Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

| Arka Mu PVP | x 30 Exp | 40% Drop | 1 RR | Grand Open 09.04.16

LEGOO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem co jest nie tak, ale zamyka mi się klient po tym jak pasek ładowania dojdzie do końca. Wyłączyłem antywira, ściągnąłem dwa klienty z rożnych źródeł, wgrałem patche i ciągle to samo. Włączałem jako administrator etc. i to samo. Wie ktoś może co może być tego przyczyną?

Dodaj maina do DEP.

• Odpowiedzi 151
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapraszam na serwer coraz wiecej online duzo znajomych mordek   troche pk :p  ks    wszystko w jak najlepszym porzadku :P  ustawienia bardzo dobre  balans postaci zbilansowany   !!

Opublikowano

O 16 Pl Czasu Zostanie Właczony drop Box of Heaven

Drop z niego 100% Jewels (B,S,C)

Tak że zostanie dodane itemy dla mg,dl w npc

Zapraszam do Gry

Opublikowano

ja p******e wielcy wyjadacze mu online a nawet nie wiedza czym jest prawdziwe pvp bo nigdy kurfa nie grali na serwerze z ograniczonyi resetami.

zapraszam, swietny serwer :)

Opublikowano

ja p******e wielcy wyjadacze mu online a nawet nie wiedza czym jest prawdziwe pvp bo nigdy kurfa nie grali na serwerze z ograniczonyi resetami.

zapraszam, swietny serwer :)

Ja nie jestem wielkim wyjadaczem, grałem przez poltora roku na ZeusMU 6 lat temu i dlatego niezrozumiały był dla mnie ten 1 rr ;P

Opublikowano

Witam

Exp w Pt został trochę zredukowany

Wygląda on następująco  :

Normalne pt

Party1 = 100%
Party2 = 90%
Party3 = 80%
Party4 = 70%
Party5 = 70%                                        

Bonusowe
PartySpecial1 = 100%
PartySpecial2 = 90%
PartySpecial3 = 85%
PartySpecial4 = 75%
PartySpecial5 = 75%

Opublikowano

Jak mozesz mowic ze lepiej jest grac solo niz w pt? nei rozumiesz chyba pewnej rzeczy. 2 osoby w pt 90% exp = 2x szybszy kill , nie oznacza to wcale ze bedziesz mial wolniejszy exp pomimo tego ze cyfry beda nieco nizsze. To nie jest server max 100 res gdzie mozna bic solo na kazdej mapie moby w sekunde. Grasz solo zyskujesz kamienie ,zen dla siebie ale masz wolneijszy kill i nie wszedzie ustoisz logiczne

Opublikowano

jedyne co sie opłaca to party EE z DL, reszta jest bez sensu. Dodatkowo przy małych statach bijac w tarkan w 5 to tak jak bym we 2 w lt7 bil. Gdzie tu logika.

Opublikowano

Exp w Party Został podniesiony o 5%  i tak juz zostanie  to jest pvp nie pvm 

Czas Wszystkich inwazji został przedłużony o 5 min B)

Dzisiaj o 14 pl Czasu   Rusza 1 Event Heart of Love dropić z niego bedzię   Demon lub Spirit of Guardian 

Czas Trwania eventu:

Start wtorek godz. 14

Koniec czwartek godz. 14

Zapraszam !!

Opublikowano

ja p******e, ludzie jak macie solo ubic 1 resp mobkow w 30 sekund za 100% expa, a mozecie ubic w 2 osoby dostajac 90% expa w 15 sekund przy czym do 40 sekund bedzie trwac dodatkowy respawn mobkow lacznie z ich zabiciem, to nie pier*olcie, ze party Was zwalnia!

Opublikowano

Wbijac juz jest na 100 :P  pomalutku idzie w gore  zapraszam do Admin dodaje fajne eventy   mozna dropnac Demona Angela :P    wbijac !

Opublikowano

Ja po grze przez 2 dni stwierdzam ,że jest to Polski server z potencjałem. Teraz pytanie jak administracja go wykorzysta, bo są zadatki na prawdziwy long term server ze sporą jak na nasze realia liczba online. Myślę że jak na pierwszą edycję wynik 150+ online jest do osiągnięcia , pozdrawiam i polecam

Opublikowano

Ja po grze przez 2 dni stwierdzam ,że jest to Polski server z potencjałem. Teraz pytanie jak administracja go wykorzysta, bo są zadatki na prawdziwy long term server ze sporą jak na nasze realia liczba online. Myślę że jak na pierwszą edycję wynik 150+ online jest do osiągnięcia , pozdrawiam i polecam

Miło słyszeć  takie słowa, Tak więc nie ma tutaj miejsca na nudę  będą włączane różne eventy na ta chwile  drop Heart of Love  dropi demon , angel event trwa aż do czwartku do 14 czasu servera !   Nie problem o kamyki czy itemy   jest ich bardzo wysoki drop jak na ten rate.

Zapraszam !

Opublikowano

Serwer ma bardzo duzy potencjal a liczba online bardzo szybko rosnie. W sobote na starcie bylo 50-60 online, dzisiaj juz jest 130. Limit 150 to kwestia chwili a mysle ze bedzie znacznie lepiej

Opublikowano

Dziś dodam listę spotów  ponieważ online  szybko rośnie zostaną dodane spoty na kanturu jak także więcej na tarkanie czy icarusie  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...