Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arthia [Dedyk] [Easy] [Rework]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie do was ludzie...Czemu tak ciśniecie serwery ? A co do serwera mi się podoba ;p juuż długo nie dropiłem fms,stalki itp.Fajnie jest znowu wbijać skille a nie że wszystko na p...

• Odpowiedzi 270
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam , chciałbym podzielić się swoimi odczuciami co do serwa . Niby serwer easy a musze tracić czas na podnoszenie sztabek i wyszukiwanie ich spośród śmieci po drugie na końcu AV2 stoi sura który wpierw informuje że potrzebuje 10 krętych kluczy po czym jak sie zdecydujemy to pisze że musimy mieć 20 krętych kluczy ale to nic najlepsze teraz będzie bo zabiera klucze a nie przenosi do komnaty smoka :) 

Opublikowano

Mam pytanie do was ludzie...Czemu tak ciśniecie serwery ? A co do serwera mi się podoba ;p juuż długo nie dropiłem fms,stalki itp.Fajnie jest znowu wbijać skille a nie że wszystko na p...

Dzięki!

Jak będzie przynajmniej te 400 online w południe to wpadnę bo serwer fajnie się prezentuje :^)

Mam nadzieję, że reklama u Adasia coś da

online 84 osoby? :O

200.

Witam , chciałbym podzielić się swoimi odczuciami co do serwa . Niby serwer easy a musze tracić czas na podnoszenie sztabek i wyszukiwanie ich spośród śmieci po drugie na końcu AV2 stoi sura który wpierw informuje że potrzebuje 10 krętych kluczy po czym jak sie zdecydujemy to pisze że musimy mieć 20 krętych kluczy ale to nic najlepsze teraz będzie bo zabiera klucze a nie przenosi do komnaty smoka :)

A wchodziłeś przez M1?

Opublikowano

A wchodziłeś przez M1?

wchodziłem przez pierścień tele 

Opublikowano

A wchodziłeś przez M1?

wchodziłem przez pierścień tele 

Duch sura znajduje się w M1 i tylko ten działa.

Shinsoo

12552637_925737104184307_742189587050943

Jinno

12644994_925737074184310_823798229103610

Chunjo

12552585_925737054184312_876844501482518

Opublikowano

Bardzo przyjemnie się gra :)

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Prezentacja nie zachęca mnie jakos do gry za malo dodatków :)

Służę pomocą również innym użytkownikom :) jak potrzeba pomocy zapraszam na pw na pewno pomogę

Opublikowano

Jak tam? opłaca się jeszcze wbijać? widzę że tylko 100 online ;c

@

Opłaca , opłaca, z tego co wiem jutro jakieś serie z serwera się zaczynają :) Wbijaj śmiało.

Prezentacja nie zachęca mnie jakos do gry za malo dodatków :)

Prezentacja nie zachęca, ale wbij i się przekonaj :D

@down

@PussyLover.

W niektórych momentach musi być trochę ciężej, nie że maxymalny level w dzień :D

Opublikowano

No, ale exp od 80 do 85 to jest katastrofa... z pd od 80 do 82 w 45 minut jakos ;v 

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Ja polecam serwer tylko jakoś mało graczy jest załatwiajcie reklamę  ;)

Jest zamówiona za 550zł u Adasia. Czekamy aż nagra.

Tyle hajsu w błoto na coś co nie przyniesie efektu ?

/

Opublikowano

Weźcie no perfecta, treama czy kogoś tam i 1k graczy macie... Sh4ake'a, pełno youtuberów jest, a Adaś? Taka droga ta reklama xD???

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...