Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

✖✖✖ b00t.net [x15] Steam/NonSteam

mateusz188

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszamy na serwer na x15 100-120 aktywnych osób na x5 60/60 na x2 30-50 osób! jeśli zapełnimy serwer x2 wystartuje nowy serwer! Jaki? możecie wybrać to Wy!

@ref

• Odpowiedzi 207
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Reklama jedna z lepszych widniejących na forum. Widać podejście administracji, które nie opiera się tylko na pieniądzach. Starają się i dobrze im to wychodzi. Serwery są dobre i nie ma większych problemów. Z pewnością jest to konkurencja dla wielu serwerów, lecz mam jedną uwagę. Otóż Kit Vip powinien raczej dostać nerfa bo x4 deto na wipe to jest zbyt dużo. Dodatkowo mam pytanie, opony nie bugują się jak są stackowane? ­

Opublikowano

Reklama jedna z lepszych widniejących na forum. Widać podejście administracji, które nie opiera się tylko na pieniądzach. Starają się i dobrze im to wychodzi. Serwery są dobre i nie ma większych problemów. Z pewnością jest to konkurencja dla wielu serwerów, lecz mam jedną uwagę. Otóż Kit Vip powinien raczej dostać nerfa bo x4 deto na wipe to jest zbyt dużo. Dodatkowo mam pytanie, opony nie bugują się jak są stackowane? ­

Na Serwerze x15 ranga VIP dostaje 2 deto 1 c4 na wipe, na serwerze x5 masz racje, dostają 4 deto na wipe bo wipe jest co 2 tygodnie, a na serwerze x2 dostają 3 deto bo co 3 tyg jest wipe. Anonseusz w wielu tematach widziałem Twoje wypowiedzi i wszystkie były negatywne także dziękuję za dobrą opinie ;) Opony bugują się ale ludzie wiedzą o tym zeby nie wsadzać wszystkich na raz.

Opublikowano

Zapytam z ciekawości, jak utrzymujecie +60 osób? Nie ma na pewno lagów? :P

są lagi, ale to tylko dla tego że ludzie budują wokół swoich domów craftingi zeby nie dało się ich zniszczyć, Crafting działa na zasadzie maszyny a maszyna działa na zasadzie człowieka. Jak jest włączona a nie ma tam nikogo wokoło to serwer to odczytuje jak by tam była osoba i przez to są lagi. Ale da się grać ;)

Opublikowano

Właśnie był wipe na serwerze x15 na dwóch pozostałych będzie za chwile! Nowa wersja 0.3.5.2! do pobrania na naszym teamspeak! Zapraszamy! Update MEGA!

Opublikowano

Siema, wiecie może o co z tym chodzi? Wczoraj wchodziłem sobie normalnie na wszystkie serwery z MPCforum na KnightsTable, a dziś nie moge sie połączyć, bo wyskakują mi takie errory:

37Ykn4z.png

Opublikowano

Do włączenia wymagany steam, a co jak nie moge zainstalować steama? Dajcie normalnego Hurtworlda 3.5.2 a nie jakieś ze steamem :/

Opublikowano

Czemu na all serwach pisze mi zarezerwuj slot? ;c

Bo wszystkie serwery są pełne, a 2 sloty są zarezerwowane dla administracji. 58/60 osób. Niedługo ruszamy z nowymi serwerami

Opublikowano

Został dodany nowy serwer! hw4.biggames.pl

Informacje o serwerze:

Droop x10

Niebieskie,zielone x1

Z potworów ciekawe przedmioty ;) Z yeti/sasquatcha szansa na deto

uberevil.png

Credits To: LoxTix

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...