Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Laneris.pl

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wbiłem na bete, a że forum nie widzę to:

- Nie ma 100% po wstawaniu

- Zmieńcie moby na nieagresywne na mapce 80 

- Roski standardowe do NPC (?) Albo je przeoczyłem. 

- Stockowanie się rzeczy z szkatułek 

- DT ( o ile będzie do czegoś potrzebne, to skrócić bo robiłem 30min ) 

- Baronka - za długo trwa, a drop.. 3x roski + 4 perły bodajże 

- Można by zmniejszyć DMG mobów w Lochu lecz o odrobinę, bo ludzie narzekają że nie mogą expić ( WP weźmie full i hp nie zleci, daggerem musiałem się ratować kulkami ) 

- Zróbcie grotę od 75, bo pizgać się w tym lochu do 80 na starcie, to będzie masakra. 

1gif_ssppphn.gif

• Odpowiedzi 248
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wbiłem na bete, a że forum nie widzę to:

- Nie ma 100% po wstawaniu

- Zmieńcie moby na nieagresywne na mapce 80 

- Roski standardowe do NPC (?) Albo je przeoczyłem. 

- Stockowanie się rzeczy z szkatułek 

- DT ( o ile będzie do czegoś potrzebne, to skrócić bo robiłem 30min ) 

- Baronka - za długo trwa, a drop.. 3x roski + 4 perły bodajże 

- Można by zmniejszyć DMG mobów w Lochu lecz o odrobinę, bo ludzie narzekają że nie mogą expić ( WP weźmie full i hp nie zleci, daggerem musiałem się ratować kulkami ) 

- Zróbcie grotę od 75, bo pizgać się w tym lochu do 80 na starcie, to będzie masakra. 

Dzięki,

Co do 100% hp jestem neutralny więc zrobię ankietę na naszym nowym forum.

Moby będą agresywne

Roski nie ma u npc(dropią)

Wiemy o stakowaniu się niektórych przedmiotów podczas przerwy to poprawię

DT jest zbędnym dungiem

Perły są dużo warte zobaczysz

Spoty na każdej mapie są powiększone kilkukrotnie a na lochu bodajze x6 i stąd ten efekt że niby dużo biją

musi być 80 bo nie może być za łatwo.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Nie moge zrobic konta..ciagle wywala blad z tymi obrazkami a na 100% robie wszystko dobrze i jakies WARNING sie wyswietlaja xD

Opublikowano

Nie moge zrobic konta..ciagle wywala blad z tymi obrazkami a na 100% robie wszystko dobrze i jakies WARNING sie wyswietlaja xD

Tak wiemy o błędzie spowodowany jest on utratą połączenia z keycaptchą poinformowaliśmy tą firmę że mają problemy z serwerami i czekamy na ich reakcje. 

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

jak odpalić tę betę, skoro patcher nie wgrywa launchera?

przez patchera klikając "Rozpocznij grę"

program nie moze zostac prawidlowo uruchomiony poniewaz nie mozna odnalezc pliku metin2client,bin

Opublikowano

Skąd bronie 75 do expa dropia? :)

Z tajemniczej szkatułki

jak odpalić tę betę, skoro patcher nie wgrywa launchera?

przez patchera klikając "Rozpocznij grę"

program nie moze zostac prawidlowo uruchomiony poniewaz nie mozna odnalezc pliku metin2client,bin

Włącz patcher teraz włączy Ci się :)

PS: Zapraszamy wszystkich do wspólnych rozmów na Ts-LoL.PL.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Y

Typowy gotowiec z całej sklejki dostępnej z mpc forum z małymi dodatkami przez takie coś metin upadł ile client waży 2-3 GB ? widać pełen profesjonalizm Surka nawalić wszystko do clienta i wykorzystać tego 60% 

Serwera nie Polecam typowy gotowiec 

Nie Zagram

Z clienta zostały wyrzucone wszystkie niepotrzebne rzeczy. Waży on tyle przez mapy, które są bardzo duże i jest ich dużo.

Opublikowano

Dodajcie większy resp metinów między innymi w red lesie, bo masakra z tym jakaś jest :)

Dodam, ale pamiętaj RedLas jest tylko na kilka SZYBKICH poziomów. 

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

prędkosc pobierania niesamowita.. 200kb/s porazka

Masz do wyboru albo nasz hosting który polecamy lub mega, przy oficjalnym starcie będzie 6-8 hostingów.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

mam nadzieje ze bodziak bd cos bil w pvp a nie ze bedize tak iz zz hitow mniej od wp czy mentala.Bo bodziak to praktycznie na kazdym serwerze krzywdzony jest.

Opublikowano

no surek, medium ?:D kiedyś z baronki fhuj pereł leciało.. teraz 4 ?:D xdd ale może nie będzie potrzeba po 6k na ulepszenie ;3 

co do serwera-to polecam nie będzie lepszego startu w tym roku :D 

Opublikowano

mam nadzieje ze bodziak bd cos bil w pvp a nie ze bedize tak iz zz hitow mniej od wp czy mentala.Bo bodziak to praktycznie na kazdym serwerze krzywdzony jest.

Bo większość nie ogarnia tej klasy xDD

Po zmianie mobow na psy bossy tez sie zmianiajo troche lipa.

Opublikowano

Teleport do Zaginionej Atlantydy nie śmiga, chyba, że jest od wyższego poziomu niż 80..

#edit - już działczy :D

g0Tef.jpg

Opublikowano

Ciekawa prezka ale nie zagram,za wiele serwerów pusciłes ktore szybko upadały. Prócz lanerisa,ale i tak serwera nie polecam przez Ciebie

Naszą inspiracją przy Tworzeniu serwera był następujący cytat:

"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją." ~ Steve Jobs

Własnie przeczytałem biografie Jobsa i wątpie że chodziło mu o zrobienie czegos tak miernego jak serwer metina,jemu bardziej chodziło o zmienianie swiata a do tego wam daleko xD

Na pewno nie chodziło mu o zrobienie serwera metin i nawet nie o zmienianie świata :) Mówiąc w skrócie,chodziło mu o wiarę w siebie i podążaniu za swoimi ideałami ponad wszystko. Jeśli się odnieść do konkretnej sytuacji to można powiedzieć ze chodziło mu o to by nie przejmować się opinia każdego "geniusza" który ma tupet nazwać "miernym" coś co stworzył ktoś inny przy tym że sam nigdy nie zrobił nawet części tego. Oceniać zawsze najłatwiej, nie koniecznie obiektywnie. Hejt to już nasza cecha narodowa :)  

Nie pozdrawiam  B)

Opublikowano

Surek pisales ze tu jest balans na kazdym lvlu , no to chyba serwery pomyliles piszac to...Balans jak chu* jednym slowem :O Parodia.Mam nadzieje ze cos zrobicie z tym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...