Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Laneris.pl

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No lepiej kupić niż używać z neta no to prawda no ale czemu SuReK ludzi robi w c***a? 

Pisze w prezentacji:

Nowe miasta - Gdzie te nowe miasta?

Nowe Rosy - Gdzie te nowe rosy? Chyba że tu chodzi o zmienione ikonki... 

Nowe Mapy - Gdzie te nowe mapy? Bossy i moby to to samo cała mapa pewnie też ale nie wiem bo nie widziałem :x

Nowe Zbroje - Jakie nowe zbroje? Nawet ta zbroja na 225 nie jest nowa bo jest na serwerze o którym nie można tutaj mówić. A reszta zbroji gdzie która jest nowa autorska zrobiona przez ciebie?

No bronie to akurat muszę przyznać chyba jakieś nowe są bo nie widziałem ale to chyba z 2-3 sety :P

Pety - Kopiuj wklej z s2?

Mounty- Kopiuj wklej z s2?

Fryzury to samo...

a kostiumy ? tu są tak na prawde 3 kostiumy... MISZCZ PAINTA i jeszcze do tego napisałeś że te kostiumy są nowe :D

Bossy to samo

Metiny to samo 

Nawet biologa ci sie nie chciało zrobić bo też jest sam PAINT

Surek ja wiem że ty masz to w chuju ten film MPCforuma też masz w chuju ale powiedz co na tym serwerze jest nowego? 

No jakieś autorskie misje coś tam pisałeś no dobra co jeszcze jakiś system łowienia no nie wiem co tam jeszcze... 

No tak w c***a robić ludzi...

8816414724839291359194.png

• Odpowiedzi 248
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ciekawa prezka ale nie zagram,za wiele serwerów pusciłes ktore szybko upadały. Prócz lanerisa,ale i tak serwera nie polecam przez Ciebie

Naszą inspiracją przy Tworzeniu serwera był następujący cytat:
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją." ~ Steve Jobs

Własnie przeczytałem biografie Jobsa i wątpie że chodziło mu o zrobienie czegos tak miernego jak serwer metina,jemu bardziej chodziło o zmienianie swiata a do tego wam daleko xD

79160594027661829163.png

Opublikowano

No lepiej kupić niż używać z neta no to prawda no ale czemu SuReK ludzi robi w c***a? 

Pisze w prezentacji:

Nowe Mapy - Gdzie te nowe mapy? Bossy i moby to to samo cała mapa pewnie też ale nie wiem bo nie widziałem :x

Nowe Zbroje - Jakie nowe zbroje? Nawet ta zbroja na 225 nie jest nowa bo jest na serwerze o którym nie można tutaj mówić. A reszta zbroji gdzie która jest nowa autorska zrobiona przez ciebie?

No bronie to akurat muszę przyznać chyba jakieś nowe są bo nie widziałem ale to chyba z 2-3 sety :P

Fryzury to samo...

a kostiumy ? tu są tak na prawde 3 kostiumy... MISZCZ PAINTA i jeszcze do tego napisałeś że te kostiumy są nowe :D

Bossy to samo

Metiny to samo 

Surek ja wiem że ty masz to w chuju ten film MPCforuma też masz w chuju ale powiedz co na tym serwerze jest nowego? 

No jakieś autorskie misje coś tam pisałeś no dobra co jeszcze jakiś system łowienia no nie wiem co tam jeszcze... 

Jest nowa nazwa :D 

Opublikowano

Ciekawa prezka ale nie zagram,za wiele serwerów pusciłes ktore szybko upadały. Prócz lanerisa,ale i tak serwera nie polecam przez Ciebie

Naszą inspiracją przy Tworzeniu serwera był następujący cytat:

"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją." ~ Steve Jobs

Własnie przeczytałem biografie Jobsa i wątpie że chodziło mu o zrobienie czegos tak miernego jak serwer metina,jemu bardziej chodziło o zmienianie swiata a do tego wam daleko xD

Przeceiz napisal sam cytat a cytat mozna interpretowac na wiele sposobow.. piszezeby kierowac sie intuicja surek sie kieruje,pisze zeby nie sluchac cudzych opini negatywnych tzn hejtow , nie slucha robi to co mu podpowiada jest "glos wewnetrzny" o ja p******e filozofia a ten idiota czytal biografie xD

Opublikowano

Pisze w prezentacji:

Fryzury to samo...

Bossy to samo

Metiny to samo 

Jest nowa nazwa :D

Jaka nowa nazwa? Przecież to jest Laneris tylko s3 w domyśle...

Pasjonat
Opublikowano

Super, uwielbiam takie serwery. Nigdy nie przepadałem za "trudnymi" serwerami, na lanerisie i s2 grałem od samego początku po 1/2 miesiące mam nadzieję że w tej odsłonie zatrzymacie mnie na dłużej !

Pozdrawiam i życzę miłego dnia :)­

ats-graphic.eu_sygnatura.png

Opublikowano

A nie możecie zmienić cały interface gry by pasował do barw serwera ? 

Czekam i zagram :P Powodzenia ! 

Opublikowano

Dajce bete taka jak już tutaj pisano ( max lvl, max eq pvp, full odpal i is) u npc do odebrania wtedy zobaczymy kto tak naprawdę kosi sobie w pvp etc.  A co do serwera, to nie wiem co myśleć o tym co na ss, to tylko na czas beta testów czy trafiłem na inna stronę główna ?

222.jpg
Opublikowano

Dajce bete taka jak już tutaj pisano ( max lvl, max eq pvp, full odpal i is) u npc do odebrania wtedy zobaczymy kto tak naprawdę kosi sobie w pvp etc.  A co do serwera, to nie wiem co myśleć o tym co na ss, to tylko na czas beta testów czy trafiłem na inna stronę główna ?

222.jpg

To może być testowany ranking, a konta są/mogą być administracji, przecież do na oficjalu wyczyszczą bazę z wszystkim kontami ..

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Nie ma tutaj nic nowego oprócz starych rzeczy co każdy widział na serwerach :)

No choy mnie strzela jak takie coś czytam. Chcecie zrobić z tego własną mmorpg? Co jeszcze chcecie zobaczyć w metinie? Zmieńmy m1/m2 w tajne bazy, dodajmy hordy ufo i inwazje zombie! Proponuje zrobić także z pustyni Dakar z Chołowczycem na czele.

Przecież większość rzeczy już została dodana do metina i tak naprawdę 50% to zbędne bajery a Wam wziąć mało.

Pasjonat
Opublikowano

Czekam jak to wpali :) . Co z reklama ? 

Co jak co ale na Lanerisie będzie ludzi nawet bez reklamy... która i tak pewnie będzie ;d

­

ats-graphic.eu_sygnatura.png

Opublikowano

No choy mnie strzela jak takie coś czytam. Chcecie zrobić z tego własną mmorpg? Co jeszcze chcecie zobaczyć w metinie? Zmieńmy m1/m2 w tajne bazy, dodajmy hordy ufo i inwazje zombie! Proponuje zrobić także z pustyni Dakar z Chołowczycem na czele.

Przecież większość rzeczy już została dodana do metina i tak naprawdę 50% to zbędne bajery a Wam wziąć mało.

A co ty sie tak k***a spinasz? To jest forum a to jest temat pod którym każdy wyraża swoją opinie jprdl jak czytam takie kom to c**j mnie strzela... 

Opublikowano

Czekam :3

Pytanie; czy na tej odsłonie również na ulepszenia potem trzeba po kilkaset pereł, czy zostało to zmienione? 

Opublikowano

Jak zwykle IS IS IS.. Masz to będziesz tutaj mistrzem. Nie masz to zwykłym gów. Boże drogi gdzie te serwery dawne gdzie nie trzeba było wydawać i mieć równe szanse na stracię.

Bo jak wiadomo potem mozna kupić od graczy itp itd. Usprawiedliwienie. ale na stracię jak ktoś zainwestuję to nie ma rówynych szans, na to usprawiedliwneinia nie ma.

Zagram na serwerze na pewno. Lecz pozdrawiam graczy grającyh bez wydawania kasy. Zostaniecie daleko z tyłu ;)

Opublikowano

A co ty sie tak k***a spinasz? To jest forum a to jest temat pod którym każdy wyraża swoją opinie jprdl jak czytam takie kom to c**j mnie strzela... 

Nie odróżniasz "spiny" od napisania zwykłego postu? Po prostu napisałem co miałem napisać i tyle. To Ty się wzburzyłeś. A co by nie, doczepię się. 

Nie wiem w jakim wieku jesteś, ale widzę, że ze szkołą to na bakier chyba byłeś/jesteś obecnie. Jeśli masz wylewać na mnie swoje żale to sobie daruj. Śmieszy mnie do tej pory Twoja "opinia" o serwerze.

@Topic.

Czy kostiumy/fryzury są czasowe? Nie doczytałem w prezce :)

Opublikowano

Również jestem tego zdania, ten naczelny hejter MPCforum czy jak go tam zwą, potrafi się dojeba* nawet do tego, że itemki do biologa są takie same tylko kolor inny, plis.

Jak nie ma nowości - mówią, że gówno.

Jak jest dużo - mówią, że to nie Metin.

Jak podobny do innego serwera - sklejka paru serwerów, ogólnie szit.

W tej grze, raczej już nie ma nas czym zaskoczyć także nie rozumiem połowy postów co tutaj ludzie piszą.

A surek będzie stawiał serwery, bo może i chu* wam do tego. 

Eloszka

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Jak zwykle IS IS IS.. Masz to będziesz tutaj mistrzem. Nie masz to zwykłym gów. Boże drogi gdzie te serwery dawne gdzie nie trzeba było wydawać i mieć równe szanse na stracię.

Bo jak wiadomo potem mozna kupić od graczy itp itd. Usprawiedliwienie. ale na stracię jak ktoś zainwestuję to nie ma rówynych szans, na to usprawiedliwneinia nie ma.

Zagram na serwerze na pewno. Lecz pozdrawiam graczy grającyh bez wydawania kasy. Zostaniecie daleko z tyłu ;)

Przeceiz wszystko w grze mozna zdobyc.. :P

Opublikowano

Oczywiście serwera nie polecam!

Kolejne go*** od tego osobnika które zaraz padnie :)

Sorka, ale tutaj mówiąc, że padnie, mówisz to bezpodstawnie, gdyż odkąd postawił lanerisy to żaden do tej pory nie padł, więc to co mówisz to zwykła spina/paplanina/oszczerstwa/głupoty :) - jak zwał, tak zwał :D

Polecam serwer, czekam na start!

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

dlaczego nie mogę pobrać ? poda ktoś zewnętrzny link do megi z tym clientem.. 

Gdyż client jeszcze nie został podany. Pewnie zostanie podany jutro wraz z oficjalnym otwarciem otwartych Beta Testów.

Sygnaturk_aaxnprw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...