Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

| Arka Mu PVP | x 30 Exp | 40% Drop | 1 RR | Grand Open 09.04.16

LEGOO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Toker ty to musisz mieć tupet, grałeś na czitach, próbujesz mnie Ddosować 

Ja na temat tej gry wiem praktycznie wszystko

Wczoraj byłeś na raklionie zabijałeś moba w 3 sek

(Dostałeś nad przyrodzonych mocy)

Dostawałem informacje wielokrotnie typu

,,Silence and TokerBM I suspect has used deceptive software when train''

( jak się nie mylę to obie postacie należą do ciebie )

Tak więc dziękuje Panu za Grę

I nie siej Tutaj paniki Bo nikogo ADMIN nie banuje za nic ....

Dalej nie dałeś dowodu. ja zostaje przy tym ze nic nie mam. i cała ta historia jest wyssana z palca .

A więc, zacznę tak co do serwera to spoko. Dobrze sie grało fajnie ustawiony. Ale musze postawić duży minus - dla admina Lego. Opisze sytuacjie z mojej strony.

​Od startu serwera grałem z bratem na ArkaMu. I dziś jak wróciłem z pracy i wszedlem zrobic repota, otrzymałem wiadomość od admina Lego w której oskarża mnie o "hacki"

Napisał ze ma info od graczy że używam czitow, że to ja wysyłam DDosy, i że byłem na raklionie i zabijałem mopa w 3 sekundy.

Odpisałem mu na to że to nie prawda, że na raklionie faktycznie byłem ale mobek poskładał mojego AE na hita :D

Ostatcznie wynikła z tego że Admin Lego na podstawie tego co inni gracze mu napisali, nie majac żadnych dowodów na mnie poprostu banuje.

No nic trudno fajnie sie grało ale Admin mi to zepsuł.

Poprosze admina by tu w temacie podał dowód na to że czitowałem.

attachicon.gifBan.jpg

ggwp

TOker dowod jest taki ze bylem z toba w pt ^^^ :)

Nigdzie z  Tobą nie byłem. 

Dobra olać to.

Gdybyś grał czysto to byś grał dalej.   Dziękuje za uwagę  temat  Bana zamknięty

• Odpowiedzi 151
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

!!  Kilka Informacji !!

Event Golden Cherry Blossom Branch : Active

255 można wymienic Losowo na Paczki :

Bless 10 - 30

Soul 10 - 30

Jols 10 - 30

Pet Panda  HoT !

Gemstone 10 - 30

Chaos 10 - 30

Dark Horse  HoT !

Zmiany

Zmiana PKT za Reset   z 250 na 350!

MAX MLVL z 200 na 300!

Teraz lista Eventow :

Goldem Invasion sa co 6H

CC  co 2H

DS co 4H

BC co 2H

WW  co 4H

Red Dragon co 8H

Pouch of Blessing co 4H

Lunar Rabbit co 4H

Fire Flame Ghost co 4H

Cursed Santa co 4H

Hydra co 12H

Zaikan co 8 H

Lista Spotow :

========
LORENCIA
========

Budge Dragon - 182 126
Skeleton - 138 219
Bull Fighter - 135 85
Giant - 90 125

=====
NORIA
=====

Chain Scorpion - 154 123
Chain Scorpion - 160 80
Stone Golem - 209 146

======
DEVIAS
======

Worm - 239 87

-DEVIAS 2

Elite Yeti - 55 55
Elite Yeti - 20 115

-DEVIAS 3

Elite Yeti - 216 215
Elite Yeti Hot Spot - 198 239
Elite Yeti - 220 175

-DEVIAS 4

Elite Yeti - 18 179
Elite Yeti - 68 213
Elite Yeti - 41 221
Elite Yeti - 50 241
Elite Yeti - 79 233

=======
DUNGEON
=======

-DUNGEON 2

Cyclops - 230 110
Skeleton Archer - 163 114
Skeleton Archer - 170 127
Larva - 106 123

-DUNGEON 3

Poison Bull Fighter - 9 57
Poison Bull Fighter - 40 56
Poison Bull Fighter - 38 116
Poison Bull Fighter - 9 122

========
ELBELAND
========

-ELBELAND 3

Totem Golem - 191 150
Captain Grizzly - 222 52
Captain Grizzly - 200 51
Captain Grizzly - 205 20

======
ATLANS
======

-ATLANS 1

Vepar Hot Spot - 76 18
Vepar - 66 53
Vepar - 47 70

-ATLANS 2

Great Bahamut - 237 49

-ATLANS 3

Great Bahamut - 169 145
Great Bahamut - 83 180

=========
LOSTTOWER
=========

-LOSTTOWER 1

Shadow - 194 107
Shadow - 195 128
Shadow - 225 135
Shadow - 193 42

-LOSTTOWER 3

Death Cow - 85 211
Death Cow - 101 188
Hot Spot - 98 170

LOSTTOWER 4

Death Cow - 101 88
Death Cow - 132 101

-LOSTTOWER 5

Death Knight - 85 9
Death Knight - 132 42

-LOSTTOWER 6

Death Knight Hot Spot - 29 18
Death Knight - 54 9

-LOSTTOWER 7

Death Knight HOt Spot - 50 92
Death Knight - 50 135
Death Knight Hot Spot (lt 8) - 43 171

======
TARKAN
======

-TARKAN 1

Bloody Wolf - 110 40
 Mutant - 142 55
 Mutant - 135 21
 Iron Wheel -15 103
Iron Wheel - 33 81
 Iron Wheel - 60 88

-TARKAN 2

Tantalos - 34 165
Tantalos - 68 145
Tantalos - 124 129

======
ICARUS
======

Mega Crust - 90 60
Queen Rainier - 32 61
Queen Rainier - 63 85
Queen Rainier - 80 70
Alpha Crust - 35 104
Alpha Crust - 35 76

====
AIDA
====

-AIDA 1

Death Tree - 110 18
Death Tree - 156 47
Death Tree - 167 79
Death rider Hot Spot - 215 34
Blue Golem - 234 35

-AIDA 2

Death rider Hot Spot - 190 147
Blue Golem - 230 150
Blue Golem - 215 135
Deathrider - 168 121
Blue Golem - 134 127

======== KANTURU ========

Szukać =]

=========================

Moby Dodane 3x w BC & DS

Zapraszam !!! 

Opublikowano

Zapraszam wszystkich na serwer.
Łatwo można kupić itemy + 2 opt exc.
Level szybko leci,ludzie mają sloty w party, 100+ online.
Zaniedługo pierwszy CS.

Nic tylko wbijać i expić postacie na CS'a

Opublikowano

Zapraszam na serwer, wspaniała atmosfera i pomoc od reszty graczy, o itemy nie jest tak trudno. Exp tez leci dość szybko nic tylko wbijać i grać !! za niedługo pierwszy CS więc każdy ma szanse wziąć udział w bitwie o zamek :D 150+ online wbijać wbijać i jeszcze raz wbijać :)

Opublikowano

Nowa opcja na naszej stronie

"MARKET"

Teraz wygodnie i szybko można wystawić swoje przedmioty za Jewele, zeny lub credyty

Krotki opis jak to zrobic:

Przed zakupem logujemy się do panelu konta na stronie aby dodac jewele do naszego konta,

wchodzimy w opcje

,,jewel store''

i ladujemy dana ilosc kamieni z naszego vault.

Dzieki ktorym bedziemy mogli zakupic dany przedmiot.

Jest to swietna opcja 

Poniewaz nie koniecznie kazdy musi kupowac Credyty by zdobyc status VIP

Dlatego  mozna nabyc Credyty sprzedajac itemy zdobyte  w grze !

Mam nadzieje ze opcja market się podoba

Zapraszamy team ArkaMU

1 CS  Odbędzie  się  08.05    o godzinie 20 GTM+1

Opublikowano

Kolejny serwer z przerośniętym ego. Admin to idiota, konstruktywna krytyka to coś obraźliwego? Wróć do przedszkola i zacznij od podstaw. Bo sypanie banami na lewo i prawo bo Ci się wydaje że tak powinno się skończyć po prostu bojkotem serwera. Tyle ode mnie, miłej gry.

Opublikowano

Nie wiem czym Admnistrator zaszedł Ci za skórę , ale ja od startu servera nie widziałem negatywnych zachowań LEGO. Wszystko naprawiane jest od ręki, dodawane kolejne eventy, nic tylko grać ;) Server ma bardzo dobre ustawienia , jest dobrze wyważony , dawno nie było takiego Polskiego low exp priv servera

Opublikowano

Kolejny serwer z przerośniętym ego. Admin to idiota, konstruktywna krytyka to coś obraźliwego? Wróć do przedszkola i zacznij od podstaw. Bo sypanie banami na lewo i prawo bo Ci się wydaje że tak powinno się skończyć po prostu bojkotem serwera. Tyle ode mnie, miłej gry.

Gracz Szybki , i szybko zakończyłeś  grę na moim serv, nie będę tolerował przedszkolaków tak jak pan szybki płakał bo mu z ringa 40lvla poleciała mini capa dla dl.a nie rf i na tej podstawie stwierdził ze serv cytuje to ,, gówno''  grając 10 min i rzucając h**** k***** na post , takich ludzi Tolerował nie będę, u mnie na serv  obowiązuje ,, Kultura ''                                                                 Zapraszam

Opublikowano

Serwer kozak, kamieni dropi sporo, dobre spoty, uczciwa mila administracja, troche staran a mozna szybko dogonic ludzi na serwerze z levelem ;) polecam gorąco serwer !!! i zapraszam do guild TOSTY :D

Serwer kozak, kamieni dropi sporo, dobre spoty, uczciwa mila administracja, troche staran a mozna szybko dogonic ludzi na serwerze z levelem ;) Przychodzic ! Więcej graczy lepszy CS !!!! większa andrenalina, czekamy na was !!!!!!

polecam gorąco serwer !!! i zapraszam do guild TOSTY :D

Opublikowano

Serwer bardzo wporzo. Zapraszam wszystkich. Bardzo miła atmosfera, fajna rywalizacja a im więcej nas będzie tym lepiej. Do pierwszego CSa jeszcze trochę czasu wiec spokojnie da się wyexpic i ubrać.

Zapraszam.

Opublikowano

Server gitarka, mila atmosfera, mili gracze. Admin często online i rozwiązuje ewentualne problemy, prośby i sugestie na bieżąco. Widać że stara się zrobić porządny sever nie " pay to win ".
Exp nie duży ale wbijanie lvli idzie szybko dzięki sporej ilości spotów na wszystkich mapach. Kamieni jest wystarczająco z dropu jak i z różnych " wypadajek " dlatego stosunkowo łatwo o jakieś fajniejsze sety +xx.

Jak na pierwszą edycje servera na pewno 5+ :) Widać że ktoś tu dba o graczy, oby tak dalej !

Pozdrawiam,
Heek

Opublikowano

Przedszkolne zachowanie? Napisałem wprost, gówniany drop a nie serwer. Zapytałem się czy jest zablansowane to mnie kicknąłeś. Obrazy ze strony admina boś wielki.. pf, idź do piaskownicy i zabierz grabki dla dzieci skoro tak urosłeś w piórka :). Serwer wbrew temu idiocie może być dobry, ale pewnie coś spierdoli pomagając kolegom albo po prostu działając bardzo pochopnie.

Opublikowano

Narazie nic nie spierdo*** więc prosze nie wyciągaj pochopnych wniosków :) miejmy nadzieję że wszystko będzie w należytym porządku jak do tej pory

Opublikowano

Przedszkolne zachowanie? Napisałem wprost, gówniany drop a nie serwer. Zapytałem się czy jest zablansowane to mnie kicknąłeś. Obrazy ze strony admina boś wielki.. pf, idź do piaskownicy i zabierz grabki dla dzieci skoro tak urosłeś w piórka :). Serwer wbrew temu idiocie może być dobry, ale pewnie coś spierdoli pomagając kolegom albo po prostu działając bardzo pochopnie.

Proszę o opuszczenie tej publikacji

a co do idioty nie będę tego komentował ...

Zapraszam na Server

Opublikowano

Serwer nie jest zbytnio korzystny dla nowych graczy. Kazdy spot davias zajety przez postacie na drop ( i zeby bylo smieszniej chyba 1 gracz lol) Serwer zdecydowanie potrzebuje wiecej spotow w Davias, Elveland, Atlans 1, 2, 3, Losttower 1-7, lorencia, noria(skelety, gianty, golemy), Dungeon 2,3 (poison bull). I nie mowie tu o dodatkowych 2 spotach na tych mapach po znowu zaraz beda pelne chodzi o 4-5 dodatkowych na kazdej z tych map. Miejsca jest duzo a spoty i tak maja 5-6 mobow.

Kolejna rzecz to wedlug mnie drop lucky coinow jest za niski i nie wiem czy dropia na kazdej mapie bo slabo. Uzbierac 30 to masakra a i tak moze sie trafic z tego taki sobie item ;/

Osobiscie ograniczylbym liczbe kont ktore mozna zalogowac z jednego IP do 3-4, po dodaniu spotow powinno byc ok. Albo dodac duzo spotow zeby nowi gracze mogli gdzies expic zanim wbija wiekszy lvl wiecej defa na lepsze mapy.

Proponuje tez wywalic z dropu lucky coin i cherry chaosy i joce i jole.

Opublikowano

chcialem sobie pograc, ale antihack mnie nie wpuszcza. Przy ladowaniu wywala, ze wymagane pliki zostaly zmienione i kupa. Wylaczalem juz wszystko, nawet antywirusa i nic nie pomaga. Jakies pomysly? W logach antihacka sa tylko jakies krzaczki, nic konkretnego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...