Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Devia [Dedyk] [Medium]

MORI-Nowy Styl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 477
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A gdzie znajdę ten nowy styl? Bo go niestety tutaj nie widze.

Nowy styl to nazwa kanalu na youtube... A czego ty sie spodziewasz nowego w metinie?

Opublikowano

Nareszcie jakiś konkretny medium na scenie. :) Fakt, podobny do Enarisa - dla mnie akurat super, bo to był świetny serwer. Powodzenia.

Opublikowano

Mega Spoko Serwer 10/10

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

a przypadkiem technikiem nie jest Sensual 0.- ?

BTW . wbije zobacze strasznie przypomina enaris :D

Sensual takiego gówna by nie wypuścił no chyba że sięgnął już dna. 

Opublikowano

Jedno mi nie pasuje ostatnio w większości startujących serwerów - jak nieznajoma administracja [nicki nieznane wcześniej] może zrobić dobry serwer? Musieli wcześniej działać, czemu nie podacie normalnych nicków tylko bawicie się w kotka i myszkę..­

Opublikowano

Jedno mi nie pasuje ostatnio w większości startujących serwerów - jak nieznajoma administracja [nicki nieznane wcześniej] może zrobić dobry serwer? Musieli wcześniej działać, czemu nie podacie normalnych nicków tylko bawicie się w kotka i myszkę..­

To jest Enaris 

Wpisz sobie w google Enaris prezentacja i zobacz ze 90% jest identyczna jak na Devia.pl 

Opublikowano

Spokojnie! MPCforum się tym zajmie xDDD

~ Start w piątek bez bugów. ~

Opublikowano

Spokojnie! MPCforum się tym zajmie xDDD

ja mysle d'

za topke cos jest? 

Opublikowano

jedynie to grafika fajna, bo reszto to sklejka wszystkiego.  jak bedzie wiecej niz 500zl to zagram.

kolomp. tylko teraz jak wygrasz, to wez potwierdzenie jakies,bo znowu zrobisz gownoburze :XDDDDDDDDDDD

Opublikowano

To jest Enaris 

Wpisz sobie w google Enaris prezentacja i zobacz ze 90% jest identyczna jak na Devia.pl 

Wsystkie serwer w 90 % to samo, to  koncu metin. Juz zaczynaja sie zlatywac wszelkiej masci szerloki holmsy i inne gowna, aby tylko psuc opinie o serwerze. Mysle ze serwer wypali . Moze byc na plikach c**j wie czego wazne zeby nie padal i gralo duzo ludzi.

Opublikowano

Deke i Indra działali już wcześniej i nie ukrywają się z tym, jeżeli dobrze poszukasz to znajdziesz ich projekt na mpc.

Opublikowano

­Nie polecam bo Mori w teamie. Miał już 2 swoje serwerki, które nie wypaliły teraz oczywiście tłumaczy się, że on tam był tylko twarzą, a tak na prawdę nie były jego zapewne tutaj też tak będzie jak padnie.

Opublikowano

prezentacja wygląda fajnie ale co z tego jak pewnie padnie po kliku tygodniach bo administracja oleje serwer. Przypomina troche Enarisa i wydaje mi się że skończy się tak samo jak Enaris. Szkoda czasu i nerwów

Opublikowano

@ Kiedy będzie podana przybliżona data startu ?

# Skąd truta ?

Truta ze szakty Ripera, niebieskiej śmierci,

Nemere, Beran

Serwer miodzio , szkoda , ze trzeba czytac KU :// pozbadzcie sie tego nwm zrobcie jakas ankiete dotyczaca KU zmniejszcie ilosc ku do G , lub calkowisie usuncie te ku ^^ .

Ku zostaną bez zmian, na prawdę jest bardzo łatwo o egzo, rady u same księgi więc nie bedzie problemu.

prezentacja wygląda fajnie ale co z tego jak pewnie padnie po kliku tygodniach bo administracja oleje serwer. Przypomina troche Enarisa i wydaje mi się że skończy się tak samo jak Enaris. Szkoda czasu i nerwów

Zaryzykuj, a na pewno pozytywnie się zaskoczysz. :)

Opublikowano

Mi tu jeszcze podpada Malestią/Tandorią. Pomijając oczywiście kwestię enarisa...

Może zagram, kto wie... Kiedy ten start bo nie doczytałem?

Aa i do całej reszty patałachów... Nie podoba się rozwiązanie z ku? To idźcie na easy. To jest medium, ku będą miały wartość (w końcu) i na pewno poradzimy sobie bez Was.^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...