Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Laneris.pl

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 248
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak patrze na prezke no to wszytko ok, standardzik taki, dobre to że nie trzeba srać się z dropieniem broni na 75 na DT :) tylko na metach można. A zbrojka do expa jest? bo nie widziałem...

Opublikowano

Tak patrze na prezke no to wszytko ok, standardzik taki, dobre to że nie trzeba srać się z dropieniem broni na 75 na DT :) tylko na metach można. A zbrojka do expa jest? bo nie widziałem...

Zbrojki do expa nie ma :)

Opublikowano

Surek pisales ze tu jest balans na kazdym lvlu , no to chyba serwery pomyliles piszac to...Balans jak chu* jednym slowem :O Parodia.Mam nadzieje ze cos zrobicie z tym.

Jak Ty chcesz ocenić balans na 50 poziomie z eq do expa :O

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Surek pisales ze tu jest balans na kazdym lvlu , no to chyba serwery pomyliles piszac to...Balans jak chu* jednym slowem :O Parodia.Mam nadzieje ze cos zrobicie z tym.

na 100 lvlu .  Sprawdz jak ładnie archer bije  wiesz  eq do pvp xx a nie do expa xD

Opublikowano

na 100 lvlu .  Sprawdz jak ładnie archer bije  wiesz  eq do pvp xx a nie do expa xD

Misję macie oboje na tym samym poziomie?

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Misję macie oboje na tym samym poziomie?

tak dodam ze jeszcze mnei zgnebil archer na 30 lvlu :D a full abs itp  eq mialem ulepszone na moj lvl z lez ale mimo to taki archer na 30 llvu co robi to porazka ;P

Opublikowano
Zmiany:

- Stakowanie KD,

- Stakowanie Kamieni,

- 100% hp po wstaniu,

- Poprawiono ulepszanie,

- Zablokowanie możliwości przywołania bossów/metinów w m1.

- Poprawiono opisy przedmiotów.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Wbijam na 150%. Oby jak najmniej problemów na starcie :DD

Wiesz całą noc poprawiałem to co mi zgłosili gracze, i jak na razie jest mega - czekam na kolejne błędy lub propozycje. :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Oj SuReK, naprawdę czekasz na propozycje? Mowisz, ze serwer dopracowany. Wchodzę na serwer, spoko luz. Ale wiesz co mnie smieszy na Lanerisie? Drop perełek, ktore dropia z metkow w m1 a z metkow w m2/ na dolinie (Bo) leca gowna, a zadnych perl. Tak samo jak z wodza orków. Napier*liles ich tyle, a nieoplaca sie ich bic, bo nawet zadne perły nie leca.

Opublikowano

Oj SuReK, naprawdę czekasz na propozycje? Mowisz, ze serwer dopracowany. Wchodzę na serwer, spoko luz. Ale wiesz co mnie smieszy na Lanerisie? Drop perełek, ktore dropia z metkow w m1 a z metkow w m2/ na dolinie (Bo) leca gowna, a zadnych perl. Tak samo jak z wodza orków. Napier*liles ich tyle, a nieoplaca sie ich bic, bo nawet zadne perły nie leca.

Z BO lecą bronie 65 + stalki mało Ci?

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

@SuReK

Polecam zestarocić zatruty miecz... min. zrobić żeby Ninja mogła go też założyć, bo bez tego ninja to jest nic do expa ;)

Opublikowano

@SuReK

Polecam zestarocić zatruty miecz... min. zrobić żeby Ninja mogła go też założyć, bo bez tego ninja to jest nic do expa ;)

Wiesz co bardzo możliwe że to dzisiaj zrobię, ale dopiero po południu/pod wieczór. :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

@SuReK

Wiesz co bardzo możliwe że to dzisiaj zrobię, ale dopiero po południu/pod wieczór. :)

Dzięki że chociaż przeczytałeś, bo ninja bez truty to nie jest ninja bo ze sztyletami nikt by ci nie expił u ninjy :D

//Edit

jakie bony na dane mapy ? bo nie doczytałem bądź przeoczyłem

//Edit2

@SuReK

Dodaj drop perełek do metków w red lesie, oraz dodaj więcej metków, bo spotkałem tylko 1 metka nie ma ich więcej mi się wydaje :)

Opublikowano

teraz znowu to

Wiesz co wypakuj na nowo i spatchuj będzie ok :)

to samo :/
Wejdź za 3/4h na Ts to Ci pomogę bo właśnie idę spać (nocka była).

@SuReK

Dzięki że chociaż przeczytałeś, bo ninja bez truty to nie jest ninja bo ze sztyletami nikt by ci nie expił u ninjy :D

//Edit

jakie bony na dane mapy ? bo nie doczytałem bądź przeoczyłem

//Edit2

@SuReK

Dodaj drop perełek do metków w red lesie, oraz dodaj więcej metków, bo spotkałem tylko 1 metka nie ma ich więcej mi się wydaje :)

Dziękuje za propozycje podam bony na mapki jak wstanę bo odpisuje z tel co do redlasu tak resp zostanie zwiększony :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...