zrobiony od nowa, porownywanie jest tutaj bez sensu.

Opublikowano

Na invorii jest więcej eq, tutaj są 4 bronie PvP i 3 bizuterie. To jest zupełnie inny typ serwera i zrobiony od nowa, porownywanie jest tutaj bez sensu.

Z całym szacunkiem może nie byłoby porównania arthes'a do invorii gdyby nie to że arthes to 90% invoria ^^

Opublikowano

Z całym szacunkiem może nie byłoby porównania arthes'a do invorii gdyby nie to że arthes to 90% invoria ^^

Ok, skoro tak twierdzisz to może i masz rację... co jest takie samo tylko napisz.

90% więc wymień bo patrze na ta prezkę i nic nie jest takie samo oprócz opcji w cliencie xD

Opublikowano

Może dla wielu to takie same servy bo też muszą bić bossy i chodzić na dungi xddd wybaczcie Panowie ale teksty o podobnienstwie są zwyczajnie zjebane i niepoparte żadnymi argumentami :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...