Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arthia [Dedyk] [Easy] [Rework]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ofensywnie 20:46 weekend a na serwerze 160 ++ graczy.Progres

Chciałbym pograć ale padnie  :(

Wszystko kiedyś padnie nawet Laneris S3 xD. Arthia stoi do samego końca, więc nie siej paniki koleś.

• Odpowiedzi 270
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nwm skad wy macie te 150 osob jak all spoty/metki I kuuzfa bossy pozajmowane.... Graczy nie brakuje skelpikow owszem wszystko samemu praktycznie :D moze dlatego ze przez Helioxa botow nie ma nolife.

Polecam xD

Opublikowano

Trochu mało graczy, 150-200 online to tak niezbyt fajnie. Już mam postać i pomysł na reklamę, ale musi mi się to opłacać. 500 SM za odcinek reklamowy by mnie zadowoliło.

Lesandi

giphy.gif

Kocur™

Opublikowano

Trochu mało graczy, 150-200 online to tak niezbyt fajnie. Już mam postać i pomysł na reklamę, ale musi mi się to opłacać. 500 SM za odcinek reklamowy by mnie zadowoliło.

Lesandi

no czuje ze po twojej reklamie bedzie 3k online 30 łapek 200-300 wyśw gratuluje popularności  :lenny:

Opublikowano

Lesandi

no czuje ze po twojej reklamie bedzie 3k online 30 łapek 200-300 wyśw gratuluje popularności  :lenny:

haahah ale beka z tego serwera jest :D Pozajmowane spoty jak wszystko wolne.. :) 

Opublikowano

Lesandi

haahah ale beka z tego serwera jest :D Pozajmowane spoty jak wszystko wolne.. :)

To wyjdź i nie komentuj...

Zapraszamy serdecznie na serwer. Na Facebook.com/Arthia.eu odbywa się konkurs na SM.

Opublikowano

Czemu się nie mogę zalogować? Wpisuję 100 raz dobry login i hasło i cały czas, że złe. -.-

Opublikowano

Czemu się nie mogę zalogować? Wpisuję 100 raz dobry login i hasło i cały czas, że złe. -.-

Skorzystaj z opcji przypomnienie hasła lub załóż nowe konto.

Opublikowano

Niebawem na serwerze odbędzie się event szukania GM. Jutro raty serwerowe.

[uPDATE] Na serwer zostały dodane marmury polimorfii do zdobycia w każdym m1 u Seon Pyonga za drobną opłatą.

13062405_976368502454500_116061595608387

13055427_976368515787832_571170440446912

13012820_976368532454497_745569391202444

Opublikowano

Oby okazał się godnym następcą słynnego serwera PandoraMT2... Dla tych co sadzą, że jest mało graczy dodam, że grają tam ludzie co lubią klimaty starego dobrego priva gdzie nie było pierdyliard setów i innych gówienek.

Opublikowano

jest tyle serverow na rynku gdzie nie ma zadnych klasowek 1 czy 2 servery nie zaszkodzi poza tym bez tego to by nawet to pandory nie przypominalo

30331_20_08_10_7_59_30.png

Opublikowano

Pozdrawiam wsyztskih ktorzy na poprzedniej Arthi mieli po kilkanascie kont i tera zmaja w c**j SM'ów xD

Serwer jak ktos lubi Pandorke to calkiem spoko ^^

Opublikowano

No kurde zagrał bym ale padnie pewnie :( a mi się tak podoba 

Jak znam administrację to będą się długo trzymać. Zapewniam! :)

Opublikowano

Grałem na poprzedniej odsłonie i do momentu tego cyrku był naprawdę super :) 
Szkoda, że tak mało ludzi :/ 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...