Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arthia [Dedyk] [Easy] [Rework]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Weźcie no perfecta, treama czy kogoś tam i 1k graczy macie... Sh4ake'a, pełno youtuberów jest, a Adaś? Taka droga ta reklama xD???

Wydaj 1000zł na reklamę wtedy pogadamy ;]

• Odpowiedzi 270
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Weźcie no perfecta, treama czy kogoś tam i 1k graczy macie... Sh4ake'a, pełno youtuberów jest, a Adaś? Taka droga ta reklama xD???

NoPerfect 250zl za odcinek ;)

Opublikowano

No właśnie, a ja na kasie nie śpie nie jestem żaden Surek co ma w uj hajsu i reklamuje gdzie chce.

Odcinek od Buntownika

Opublikowano

No właśnie, a ja na kasie nie śpie nie jestem żaden Surek co ma w uj hajsu i reklamuje gdzie chce.

Odcinek od Buntownika

Nie chce być chamski ale jak nie masz kasy to się w świecie metina nie liczysz :) Masz prosty przykład siebie i twojego serwera :)

Pozdro

Opublikowano

Przypomina mi stare serwerki wielki + pogram moze ponagrywam

Mam problem z polaczeniem konta z forum jakis pomysl?

Witaj, dzięki za opinię. Niestety na tą chwilę łączenie kont z forum jest niedostępne.

Pamiętajcie im więcej lajków tym lepszy event :)

https://www.facebook.com/Arthia.eu/posts/967556606669023:0

12512666_968258679932149_489847840746160

Podczas dzisiejszej przerwy:

-Dodano Azraela na mapę 150, resp co 1.5h (Miejsce na zdjęciu)

-Polepszono drop z metków na mapie 150

-Można handlować każdym PD i Rękawiczką

Pamiętajcie lajki pod tamtym postem eventowym zbieracie do niedzieli X8YPpi6kcyo.png!

Wyniki od Skejciora

Opublikowano

Jedyne co na tym serwerze jest podobnego do pandory to syf wypadający z mobów w M1 xD Zgaście to zanim złoży jaja

OQqSOv4.png

Opublikowano

Jedyne co na tym serwerze jest podobnego do pandory to syf wypadający z mobów w M1 xD Zgaście to zanim złoży jaja

Tylko 10 lvl wbiłeś GZ xD

Opublikowano

@"

D0MIK

" Takich jak Ty to jedynie zagazować żeby nie stworzył kolejnego pokolenia zjebó*w umysłowych. :)

Odcinek od Buntownika

Nie chce być chamski ale jak nie masz kasy to się w świecie metina nie liczysz :) Masz prosty przykład siebie i twojego serwera :)

Pozdro

@ZabijamLufke Kto tak powiedział że jeżeli nie masz hajsu, to się nie liczysz w świecie metina? XDDD Ty to Sobie teraz wymyśliłeś?

Tak w ogóle to powodzenia Ci życzę z takim zjeban*m podejściem w życiu .. Mech

Poza tym, widać że team @1361622928-U485574.pngArthia.eu dba o serwer i o graczy. Nie to co jest na Tanavisie xD

*Podkręcony licznik

*Administracja z rozumem 10 latka

@1361622928-U485574.pngArthia.eu stworzyli serwer który ma być lekkim odzwierciedleniem Pandorymt2, nie zerznięciem w 100% Jak to jest na Tanavisie.

Tutaj unowocześnili w jakimś stopniu starą Pandorę.

Co prawda Legendy się nie da zwrócić, ale gra się przyjemniej niż na jakichś Lanerisach które znudzą Wam się po tygodniu gry... A Surek jebnie kolejną S4 xDDDDDD

I na gimbusach sobie w ten sposób będzie zbierał hajs na ladę.

Opublikowano

Poza tym, widać że team @1361622928-U485574.pngArthia.eu dba o serwer i o graczy. Nie to co jest na Tanavisie xD

*Podkręcony licznik

*Administracja z rozumem 10 latka

@1361622928-U485574.pngArthia.eu stworzyli serwer który ma być lekkim odzwierciedleniem Pandorymt2, nie zerznięciem w 100% Jak to jest na Tanavisie.

Tutaj unowocześnili w jakimś stopniu starą Pandorę.

Co prawda Legendy się nie da zwrócić, ale gra się przyjemniej niż na jakichś Lanerisach które znudzą Wam się po tygodniu gry... A Surek jebnie kolejną S4 xDDDDDD

I na gimbusach sobie w ten sposób będzie zbierał hajs na ladę.

Staramy się jak możemy :)

Odcinek od Gutki

https://www.youtube.com/watch?v=zTp1OW4z9SY

Odcinek od MattBro PL

https://www.youtube.com/watch?v=s6IfAX1R8yo&feature=youtu.be

Opublikowano

Boże!!! widzisz i nie grzmisz.

Po cholerę pisać ile się zapłaciło za reklamę ? to powinno zostać między wami. :P

Co do servera, nie grałem ale mam sentyment do Pandory :D jeśli mogę wtrącić, zmieńcie tą ostatnią zbr. na coś innego. życzę powodzenia i obyście nie padli zbyt szybko.

A wszystkim Hejterom współczuję. serio :D

Pozdr. DarkSnow95 

„Oto mi rycerz! Kopia u toku, Z ramion mu skrzydła płyną sokole! Odwaga w piersiach, męstwo gra w oku, Szyszak jak gwiazda błyszczy na czole! Zawsze zwycięski zastęp tych wojów, Do dawnych synów podobny Sparty, Wśród tylu bitew i krwawych znojów, Jak mur z żelaza stał nieprzeparty! A kiedy gnuśność nami owładła, To i Husarya wtedy upadła!”

Opublikowano

Boże!!! widzisz i nie grzmisz.

Po cholerę pisać ile się zapłaciło za reklamę ? to powinno zostać między wami. :P

Co do servera, nie grałem ale mam sentyment do Pandory :D jeśli mogę wtrącić, zmieńcie tą ostatnią zbr. na coś innego. życzę powodzenia i obyście nie padli zbyt szybko.

A wszystkim Hejterom współczuję. serio :D

Pozdr. DarkSnow95 

Dzięki za opinię.

Kolejny filmik

https://www.youtube.com/watch?v=s6IfAX1R8yo&feature=youtu.be

Opublikowano

Kiedy Wy zrozumiecie że nie liczy sie ilość subów tylko wyświetleń, zainteresowania i progresu kanału na YT. Dlaczego wpychacie na siłe gości którzy robią słabe odcinki , są oklepani i coraz częściej hejtowani. Nie mówie tutaj o tych youtuberach z prezentacji ale czasami taka zapowiedz to wręcz antyreklama. Wciąż nie rozumiem fenomenu wielkich youtuberów (6-xK) subów ze sceny metina. 
A co do serwera to grałem na pierwszej odsłonie i taki monotonny że tylko dla klimaciarzy pandory , ja nie pogram , ale pozdrooo ;) powodzenia 

Opublikowano

To ja mam pytanie do GMa Yoshiego -  Czy będzie tak samo jak na AriusMT2 i dostanę od Ciebie itemki, jak ładnie poproszę?

visualcsharp_2.png

Mały test na gimnazjalistę: 

public static void testnagimbusa()
{
	Console.WriteLine("Podaj ulubionego YouTubera: ");
	string youtuber = Console.Read();
	if (youtuber = "gimper")
	{
		Console.WriteLine("Jesteś gimbusem");
	}
	else if (youtuber = "rojo")
	{
	}
	else if (youtuber = "isamu")
	{
		Console.WriteLine("Jesteś gimbusem z kompleksem małego przyrodzenia");
	}
	else if (youtuber = "nitrozyniak")
	{	
	}
	else
	{	
		Console.WriteLine("Masz więcej, niż 16 lat");
	}
}

Opublikowano

To ja mam pytanie do GMa Yoshiego -  Czy będzie tak samo jak na AriusMT2 i dostanę od Ciebie itemki, jak ładnie poproszę?

Tutaj może ci nie da ich jak na AriusMT2, ewentualnie sprzeda ;).

Opublikowano

Tutaj może ci nie da ich jak na AriusMT2, ewentualnie sprzeda ;).

Proszę nie przywiązywać nas do administracji serwera z, którym nie mieliśmy ani nie mamy nic wspólnego. Na Arthia.eu komendy na potwory oraz itemy są zablokowane.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...