Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

| Arka Mu PVP | x 30 Exp | 40% Drop | 1 RR | Grand Open 09.04.16

LEGOO

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 151
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

INFORMACJA

o godzinie 14:20   Nastąpi Restart serv + nowy patch wymagany

(Patch będzie zawierał Launcher który będzie pobierał nie zbędne informacje potrzebne w dalszym etapie gry)

Od teraz do gry będzie się wchodziło przez Launcher.

Opublikowano

INFORMACJA

(Patch będzie zawierał Launcher który będzie pobierał nie zbędne informacje potrzebne w dalszym etapie gry)

Odnies sie jakos co do mojego poprzedniego posta, chyba ze ci to wisi

Opublikowano

INFORMACJA

Odnies sie jakos co do mojego poprzedniego posta, chyba ze ci to wisi

Nic mi nie wisi,  Mapa Devias jest tylko dla graczy którzy nie maja przekroczonego 200 lvla  , kto się nie będzie stosował  będą surowe kary , co do dropu  Drop jest odpowiednio dopasowany do expa  nic nie będę usuwał ....

Nikt nie gra na 7 czy 8 kont LOL

Postacie typu Robociarz graja na tych postaciach co najmniej 3 osoby ...

Opublikowano

SIEMANKO :D IMPERATOR Z TEJ STRONY :p  PISZA MI KUMPLE ZEBYM TU WBIL BO NA MUNOMERCY COS TAM POGRYWAM JESZCZE TYLE ZE ODSTRASZYLO MNIE 1 :D ZE TO SERWER DLA LUDZI Z KULTURA :D A JA KOMPLETNIE JEJ NIE MAM , JA WCHODZE ROBIE BUILD I ROZPIER.DALAM  A JAK KTOS MA PROBLEM JESZCZE NABLUZGAM xD TAKI JESTEM I BEDE ZAWSZE :D NIKT  MNIE NIE ZMIENI :D CHYBA TAKIEGO PRO FANATYKA NIE CHCECIE CO? :D

Opublikowano

SIEMANKO :D IMPERATOR Z TEJ STRONY :p  PISZA MI KUMPLE ZEBYM TU WBIL BO NA MUNOMERCY COS TAM POGRYWAM JESZCZE TYLE ZE ODSTRASZYLO MNIE 1 :D ZE TO SERWER DLA LUDZI Z KULTURA :D A JA KOMPLETNIE JEJ NIE MAM , JA WCHODZE ROBIE BUILD I ROZPIER.DALAM  A JAK KTOS MA PROBLEM JESZCZE NABLUZGAM xD TAKI JESTEM I BEDE ZAWSZE :D NIKT  MNIE NIE ZMIENI :D CHYBA TAKIEGO PRO FANATYKA NIE CHCECIE CO? :D

WBIJAJ

Opublikowano

a co do idioty nie będę tego komentował ...

Proszę o opuszczenie tej publikac

Nie jesteś od rozdawania kart, z pokoju to możesz matkę wygonić co najwyżej.

Opublikowano

Cześć, mam problem z odpaleniem gry. Włączam lauchera, klikam Start Game i nic sie nie dzieje. Miał ktoś podobny problem? Wie ktoś o co chodzi ? :)

Proszę pobrać najnowsze visual c++ redistributable i frameworki

SIEMANKO :D IMPERATOR Z TEJ STRONY :p  PISZA MI KUMPLE ZEBYM TU WBIL BO NA MUNOMERCY COS TAM POGRYWAM JESZCZE TYLE ZE ODSTRASZYLO MNIE 1 :D ZE TO SERWER DLA LUDZI Z KULTURA :D A JA KOMPLETNIE JEJ NIE MAM , JA WCHODZE ROBIE BUILD I ROZPIER.DALAM  A JAK KTOS MA PROBLEM JESZCZE NABLUZGAM xD TAKI JESTEM I BEDE ZAWSZE :D NIKT  MNIE NIE ZMIENI :D CHYBA TAKIEGO PRO FANATYKA NIE CHCECIE CO?

Ja tylko nie chce nic widzieć na post na pm piszcie  sobie co chcecie  ...

a co do idioty nie będę tego komentował ...

Proszę o opuszczenie tej publikac

Nie jesteś od rozdawania kart, z pokoju to możesz matkę wygonić co najwyżej.

Widocznie Administracja MPC musi pokazać ci drzwi do wyjścia .

ZAPRASZAM !

Opublikowano

Chary do dropu nadal siedza na niskich mapach apeluje wiec dla nowych graczy. Chcecie jakis spot? piszcie na poscie, zawsze ktos chetnie ubije wam te chary tak abyscie mogli sobie expic

Opublikowano

Cześć, mam problem z odpaleniem gry. Włączam lauchera, klikam Start Game i nic sie nie dzieje. Miał ktoś podobny problem? Wie ktoś o co chodzi ?  :)

Witam mam ten sam problem do tego client caly nie chce sie sciagnac przerywa mi po 10-15min  a trzy razy juz probowalem ma ktos jakis inny link do clienta gry..

Opublikowano

Cześć, mam problem z odpaleniem gry. Włączam lauchera, klikam Start Game i nic sie nie dzieje. Miał ktoś podobny problem? Wie ktoś o co chodzi ?  :)

Witam mam ten sam problem do tego client caly nie chce sie sciagnac przerywa mi po 10-15min  a trzy razy juz probowalem ma ktos jakis inny link do clienta gry..

wylaczcie calkowicie antywirusa powinno pomoc :P

Opublikowano

Klient jest dostępny na www w dziale download  na niego trzeba narzucić launchera i pobrać resztę plików

Opublikowano

Witam

Zostały dodane 2 eventy :

Balrog & Ice Queen

Balrogi 15szt  Event co 6H

Ice Queen 10szt Event co 4H

Dropia B lub S  z każdego 100%

Zakaz Dropienia  na Low Mapach !!!

( aż do lt3 )

W razie nie przestrzegania  Będą bany

na 3 dni

Dajcie nowym Graczom Expic  !!

Opublikowano

Po 3 dniach gry i sceptycznym podejściu do ustawień serwera i gry stwierdzam ze warto tu zagrać i polecam serwer  również wam.

+ sporo graczy online którzy są pomocni jeśli czegoś potrzebujesz na pewno pomogą

+ stabilny serwer działa bez przerw jak zauważyłem

+ dobrze działa także handel na serwerze 

Opublikowano

Exp EVENT

Normal EXP +10

Do Konca Weekendu !!

START 23.04 21  GTM+1

KONIEC 24.04 24 GTM+1

Drop Event

Codziennie o godzinie 22:05 GMT+1

Będą lecieć Boki na mapie Lorencia Safe

4x Boki +5

4x Boki +4

1x Bok Losowo

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Drop Lucky Coins & Cherry Gold

Zwiekszony % na drop

Zapraszam!!

Cs za 2 tyg !!

Opublikowano

Witam

Serwer godny polecenia

Drop exp spoty jewele boxy dopracowane

Stabilny bez lagow

Admin ogarnia co trzeba

Gram 2 dni i mam 3 acc na 300lvl topke mozna smialo dogonic

Warto chodzic bc ds

PS: Wbijac ludziska trzeba ludzi zeby serwer sie rozkrecil

Opublikowano

Zapraszam na serwer topke mozna w kazdej chwili doginic  :P duzo spotow  nowyh graczy kazdy pomaga jak moze  doszly nowe eventy o exe  itemy nie  jest tak trudno jak i o kamyki wszystko ladnie dopasowane pod pvp serw i grazcy Wbijac :P   juz niedlugo 1 CS :D 

Opublikowano

Witam

Będzie zmiana plików na s9

Które są w trakcie Konfiguracji (80%)

niestety sezon 6 dzisiaj został wyłączony z powodu braku graczy

Informacje będą dodawane co jakiś czas

Opublikowano

Witam

tak rr acc był nieunikniony  ponieważ s6 a s9 jest za duża odskocznia i dużo rzeczy by się nie zgadzało

Pliki są w 100% odbugowane ,wszystko będzie stabilne

Dzisiaj Będzie publikacja s9

Otwarte beta testy będą  w niedziele

więcej info będzie w nowej publikacji

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...