Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arthia [Dedyk] [Easy] [Rework]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pisałem już w zapowiedzi ale tu też napisze

i to nie dlatego żebyście skorzystali z reklamy w mojej sygnaturze :D

Mam przeczucie że troche pospieszyliście się ze startem i może to skutkować brakiem przyzwoitej ilości graczy

reaktywując taki serwer jak PandoraMT2 powinniście postarać się zrobić to na poziomie

• Odpowiedzi 270
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

NA KAŻDE KONTO ZA POPRZEDNIĄ EDYCJĘ ZOSTAŁO PRZYDZIELONE 150SM.

SM OTRZYMAŁY KONTA ZAŁOŻONE PRZED 22.03.2016.

PŁATNOŚCI ZOSTANĄ URUCHOMIONE CHWILĘ PO STARCIE (DO GODZINY CZASU)

Na fanpage nadal trwa konkurs na SM:

fb.com/Arthia.eu

Opublikowano

DZWONY DLA SZAMANA ZOSTANĄ DODANE W OFICJALNEJ PREZENTACJI!

Za godzinę start i ma być jeszcze jedna prezentacja? :) To chyba jakiś żart na 1 kwietnia :)

Według mnie bonami 6/7 na klasy stracicie bardzo dużo graczy :)

Prezka kopiuj, wklej z zapowiedzi

1377808813-U903831.png

Opublikowano

K***a ludzie, polemizujecie, ale na cholere?

Co będzie to będzie, a Wy robicie jedną wielką aferę i fale Hejtów, no ja pierdo*e.

Zobaczymy jak będzie na starcie, jeżeli wszystko przebiegnie pomyślnie, będą pewnie zdobywać nowych graczy.

Poza tym, jeżeli chcecie robić odzwierciedlenie Pandory, to bez żadnych zbędnych pierdół i zmieniania M1/M2... Po cholere je zmieniacie się pytam?????

EDIT://

@

To chyba żeś nie grał na Pandorze :)

Opublikowano

Serwer polecam i z chęcią wbije przetestować jak będzie się grało :)

Czekamy i dzięki za świetny GP!

Mam pytanie czy można napisać podanie na Moderatora Forum (Albo Kid)

Proszę o odp :P

Damy znać jak będzie open rekrutacja

Za godzinę start i ma być jeszcze jedna prezentacja? :) To chyba jakiś żart na 1 kwietnia :)

IXABmhE.png5oKoaTm.pngZB7nTem.pngBLJmIZF.png7dsoWDp.png

Opublikowano

Wszystko by było ok ale te 6/7 na klasy to jest wg mnie nie porozumienie. Ja rozumiem że ankietę mieliście,

ale weźcie pod uwagę ile osób głosowało "bo wszystko im jedno". Założe się że 75 % graczy metina na pewno nie jest za tymi bonami.

Opublikowano

Tego właśnie brakowało w prezce :)

K***a ludzie, polemizujecie, ale na cholere?

Co będzie to będzie, a Wy robicie jedną wielką aferę i fale Hejtów, no ja pierdo*e.

Zobaczymy jak będzie na starcie, jeżeli wszystko przebiegnie pomyślnie, będą pewnie zdobywać nowych graczy.

Poza tym, jeżeli chcecie robić odzwierciedlenie Pandory, to bez żadnych zbędnych pierdół i zmieniania M1/M2... Po cholere je zmieniacie się pytam?????

@

To chyba żeś nie grał na Pandorze :)

Grałem, grałem i wiem że drugi taki serwer już nie powstanie, podobnie jak większość starszych serwerów. Mimo to życzę powodzenia na starcie.

1377808813-U903831.png

Opublikowano

Wszystko by było ok ale te 6/7 na klasy to jest wg mnie nie porozumienie. Ja rozumiem że ankietę mieliście,

ale weźcie pod uwagę ile osób głosowało "bo wszystko im jedno". Założe się że 75 % graczy metina na pewno nie jest za tymi bonami.

Stary, nie wypowiadaj się jeżeli nie grałeś na Pandorze, były 6/7 i nikt nie płakał, to Wy macie jakiś problem, Pandora miała non stop 1k + graczy, a Wy tutaj o 6/7 pierdol*****.

Edit://

@

Czy wrócicie do starego M1/M2 które było na Pandorze?

Jakaś ankieta, czy coś?

Opublikowano

Proszę o odp na Forum Arthi

Opublikowano

Stary, nie wypowiadaj się jeżeli nie grałeś na Pandorze, były 6/7 i nikt nie płakał, to Wy macie jakiś problem, Pandora miała non stop 1k + graczy, a Wy tutaj o 6/7 pierdol*****.

Edit://

@1361622928-U485574.pngArthia.eu

Czy wrócicie do starego M1/M2 które było na Pandorze?

Chłopczyku pandora swoje lata miała, ja się nie wypowiadam na temat pandory, bo czasy jej  dawno minęły.

To co jak pandora startująca 5 lat temu miała non stop 1k graczy to tu też w (2016) roku będzie non  stop 1k graczy bo 6/7 klasy są ?

Pierdolnij Ty się w ten głupi łeb, naucz się czytać i rozumieć czytany tekst. Bo tu jest prezka Arthia.eu a nie pandora -.-

@ Ta reklama to po chuju widzę .

Chojnacy

Średnie wyświetlenia 200/film

IZUMI:
Średnie wyświetlenia: 350/film

Skejcior  

Średnie wyświetlenia  300/film

Gutka

średnie wyświetlenia 150/film
Opublikowano

Graczy Online:

54

NO TO UDANY START  xD

Licznik jest odświeżany co jakiś czas, nie co 1 sekunde imbecylu :) Trochę myśl, a jeżeli chodzi o start to tak, bardzo udany, narazie żadnych bugów, exp leci idealnie, sztabki itd tak samo, więc nie ma problemów :)

Nie jestem żadnym wysłannikiem serwera, ale zachęcam do gry :D

Opublikowano

Dla mnie znaczenie... Znaczenie słowo OldSchool, znaczy JKupa,Sf,Zygi i nic więcej... Jedno wielkie scierwo:> 0 nowości.. Sama nazwa Odraza Graczy....

Na samym wstępie czytając słowo OldSchol, myślałem że wyrzygam wymioty na monitor....  Te zbr. Te Bronie.. Itd.. Itp.... Normalnie dno.. Zadam jedno pytanie...!!!.../.i..

W domu wszyscy zdrowi? Peace:> Gówna się nie poleca...!!! ////// -------->>>>>>>>      .I..

Graczy Online:
54

NO TO UDANY START  xD

Licznik jest odświeżany co jakiś czas, nie co 1 sekunde imbecylu :) Trochę myśl, a jeżeli chodzi o start to tak, bardzo udany, narazie żadnych bugów, exp leci idealnie, sztabki itd tak samo, więc nie ma problemów :)

Jak dla mnie to Imbecylem jesteś  TY! Zawsze gdy wchodzi na strone licznik jest odświeżany skryptami :) Powodzenia.. Co do startu to chuyostwo... Bugi an bugu:> Dodam iż występuje Bug na Ynag u handlarki :"0

No tak to stary OldScholl:0 Bosy zabijam 3 hitami :0 Pozderki :)

Pierdolinij Łapkę  :) To Cię nic nie kosztuje  :) A na pewno się odwdzięczę  :)  :P

Specjalista
Opublikowano

@CayeN Skoro taki serwer gówniany to może koleżko podasz jakieś dowody a nie zbędne pitu pitu?

edit: a jeszcze jedno ja patrząc na oldschool się cieszę bo mam dość kradzionych tekstur z innych gier, pathetic.

giphy.gif

Opublikowano

Dla mnie znaczenie... Znaczenie słowo OldSchool, znaczy JKupa,Sf,Zygi i nic więcej... Jedno wielkie scierwo:> 0 nowości.. Sama nazwa Odraza Graczy....

Na samym wstępie czytając słowo OldSchol, myślałem że wyrzygam wymioty na monitor....  Te zbr. Te Bronie.. Itd.. Itp.... Normalnie dno.. Zadam jedno pytanie...!!!.../.i..

W domu wszyscy zdrowi? Peace:> Gówna się nie poleca...!!! ////// -------->>>>>>>>      .I..

Graczy Online:

54

NO TO UDANY START  xD

Jak dla mnie to Imbecylem jesteś  TY! Zawsze gdy wchodzi na strone licznik jest odświeżany skryptami :) Powodzenia.. Co do startu to chuyostwo... Bugi an bugu:> Dodam iż występuje Bug na Ynag u handlarki :"0

Ale Ty jesteś tępy.. 10 lat masz, że tak piszesz ? 

Nie ma nowości bo to ma być Pandora a nie serwer na którym trzeba chodzić 500 razy na jeden DG zeby ulepszyć pół eq.

Są gracze którzy chcą nowości ale sa też tacy którzy na nie srają, bo wolą pograć na starym,dobrym serwerze a nie na jakimś syfie.

Opublikowano

Graczy Online:

54

NO TO UDANY START  xD

Jesteś debilem, idiotą i już dalej nie wymieniam.

Nie ma żadnych bugów, a tym bardziej Yang bugów na tą chwile, więc nie spinaj pipki ziomuś , bo widzę że komuś wory się poluzowały na całego.

Albo prima aprilis, albo jesteś aż tak głupi.

POZA TYM, Ty tak serio? "OLDSCHOLL" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ogólnie polecam wbić i zagrać, gra się na prawdę zajebiś** ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...