Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

| Arka Mu PVP | x 30 Exp | 40% Drop | 1 RR | Grand Open 09.04.16

LEGOO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a mi się wydaje, że 200 ml może być ciekawe, bo będzie skutkować różnymi buildami :) wyjdzie w praniu

No to zobaczymy.

• Odpowiedzi 151
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a mi się wydaje, że 200 ml może być ciekawe, bo będzie skutkować różnymi buildami :) wyjdzie w praniu

Dokładnie =]

Opublikowano

Czy dobrze rozumiem, że skoro w publikacji jest napisane 1 RR to będzie tylko właśnie ten jeden po którym dostaniemy 250 pkt, wbijemy postać na 400 lvl i potem już nie ma żadnych dodatkowych resów?

Opublikowano

Czy dobrze rozumiem, że skoro w publikacji jest napisane 1 RR to będzie tylko właśnie ten jeden po którym dostaniemy 250 pkt, wbijemy postać na 400 lvl i potem już nie ma żadnych dodatkowych resów?

Nie, za jednego resa dostajesz po 250 pkt do rozdania, na takich ratach skutkuje to tym, ze potrzebujesz odpowiednio rozdawać statystyki  do pvp jak i do pve, by być pro elo koksem. 

Opublikowano

Tak dobrze rozumiesz jest jeden res

Opublikowano

jesli bedzie duzo online to na bank wbijam!! czekam na serwer w koncu cos normalnego, bicie resow jest nudne, ludzie o to przeciez w tej calej grze chodzi, o PVP!!

Opublikowano

Juz mam problem. Jak gram w oknie to tlo poza oknem jest czarne i zeby zrobic cokolwiek na kompie musze wylaczyc gre, jak to naprawic?

Juz nieaktualne, znalazlem w jednym z folderow wpisy do rejestru

Opublikowano

Server wroci do normy za kilkanascie min   przepraszam za utrudnienia 

Serv właczony ponownie za 30 minut , przepraszam za utrudnienia , wszystkie postacie  beda dostępne od 1 lvla

Opublikowano

Jest w Informacji  licznik online tylko on się odświeża co jakis czas

Storna będzie poprawiona za jakis czas  co do rejstracji  niby jest error ale na ta chwile to jest wizual bug    w niedługim   czasie wszystko wróci do normy

Opublikowano

Zapraszam na serwer   mila fajna atmosfera   o itemki ziezko  zen sie liczy     wbijac !  kazda postac dostepna od 1 lvla :)

Opublikowano

Nie wiem co jest nie tak, ale zamyka mi się klient po tym jak pasek ładowania dojdzie do końca. Wyłączyłem antywira, ściągnąłem dwa klienty z rożnych źródeł, wgrałem patche i ciągle to samo. Włączałem jako administrator etc. i to samo. Wie ktoś może co może być tego przyczyną?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...