Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arthia [Dedyk] [Easy] [Rework]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 270
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie no byłem zobaczyłem spierd...pozdrawiam  tu tylko wbicie max lvl i zapomnieć o tym czymś

Opublikowano

Naprawcie tą mape 150 poziom, bo spoty porozpier***** po całej mapie, nie ma jak expić, druga sprawa nie ma żadnego bossa na tej mapie a drop z metków jest żałosny. Jak to nie zostanie zrobione to elo.

AnnwID.gif

Opublikowano

Polecam gre na serwerach od 1k luda online.Jezeli serwer tego nie ma, to znaczy ze coś tam nie pykło i nie warto zawracać sobie głowy.

W dzisiejszych czasach dobry serwer to jak dobra firma zatrudniająca za dobre pieniadze dobrych grafikow,beta-testerow, technikow,programistów itp.

Opublikowano

Polecam gre na serwerach od 1k luda online.Jezeli serwer tego nie ma, to znaczy ze coś tam nie pykło i nie warto zawracać sobie głowy.

W dzisiejszych czasach dobry serwer to jak dobra firma zatrudniająca za dobre pieniadze dobrych grafikow,beta-testerow, technikow,programistów itp.

Z twoim idiotycznym tokiem myślenia byłoby tu 0 online, patrząc po twoich postach w profilu, chyba lubisz trolować, aż dziw, że nie dostajesz za to warnów pisząc ciągle to samo w każdej publikacji servera.

Opublikowano

Mieli słabą reklame, a z tego co pytałem, będzie solidniejsza.

Opublikowano

Naprawcie tą mape 150 poziom, bo spoty porozpier***** po całej mapie, nie ma jak expić, druga sprawa nie ma żadnego bossa na tej mapie a drop z metków jest żałosny. Jak to nie zostanie zrobione to elo.

Spoty tak były na Pandorze, co do boosa spróbujemy coś tam ogarnąć i do niego dodać + parę metinów pychy tam wrzucimy. Dzięki za wskazówkę i na pewno wezmę to pod uwagę,

Opublikowano

Jeżeli nadal jest ten sam technik, który nawet nie tak być nazywany - RysieQ to nie polecam, serwer pod hajs, zero inowacji, do tego sklejka z for.

Ta osoba odstąpiła od serwera i to mogę Cię zapewnić, bo sponsor zrobił logowanie na ip do ssh jest wpisane tam jego (sponsora) i moje. RysieQ nie ma nic wspólnego już tym projektem, ponieważ prawdopodobnie pracuje nad swoimi.

Spoty tak były na Pandorze, co do boosa spróbujemy coś tam ogarnąć i do niego dodać + parę metinów pychy tam wrzucimy. Dzięki za wskazówkę i na pewno wezmę to pod uwagę,

Czy będzie ostrzejsza reklama w najbliższym czasie? Bo narazie to tak trochę pustkami powiewa. :D

Edit:// I zmniejszcie trochę drop tych sztabek :D

Opublikowano

co to k***a za kotlet ?

Kopia pandory z dodanym nowym gównem w metinie 2k15+.

Zobaczymy co z tego wyszło...

Te 6/7 powinny byc tylko na expy.

Opublikowano

Czy będzie ostrzejsza reklama w najbliższym czasie? Bo narazie to tak trochę pustkami powiewa. :D

Edit:// I zmniejszcie trochę drop tych sztabek :D

Sztabki zostają, co do reklamy pojawi się jeszcze parę gameplay`ów.

co to k***a za kotlet ?

Kopia pandory z dodanym nowym gównem w metinie 2k15+.

Zobaczymy co z tego wyszło...

Te 6/7 powinny byc tylko na expy.

Były ankiety co do 6/7 ludzie zadecydowali o standardzie.

16. W publikacji serwera musi być podany link do pobrania klienta oraz dokładny jego skan.

Czekam do 15.30

yASJRE8.jpg

Opublikowano

Dlaczego ludzie są tak łasy na pieniądze?
Kostium/pet/fryz/wierzch - wszystko z IS albo z wydarzeń serwerowych których jak każdy wie, nie będzie. ( Nie oszukujmy się :D )

Co to za przyjemność władować pieniądze i być kozakiem? Dajcie jakieś wyjście dla osób którzy nie koniecznie chcą wydawać pieniądze. Np jakis trudny crafting tego czy coś...

2i6eukk.jpg

Opublikowano

Dlaczego ludzie są tak łasy na pieniądze?

Kostium/pet/fryz/wierzch - wszystko z IS albo z wydarzeń serwerowych których jak każdy wie, nie będzie. ( Nie oszukujmy się :D )

Co to za przyjemność władować pieniądze i być kozakiem? Dajcie jakieś wyjście dla osób którzy nie koniecznie chcą wydawać pieniądze. Np jakis trudny crafting tego czy coś...

Wszystko co jest w IS zdobędziesz w grze. Dzisiaj odbędzie się event OX prawdopodobnie. Szczegóły na fanpage.

Już jutro swoją serię na naszym serwerze zaczyna Adaś aka Bambi!

ZOSTAŁ POPRAWIONY POŁYSK BRONI/ZBROI. JEŚLI CHCESZ TO WIEDZIEĆ PROSIMY O UŻYCIE PATCHERA.

Opublikowano

Jeżeli nadal jest ten sam technik, który nawet nie tak być nazywany - RysieQ to nie polecam, serwer pod hajs, zero inowacji, do tego sklejka z for.

@1361622928-U485574.pngPuchatekx95 kim ty k***a wogle jesteś żebyś o mnie mówił, pozatym ja nie mam nic wspólnego z tym serwerem więc spierdalaj od mojej osoby....

5206314859733321403620.gif

Opublikowano

12717890_966478006776883_895374117190431

EVENT OX O 19:30 III TURY

Już jutro swoją serię na naszym serwerze zaczyna Adaś aka Bambi!

ZOSTAŁ POPRAWIONY POŁYSK BRONI/ZBROI. JEŚLI CHCESZ TO WIEDZIEĆ PROSIMY O UŻYCIE PATCHERA.

Odcinek od Skejciora:

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngArthia.eu

Przeczytales dokładnie co napisalem? na poczatku beda eventy, wiadome bo chcecie utrzymac graczy. Pozniej wam sie znudzi i 'dupa'.

Itemy czasowe z is wygladaja tak jakbym musial placic wam abonament za gre bo bez is jest sie nikim.

2i6eukk.jpg

Opublikowano

Przeczytales dokładnie co napisalem? na poczatku beda eventy, wiadome bo chcecie utrzymac graczy. Pozniej wam sie znudzi i 'dupa'.

Itemy czasowe z is wygladaja tak jakbym musial placic wam abonament za gre bo bez is jest sie nikim.

A co byś chciał dostać całego isa za darmo?

Opublikowano

IS jest po to, aby serwer się utrzymał. Kupiłem dzisiaj reklamę u Adasia za 550zł.

A co byś chciał dostać całego isa za darmo?

Dzięki za wsparcie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...