Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Laneris.pl

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 248
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kolejny s**t od Surka. Nie polecam, serwer będzie stał max 3 miechy.

Laneris wytrzyma dłużej niż 3 miechy :P  S2 stoi już prawie rok i dalej gra na nim sporo graczy, a s1 już o wiele wiele dłużej. 

­

Opublikowano

Grafika piękna, przyciąga od razu wzrok. Co do projektu widać, że został dopracowany i zaszło wiele zmian. Polecam!

Omnes puerum deriserunt.

Opublikowano

Surek dałeś miecz na 170 od Exp z S2 który był na 180. Brzydkie g****o, zamień na coś na poziomie

edit## zmienione forum będzie czy to stare ? proponował bym nowe pod ten sam interfejs graficzny ;3 

Opublikowano

@SuReK

Jak z dungeonami ? 

Wymagana grupa czy można wejść nie mając grupy ?

PS. jeżeli jest wymagana grupa to c**j**o bo wątpię że ktoś będzie chciał w grupie chodzić.

PS2. Jeżeli dungeony są grupowe, to polecam, wywal grupę żeby nie była wymagana..

Opublikowano

Up@ można dać pt i iść robić swoje xD

Ale nie każdemu się chce szukać kogoś do pt i nie każdy gra w gildi.

Trzeba też pomyśleć o tych co grają solo.

Opublikowano

Kolejny nie znaczy ten sam :)

Co do czasu, jak długo będzie stał, się przekonamy, jednak na pewno dłużej aniżeli 3 miesiące. 

Opublikowano

kiedy klient? :D

Dzisiaj wieczorem/ w nocy

@SuReK

Jak z dungeonami ? 

Wymagana grupa czy można wejść nie mając grupy ?

PS. jeżeli jest wymagana grupa to c**j**o bo wątpię że ktoś będzie chciał w grupie chodzić.

PS2. Jeżeli dungeony są grupowe, to polecam, wywal grupę żeby nie była wymagana..

Grupa nie jest wymagana.

Kiedy wlaczycie bete i czy clienta juz mozna pobrac?

Beta będzie w nocy

Lanerisy stoją już bardzo długo, więc nie wiem skąd wniosek, że serwer będzie stał 3 miesiące.

Opublikowano

serwer wygląda przyzwoicie chociaż w mojej opini nie zrobił żadnego "boom"

większość pewnie pozytywnie patrzy na ten serwer bo przez te wszystkie lata admini wyrobili sobie dobrą marke

powodzenia :)

Opublikowano

@SuReK czy na trzeciej odsłonie swojego serwera planujesz w końcu zająć się nim i robić eventy? Albo chociaż załatwić ludzi do tego? Pozdrawiam xD

Wystarczyło przeczytać prezentację do końca.

5.png
Obowiązki/Role na serwerze:
- Zarządzanie administracją,
- Kontakt z graczami,
- Zarządzanie forum,
- Organizowanie eventów,
- Support,
- Rekrutacja,
- Pomysłodawca.
Opublikowano

NIE POLECAM!

Czemu?

SuReK to skończony kretyn, biorący hajs i nie zabezpieczający maszyny w kopie zapasową...

Czekamy na cofke do 1 lvlu ;)

Odradzam każdemu.

Opublikowano

SuReK powiedz mi po c***a otwierasz te serwery, jak ty po 2-3 miesiącach masz na nie totalną wyjebkę?. DLa przykładu Revios, Laneris s1. 

Opublikowano

SuReK powiedz mi po c***a otwierasz te serwery, jak ty po 2-3 miesiącach masz na nie totalną wyjebkę?. DLa przykładu Revios, Laneris s1. 

Przecież reviosa tylko sponsorował, administracja miała robić swoje, a s1 stoi od kilku lat (chyba).

tenor.gif

Opublikowano

Powiem tak panie Siurek !

Twoje serwery są zwykłymi Gó**** i ten tak samo będzie syfem. Starasz pchać coś na siłę. Stawiasz gówno i gównem zostaną twoje serwery jak cała twoja osoba. 

Oceniam ciebie na Pazernego Leszcza któremu bez hajsu życie nie pozwala na nic. 

Opublikowano

Powiem tak panie Siurek !

Twoje serwery są zwykłymi Gó**** i ten tak samo będzie syfem. Starasz pchać coś na siłę. Stawiasz gówno i gównem zostaną twoje serwery jak cała twoja osoba. 

Oceniam ciebie na Pazernego Leszcza któremu bez hajsu życie nie pozwala na nic. 

Nie rozumiem tego hejtu na surka. Pomysłodawcą tego serwera jestem JA, a wszyscy, którzy mają jakieś pretensje, mają je do surka...

Wejdźcie na serwer i oceńcie, bo na podstawie tego co było kiedyś ciężko jest wszystko oceniać.

Opublikowano
1.pngKamień Duszy Penetracji: 25%
2.pngKamień Duszy Śmierci: 25%
3.pngKamień Duszy Powtórki: 30%

Serio Q2? Powtórka ma o 5% więcej niż śmierci?

Zbroje na max lv fajne, ale BombWorkowa broń do nich o wiele bardziej pasuje

Serio będą dungi solo, jak ktoś wcześniej napisał? 

PS: Prezentacja tak doebana, że za pierwszym razem prezka (a wręcz cała strona) otwarła mi się w kolorach dopełniających :yay:

Opublikowano

Surek, powiedz Ty mi skąd mam wziąć clienta i wgl ten udział w otwartej becie?

Bo chce sobie obczaić co tam Ci wyszło

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Surek, powiedz Ty mi skąd mam wziąć clienta i wgl ten udział w otwartej becie?

Bo chce sobie obczaić co tam Ci wyszło

Ze strony głównej. Beta będzie w nocy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...