Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

✖✖✖ b00t.net [x15] Steam/NonSteam

mateusz188

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 207
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam tego serwera, szczególnie x2 Mody mają słabe głowy, administracja banuje bo rajduje się jakiegoś adasia i lah0na, oni wyzywają nic się nie dzieje normalny gracz coś napisze, od razu kick, permy for free, jeszcze raz nie polecam, strata czasu :)

@Edit admin nie radzi sobie też jednak, czaruje sobie c4 i rajduje baze na GOD modzie ;DD jeszcze raz nie polecam, dziś będą ogromne lagi na serwie bcs i want it lol

Opublikowano

Nie polecam tego serwera, szczególnie x2 Mody mają słabe głowy, administracja banuje bo rajduje się jakiegoś adasia i lah0na, oni wyzywają nic się nie dzieje normalny gracz coś napisze, od razu kick, permy for free, jeszcze raz nie polecam, strata czasu :)

@Edit admin nie radzi sobie też jednak, czaruje sobie c4 i rajduje baze na GOD modzie ;DD jeszcze raz nie polecam, dziś będą ogromne lagi na serwie bcs i want it lol

Całą wasza ekipa dostałą perma, za obraze administracji to wam zniszczyłem baze, po co ma stać? Tak samo groźby ddosami powiem wam tak. Nadajecie się jedynie do ugniatania kapusty ;)

Opublikowano

Groźby ddosami to wasz wspaniały moderator robił, a że ktoś wbija na kanał gdzie nie ma prawa wbić dostaje bluzgi bo nie miał szacunku do nas. Nie polecam tej sieci, administratorzy na god modzie, kicki za free. A gdy juz bierzecie przyklad z administracji gdy macie range moderator dostajecie unrang. Ogolnie gdy juz braknie hajsu to mozna kupic vipa za skiny. Gdy obraza was caly team od  pewnego (yt) a w niej cala ilosc modow, nie macie czego szukac, im nic nie zrobia, wam od razu kicki ;). Gowno burza nie administracja.

Jeśli ktoś nie wierzy, to cały ich team na teamspeaku jak jeździ po nas;) 

https://www.youtube.com/watch?v=CqdW1TQq7I4

## Dziękuje dobranoc.

Ach ta wspaniała administracja już filmik usunięty, a sami siebie pogrążyli , nieźle panowie , trzymać tak dalej ! Prawda boli i to bardzo !

Budowla miała nie stać, a stoi jeszcze jej połowa, HA! Dobre sobie. Nasze auta nadal są u was w bazie, fajnie się bawicie czyimś kosztem w regulaminie jest napisane "Nie można sprzedawać itemów w grze za realne $, a sami to robicie"

mam kopie tego, spokojnie :)))

Opublikowano

suprise co chcesz udowodnic bez dowodów film nawet nie istnieje moderator byl z polskiego hurtworlda a dostal u nas szanse i co grozil ale jak doszy nas o tym słuchy wylecial tak szybko jak go wzielismy a za nim jego kolega wiec nikogo nie dosowal wyjasnialismy sprawe i nawet sam koles powiedzla ze tylko zartowal hmm a to ze dostaliscie bana za obraze moda admina wlasciciela to sie nie wyzywajcie na serwer bo to zalosne sami jestescie sobi winni tyle w temacie

suprise co chcesz udowodnic bez dowodów film nawet nie istnieje moderator byl z polskiego hurtworlda a dostal u nas szanse i co grozil ale jak doszy nas o tym słuchy wylecial tak szybko jak go wzielismy a za nim jego kolega wiec nikogo nie dosowal wyjasnialismy sprawe i nawet sam koles powiedzla ze tylko zartowal hmm a to ze dostaliscie bana za obraze moda admina wlasciciela to sie nie wyzywajcie na serwer bo to zalosne sami jestescie sobi winni tyle w temacie

Opublikowano

ale ja nie dostałem żadnego bana, lol?

Film został usunięty, bo ego administracji biggównogames zawołało, ale spokojnie mam kopie i zostanie wrzucona na YT.

Opublikowano

Film został usunięty, bo ego administracji biggównogames zawołało, ale spokojnie mam kopie i zostanie wrzucona na YT.

Uciekaj na swój serwer i idź stawiać wszystko na gotowcu. Nie dość że gotowe to jeszcze kradzione! hah.. Ciekawe co zrobią twórcy strony jak się dowiedzą że im ją ukradliście ;) PS. Reszta Twoich postów w tym temacie będzie zgłaszana ;) Jesteś Nikim jak i Twój cały serwer. Zrób coś własnego! Strona ukradziona! Opis waszej prezentacji skradziony od nas. Teraz to chyba zmieniliście, Reklamujecie się na naszych serwerach... Na waszym miernym serwerze nawet kolorystyka była identyczna jak u nas! nie wiem czy to zmieniliście bo nie mam zamiaru wchodzić na ten szit ;) piss joł!

Opublikowano

Uciekaj na swój serwer i idź stawiać wszystko na gotowcu. Nie dość że gotowe to jeszcze kradzione! hah.. Ciekawe co zrobią twórcy strony jak się dowiedzą że im ją ukradliście ;) PS. Reszta Twoich postów w tym temacie będzie zgłaszana ;) Jesteś Nikim jak i Twój cały serwer. Zrób coś własnego! Strona ukradziona! Opis waszej prezentacji skradziony od nas. Teraz to chyba zmieniliście, Reklamujecie się na naszych serwerach... Na waszym miernym serwerze nawet kolorystyka była identyczna jak u nas! nie wiem czy to zmieniliście bo nie mam zamiaru wchodzić na ten szit ;) piss joł!

Jesteś jednak przyjebany jak paczka gwoździ gościu. Nigdy nie skopiował bym czegoś z takiego gówna. O jaką stronę Ci chodzi? Boże.........

Opis prezentacji skradziony od was? Jesteś zabawny pajacyku. Kolorystyka... nie mogę z takimi ludźmi. Zabij się.

OAfpZ05.png

screen z twojego serwerka(hw1.gownogames.pl) - rozumiem ze podstawowa kolorystka z BetterChata jest zarezerwowana przez ciebie? Jesteś żałosny.

Reklamujemy się na waszych serwerach? Jesteś pojebany.

ps. Zastanawia mnie, że w każdym poście o który Cię pytam "Co takiego zmieniłeś w tym biggames, albo co jest autorskie" to nie odpowiadasz. Żenada.

@Edit

Krótkie wyjaśnienie twojego serwera i "TWOICH" unikalnych skryptów

SAaIaiA.png

ups, nawet /tpr nie chciało się przetłumaczyć? :( (1 unikalny skrypt By Biggównogames)

iYr2cYO.png

Co nie umiesz naprawić bugu, w skrypcie własnych komunikatów śmierci? Ty mój programisto <3

3dZTCO3.png

kolejny /tpr no co, mamy własne skrypt, co nie bigownogames.pl?

7hZf1Z8.png

nawet wyglądu VIP'a z defaultowego configu BetterChat nie chciało wam się zmieniać :(

Cv20mgv.png

no co ty, ale zeby nawet /tpr nie umieć przetłumaczyć? (oxide/data/lang - już ci nawet pomoge)

ycUNzjf.png

to jest ten AUTORSKI skrypt, czy co? Zaskoczysz mnie w końcu czy nie?

Dalej nasz serwer nazywaj gotowym z neta, chociaż sam nawet nie mogłeś przetłumaczyć skryptów. A gdzie te autorskie pluginy? No gdzie się podziały? Hipokryta jak 150.

Elo 

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Wielki rework serwerów! wszystkie serwery przeniesione na nową maszynę, nie spotkasz już lagów! Dodaliśmy 2 nowe serwery x1 oraz x50! Zapraszamy!

uberevil.png

Credits To: LoxTix

Opublikowano

Powolutku i gracze wracają na serwery ;) Niedługo szykuje się wipe na wszystkich serwerach oraz w sobote idol na teamspeak można zgarnąć Super VIPy oraz inne ciekawe nagrody ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...