Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Laneris.pl

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@SuReK

Dosłownie, 1 metin w całym Red-Lesie i to tylko na CH5...

/Sztabki będą dropiły tak samo jak na becie ?

• Odpowiedzi 248
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Surek pytanko. Na ulepszanie znowu będą potrzebne niesamowite ilość pereł tak jak na poprzednich lanerisach czy może troszkę mniej? :D Ah te dropienie po 90k pereł ^^

Opublikowano

Moze antyvirus wam blokuje patchowanie mi blokowal musialem wylaczyc i bylo ok :)  

PS.Surek bd do odbioru max lvl itp? Zeby posprawdzac dokladnie klasy?

Opublikowano

Jaka postać jest najlepsza do gry ?

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Tu balansu nie ma , niech lepiej dadza te full lvl eq itp zeby posprawdzac postacie wszystkie :)

Opublikowano

Tu balansu nie ma , niech lepiej dadza te full lvl eq itp zeby posprawdzac postacie wszystkie :)
Jak sie bijesz na 70 poziomie to jak chcesz widzieć balans skoro nawet eq pvp nie masz tego co my stworzyliśmy?

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Zbroja na 225 lv jest bardzo ładna, autorska?

a co do servera to wydaje się spoko, wbije na 95% :D

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

Jak sie bijesz na 70 poziomie to jak chcesz widzieć balans skoro nawet eq pvp nie masz tego co my stworzyliśmy?

Balasnu nie ma .. widac to chocby po eq dla helera full int i zwiekszenie ataku daje 80 wartosi ... :) *-*

https://www.youtube.com/watch?v=8ODI-D2DzVE  MIA KHALIFA ! :)

PAMIĘTAJ NIGDY SIĘ NIE PODDAWAJ ,KIEDY UPADASZ WSTAWAJ !!

:yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:

Opublikowano

Nie polecam ponieważ to już jest 10 surka serwer z kolei i będzie tak samo jak na innych będzie miał olewke i tylko kasa się liczyła a graczy mieć gdzieś . Grałem i nie polecam, .Mam prawo wyrazić zdanie o serwerze nie podoba ci się komentarz to nie komentuj nie interesuje mnie co myślisz . Szczam na takich jak ty Pozdro 600

Opublikowano

150 lvl i eq na ten lvl do pvp to malo?  wiec co piszesz o 70 lvlu? Przeciez pisales ze balans jest  na 150lvl jak i na 200+ . Nie ma co sie oszukiwac balansu nie ma i lepiej zrobcie cos z tym wez daj wszystkim full lvl i eq to zoabczysz jak beda pisac :)

Opublikowano

Surek skoro tarcza, która się dostaje na start ma być do expa, to przydało by sie jeszcze dodać do niej defa.

Do tego zrób, by była możliwość rozdzielania sztabek, bo chciałbym tylko kilka sprzedać, a sprzedają się wszystkie :(

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Jak będzie z reklamą, macie już u kogoś załatwioną ?

SuReK na pewno cały yt kupił xD a tak serio to nie masz sie co martwic bo akurat na serwerach surka reklama jest zawsze :P

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Zawiodłem się na tym projekcie, miał być to zupełnie nowy, lepszy serwer, a to jest tylko lekko edytowany i ulepszony s2 i nic więcej. 

Opublikowano

Zawiodłem się na tym projekcie, miał być to zupełnie nowy, lepszy serwer, a to jest tylko lekko edytowany i ulepszony s2 i nic więcej. 

Ten serwer prawie nic nie ma wspólnego z s2..

Opublikowano

Grałeś chociaż na becie?

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Grałeś chociaż na becie?

Dostajemy lvl i eq żeby balans sprawdzić czy nie?

8816414724839291359194.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...